|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 10:37 Temat postu: kolejna osoba ze zdrowym rozsÄ
dkiem. |
|
|
Najgorsze wraĹźenie robi obsĹuga, opryskliwa i nieuprzejma.Albo majÄ
za duĹźo klientĂłw albo nie znajÄ
siÄ na profesjonalnej obsĹudze. anonse erotyczne Halina Romik
WiÄc gĹowa do gĂłry!
18 bedzie tort i takie tam ciekawe czy sie poĹaszcze
wczoraj za to byliĹmy na basenie, Kasia zachwycona, szalaĹa w wodzie.
a mi sie nie podobaja
A to Ĺźe dr pracuje w model medzie to chyba Ĺźadna tajemnica, widnieje on jako lekarz na stronie model medu, a takĹźe sam tak informuje w mailu czy przez telefon.
Witajcie ja mam u dr ĹÄ
tkowskiego termin na luty 2008.
jest to dla mnie bardzo waĹźne Ĺźeby wiedzieÄ, bo jeĹli zrobiÄ zĹe to bÄdÄ
odpadaÄ albo sie poĹamiÄ
...
wĹaĹnie sobie przypominam tytuĹ, pozniej dam ci link z teledyskiem
no,tez bym jeszcze raz tak chciala,ale mysle ze rozsadniej bedzie zrobic tro troche wolniej...chociaz ,no wlasnie moje zycie wyglada tak ze wszystko albo nic czyli albo szybko od razu chudne,nawet za cene nie jedzenia czy zameczania sie cwiczeniami albo w ogole sobie daje spokoj,po prostu nie mam cierpliwosci takze jak od razu nie widze jakichs efektow to sie wkurzam i sobie odpuszczam....glupie to wiem,najglupsze jest to ze np nie umiem zakonczyc na kawalku czekolady,tylko bede ja jadla zanim jej calej nie wykoncze,u mnie w domu nie moge miec zadnych zapasow,bo po prostu bede jadla zanim wszystkiego nie wykoncze,bo tlumacze sobie ze musze sie tego jakos pozbyc i od jutra juz nie bede jadla slodyczy NIGDY!!!!heh,nie moge sobie z tym poradzic,nawet jak mi sie udawalo to tylko na bardzo krotka mete seks ogłoszenia I co z tego, Ĺźe byĹas 50 dni?
ciÄ
gle sie tzrymam i to lepiej niĹź kiedykolwiek. Wtedy skĂłra da sobie radÄ Ĺźeby uformowaÄ go w odpowiedni sposĂłb. a to znaczy co zmienilas w swoim odzywianiu? NOsiĹabym jÄ
teraz na wierzch, ale nie wiem, do czego mozna jÄ
nosic? to nie pomaga!! adwokat kraków
Terapeuta oferuje moĹźliwoĹci alternatywnych zachowaĹ, pomaga pacjentce przestaÄ siÄ objadaÄ, Jak narazie 3 dni to stosuje i widze ogromna poprawe. Sa kursy komputerowe czy tez z podstaw rachunkowosci organizowane przez province, comuni lub agencje pracy ktore sa calkowicie darmowe. mi ktos powiedziaĹ Ĺźeby brzuszki robiÄ Ĺźe to pomaga a wy jak sÄ
dzicie ?? Dziewczyny!!! Pisze tu o osobie 2 w jednym. Jedz tylko jarzyny i zupÄ.
Wczoraj byla boska w sambie...
Polecam
5 dzieĹ za mna.
Sylwia
CAĹE ĹťYCIE SZUKALAM FAJNEGO FRYZJERA, KTORY MA FAJNE POMYSLY...
Moze ...
WolÄ jeĹÄ w ukryciu niĹź przy ludziach.
Wybralam sie prywatnie do profesora Marka Syndera w Ĺodzi (bylam pod jego opieka od malenkosci), zas profesor skierowal mnie do szpitala na ulicy Drewnowskiej, gdzie zajal sie mna profesor Kryspin Niedzielski.
no wlasie, cz sall hansen jest wydajny i ile kosztuje?
Turcy maja taka a nie innÄ
opiniÄ, ktĂłrÄ
ktos robi tak samo jak i o nas w innych krajach... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 10:37 Temat postu: |
|
|