|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 11:10 Temat postu: widocznie mnie nie zrozumiano . |
|
|
Zapraszam do zakupĂłw w meblowym sklepie internetowym ,,Venus'' - NISKIE CENY! seks ogłoszenia Nie zaluje - on jest najcudowniejszycm mezczyzna na swiecie.
Rozumię też że można mieć odpowiednią wagę i np.
Moja na nodze ma już 3 miesiące, na razie nadal czerwona, rozeszła się minimalnie (w najszerszym miejscu ma jakies 2-3mm, przed wycięciem była na ok.1,5 czy nawet 2cm).
To prawda że poziom jest bardzo wysoki i do matury przygotowują rewelacyjnie - jak dotąd to z tego liceum była stuprocentowa zdawalność na Akademię Medyczną.
ja jestem już trzy tygodnie po wycięciu i tydzień po zdjęciu szwów i póki co nie rozeszło się, mają jakiś milimetr, może półtora.
magda_fraczak@yahoo.co m
Moze jak znajdziesz wolnÄ… chwilke to coĹ› napiszesz ?
Nie to co u nas w polandii
buziaczki lidziaczki
nosy albo krzywe albo nie proporcjonalne do twarzy biusty samo cięcie woła o pomste do nieba liposukcje to on ładną robi fotoshopem
Witam Państwa, proponuje PAS ODCHUDZAJĄCY ORGINALNY z niemieckiego TV WERBUNG
Nie lubiÄ™ Foremniak, bo jej ciÄ…gle duĹĽo wszÄ™dzie, w dodatku sĹ‚yszaĹ‚am od koleĹĽanki, ktĂłra jÄ… zna, ĹĽe strasznie siÄ™ chwali wszystkim, a przecieĹĽ to aktorka tylko serialowa. adwokat kraków Czekam na Twoje sĹ‚owa i wraĹĽenia , kiedy zakoĹ„czysz wÄ™drowanie
pierwsza córka jest zdrowa ma prawie 4 latka, druga to zosia i trzecia ma miesiąc też jest zdrowa. tylko nie lubie poniedzialkow:] tak się skończyło. bardzo fajny i zdolny fryzjer. Smaruje sobie codziennie preparatem Scholl\\\'a TOENAIL ,ale niewiele to pomaga. seks oferty
kasienka_16_89@inter ia.pl Candydoza to nastepny problem ale tu lewatywa nie pomoze zbytnio. i ja miałam wielki problem z nimi aż nauczyłam się z nimi postępować, przede wszystkim jedwab, jedwab i jeszcze raz jedwab... Fajny zakład Fachowo i Profesionalnie. Witaj Jagodama - powiem szczerze, że nie stosowałam i narazie nie moge bo chwilowo to wydanie $$ w błoto w moim przypadku. napisz do nas - mamy setki pomysłów - na każdą kieszeń ws_fun, jakos ciezko mi sobie wyobrazic kurs zorganizowany, gdzie jest np.8 osob jak to wyglada?
Efekty sÄ… znakomite.
jak my wytrzymujemy te \katorgi\ to i Tobie siÄ™ uda!
zgadzam sie,ale najbardziej Alfa przypomina Ross z serialu \przyjaciele\
Zgadzam się z wami bo ja też tak mam dodam tylko że mam jeszcze to co kobieta pragnie mieć w związku:miłość,oddanie,szacunek,wiernośc i zaufanie.
Jakie ceny za zabieg?
Hallo,
Witam!!!
najlepiej by bylo w ogole nie miec tych glupich blizn, komus w ogole udalo sie jakos pozbyc swojej blizny? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 11:10 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |