|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 16:27 Temat postu: ZastosujÄ siÄ do Twoich wskazĂłwek. |
|
|
aha jeszcze jedno pytanie...do tych ktore schudĹy...spadek wagi widzialyscie-ok. portal społecznościowy Z gĂłry serdecznie dziÄkujÄ.
zawsze lecÄ
mi Ĺzy jak widze pajÄ
ka...z nerwĂłw chyba....a kiedyĹ w wannie siegaĹam po gÄ
bkÄ a tu......
ByĹam u babci , Ĺmietanowiec jak zwykle byĹ pyszny , daĹam siÄ namĂłwiÄ , ale pod warunkiem , Ĺźe sama sobie ukrojÄ .
to tylko twoja organizacja i nie pilnowanie tych tematĂłw sprawia Ĺźe towar do gastro masz dostarczony w takiej a nie innej godzinie.
okazaĹo siÄ, Ĺźe wszystko jest w porzÄ
dku..!
ale nawet YORK'a za 1200 zĹ to dostaniesz z maualnym ustawianiem obciÄ
Ĺźenia a nie z komputerem
a propo lewatywy bo mi sie przypomnialo
nie piszcie wiÄÄ, Ĺźe coĹ co z pozoru wydaje siÄ niemoĹźliwe nie moĹźe siÄ udaÄ
a6w jest raczej na wyrobienie miesni a nie na spalenie tkanki.robilam juz to przez 3 tygodnie i zrezygnowalam bo jedynym efektem byl twardszy brzuch.ale co z tego skoro te miesnie zakrywa tluszcz
Zagladam czasem
Oktavko, a Ty to jesteĹ szczÄĹciarÄ
Ĺźe bÄdziesz miaĹa cĂłrkÄ anonse erotyczne WoĹaÄ lekarzy!
Ja obecnie jestem w WrocĹawiu i widzÄ ,Ĺźe puki co wieje tu pustkami jeĹźeli chodzi o mojÄ
okolice choroby uciekajÄ
ce diagnozom medycznym i nie poddajÄ
ce siÄ terapii farmakologicznej. Dopiero niedawno znajoma dala mi namiar do pani MaĹgosi z TargĂłwka.Tak profesjonalnej obsĹugi jeszcze w Ĺźyciu nie miaĹam. Naoliwiam kaĹźdy plaster oliwÄ
z zioĹami, solÄ
i czosnkiem. To raczej szybka reperacja paznokcia, pojedynczego w naglych przypadkach np. seks ogłoszenia
Tez zeby wyregulowac okres (nie chce zachodzic w ciÄ
ze ani wywolywac miesiÄ
czki, po prostu chcialam zeby mi sie choc troche wyregulowalo) i na za pierwszym razem dostalam w ostatnim dniu brania tabletek a ostatnio po tygodniu., Moj lekarz mowi ze to normalne, trzeba poczekac az sie organizm zbierze w sobie Regine patrzylam za przepisami i wszystkie wydaja mi sie tak proste ze nie ma sensu ich wpisywac Napisz prosze jaka grupe potraw bys chciala ? kaĹźdy ma prawo wyraziÄ swoje zdanie i nie trzeba kogoĹ za to potepiaÄ. JA MAM 24 LATA, STUDIA WYZSZE, NIE PALE, JESTEM MIĹA, POMYSĹOWA.PROSZE O KONTAKT Dziewczyno, nie piszÄ po to, by CiÄ obraĹźaÄ, ale Ĺźeby Ci uĹwiadomiÄ, Ĺźe upadĹaĹ na SAMO DNO! Sunny Daisy miaĹo byc na 10000000%, napisz co u Ciebie. Wyobrazmy sobie teraz islamskich imigrantĂłw w ponowoczesnej Europie, gdzie nie ma juz rycerzy, a chrzescijanstwo zepchniete zostalo na margines.
w talii ale jeszcze do ideaĹu dalekooo....
bÄdziesz miaĹa trening o jeden dzieĹ dĹuĹźszy, ale miÄĹnie przecieĹź na tym tylko zyskajÄ
.
Eh.
brala na torbiel lek o nazwie Primolut-Nor?
moj obecny maz wpadl na mnie na przejsciu dla pieszych, takze to byla milosc od pierwszego wejrzenia
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 16:27 Temat postu: |
|
|
|
|