![Forum Curie Strona Główna](http://www.curie.edu.pl/pliki/akwarela.jpg) |
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 09:30 Temat postu: Ciesze sie Dziewczyny, ze jestescie!!! |
|
|
Przylecisz do kraju? anonse erotyczne nic nie przytyłam!
witam!byłam 2razy i nie polecam.
Takiego........niezobowiÄ…zujÄ…cego i normalnego.
Dwa razy stosowalam lewatywe z kwasem chlebowym.
NOWY NIEUZYWANY KOLOR EXTEME BLACK
ale czy w TYLKO lekkim zapaleniu to nie bedzie za duzo czy za bardzo mnie nie wyjałowi prosze o odpowiedz
hmm...coś mało dziewczyn z problemem co się nazywa PROLAKTYNA!?
Zastanawiam sie nad wizytÄ… u dr.
Kurcze, obiecalam zajrzec w piatek i dalam plame.
Tylko takie na kieszeń nastolatki Do którego centrum handlowego warto zajrzeć, a które lepiej omijać? seks oferty A propo świrowania to ja kiedyś też krążyłam w okolicach Kościoła, raz podczas Mszy musiałam przebiec z jednej części Kościoła na drugą, jak zobaczyłam, że mój fatalny tam zbiera na tacę , i zdarzyło mi się również być oczywiście przypadkiem na osiedlu , na który chodził po kolędzie Ojjj głupieje człowiek, głupieje , a może to było poprostu oswajanie uczucia
Mam takÄ… zasadÄ™,ĹĽe lubiÄ™ wszystko sprawdzić na sobie bo jak mieć o czymĹ› zdanie jak siÄ™ nie sprĂłbowaĹ‚o? Ludzie, ktĂłrzy wszystko czytajÄ… z angielska sÄ… ĹĽaĹ‚oĹ›ni jak psi kaĹ‚. http://www.aquamid.pl/aquamid_gabinety1.htm Pomóżcie strasznie siÄ™ martwiÄ™. JeĹ›li macie takie swÄ™dzenie to co z tym robicie? portal społecznościowy
make up, prostowanie włosów, itp. rzeczywiście wzieli takie żeby sie jak najmniej narobić... Nie jezdzimy juz nad morze jak w poprzednie weekendy ale za to pewnie sie w gory wybierzemy Magdooosia_85---> tu nie chodzi tylko o zdjęcia, na pewno nie będę dobrze wyglądała ze skwaszoną miną, bo będzie mnie drażniła...tapeta wizyta u lekarza i tak sie pzyda A jak na Vivie ją promują??? Ale, spotkała mnie dziś niespodzianka, bo wygrałam karnet do Gimnazjonu i zacznę się ruszać, żeby schudnąć
Dałybyście parę praktycznych porad?
paski pokazujÄ…, ĹĽe tkwie w stanie ketozy.
również jestem posiadaczką kręconych włosów, nie są to wprawdzie sprężynki ale jestem zadowolona
piszesz ze zostało ci 27 dni, nie martw się, będzie dobrze nie myśli inaczej i nie pozwalaj by któś wmówił ci, że będzie żle,..
przerwyprzed nastepnym treningiem. |
|
Powrót do góry |
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Reklama
|
Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 09:30 Temat postu: |
|
|
|
|