Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Zastosuję się do Twoich wskazówek.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pią Mar 21, 2014 16:27    Temat postu: Zastosuję się do Twoich wskazĂłwek. Odpowiedz z cytatem

aha jeszcze jedno pytanie...do tych ktore schudły...spadek wagi widzialyscie-ok. portal społecznościowy Z gĂłry serdecznie dziękuję.
zawsze lecą mi łzy jak widze pająka...z nerwów chyba....a kiedyś w wannie siegałam po gąbkę a tu......
Byłam u babci , śmietanowiec jak zwykle był pyszny , dałam się namówić , ale pod warunkiem , że sama sobie ukroję .
to tylko twoja organizacja i nie pilnowanie tych tematĂłw sprawia Ĺźe towar do gastro masz dostarczony w takiej a nie innej godzinie.
okazało się, że wszystko jest w porządku..!
ale nawet YORK'a za 1200 zł to dostaniesz z maualnym ustawianiem obciążenia a nie z komputerem
a propo lewatywy bo mi sie przypomnialo
nie piszcie więć, że coś co z pozoru wydaje się niemożliwe nie może się udać
a6w jest raczej na wyrobienie miesni a nie na spalenie tkanki.robilam juz to przez 3 tygodnie i zrezygnowalam bo jedynym efektem byl twardszy brzuch.ale co z tego skoro te miesnie zakrywa tluszcz
Zagladam czasem

Oktavko, a Ty to jesteś szczęściarą że będziesz miała córkę anonse erotyczne Wołać lekarzy!

Ja obecnie jestem w Wrocławiu i widzę ,Ĺźe puki co wieje tu pustkami jeĹźeli chodzi o moją okolice choroby uciekające diagnozom medycznym i nie poddające się terapii farmakologicznej. Dopiero niedawno znajoma dala mi namiar do pani Małgosi z TargĂłwka.Tak profesjonalnej obsługi jeszcze w Ĺźyciu nie miałam. Naoliwiam kaĹźdy plaster oliwą z ziołami, solą i czosnkiem. To raczej szybka reperacja paznokcia, pojedynczego w naglych przypadkach np. seks ogłoszenia
Tez zeby wyregulowac okres (nie chce zachodzic w ciąze ani wywolywac miesiączki, po prostu chcialam zeby mi sie choc troche wyregulowalo) i na za pierwszym razem dostalam w ostatnim dniu brania tabletek a ostatnio po tygodniu., Moj lekarz mowi ze to normalne, trzeba poczekac az sie organizm zbierze w sobie Regine patrzylam za przepisami i wszystkie wydaja mi sie tak proste ze nie ma sensu ich wpisywac Napisz prosze jaka grupe potraw bys chciala ? każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie i nie trzeba kogoś za to potepiać. JA MAM 24 LATA, STUDIA WYZSZE, NIE PALE, JESTEM MIŁA, POMYSŁOWA.PROSZE O KONTAKT Dziewczyno, nie piszę po to, by Cię obrażać, ale żeby Ci uświadomić, że upadłaś na SAMO DNO! Sunny Daisy miało byc na 10000000%, napisz co u Ciebie. Wyobrazmy sobie teraz islamskich imigrantów w ponowoczesnej Europie, gdzie nie ma juz rycerzy, a chrzescijanstwo zepchniete zostalo na margines.
w talii ale jeszcze do ideału dalekooo....
będziesz miała trening o jeden dzień dłuższy, ale mięśnie przecież na tym tylko zyskają.
Eh.
brala na torbiel lek o nazwie Primolut-Nor?
moj obecny maz wpadl na mnie na przejsciu dla pieszych, takze to byla milosc od pierwszego wejrzenia
pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pią Mar 21, 2014 16:27    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: