Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Ciesze sie Dziewczyny, ze jestescie!!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 09:30    Temat postu: Ciesze sie Dziewczyny, ze jestescie!!! Odpowiedz z cytatem

Przylecisz do kraju? anonse erotyczne nic nie przytyłam!
witam!byłam 2razy i nie polecam.
Takiego........niezobowiÄ…zujÄ…cego i normalnego.
Dwa razy stosowalam lewatywe z kwasem chlebowym.
NOWY NIEUZYWANY KOLOR EXTEME BLACK
ale czy w TYLKO lekkim zapaleniu to nie bedzie za duzo czy za bardzo mnie nie wyjałowi prosze o odpowiedz
hmm...coś mało dziewczyn z problemem co się nazywa PROLAKTYNA!?
Zastanawiam sie nad wizytÄ… u dr.
Kurcze, obiecalam zajrzec w piatek i dalam plame.

Tylko takie na kieszeń nastolatki Do którego centrum handlowego warto zajrzeć, a które lepiej omijać? seks oferty A propo świrowania to ja kiedyś też krążyłam w okolicach Kościoła, raz podczas Mszy musiałam przebiec z jednej części Kościoła na drugą, jak zobaczyłam, że mój fatalny tam zbiera na tacę , i zdarzyło mi się również być oczywiście przypadkiem na osiedlu , na który chodził po kolędzie Ojjj głupieje człowiek, głupieje , a może to było poprostu oswajanie uczucia

Mam takÄ… zasadÄ™,ĹĽe lubiÄ™ wszystko sprawdzić na sobie bo jak mieć o czymĹ› zdanie jak siÄ™ nie sprĂłbowaĹ‚o? Ludzie, ktĂłrzy wszystko czytajÄ… z angielska sÄ… ĹĽaĹ‚oĹ›ni jak psi kaĹ‚. http://www.aquamid.pl/aquamid_gabinety1.htm Pomóżcie strasznie siÄ™ martwiÄ™. JeĹ›li macie takie swÄ™dzenie to co z tym robicie? portal społecznościowy
make up, prostowanie włosów, itp. rzeczywiście wzieli takie żeby sie jak najmniej narobić... Nie jezdzimy juz nad morze jak w poprzednie weekendy ale za to pewnie sie w gory wybierzemy Magdooosia_85---> tu nie chodzi tylko o zdjęcia, na pewno nie będę dobrze wyglądała ze skwaszoną miną, bo będzie mnie drażniła...tapeta wizyta u lekarza i tak sie pzyda A jak na Vivie ją promują??? Ale, spotkała mnie dziś niespodzianka, bo wygrałam karnet do Gimnazjonu i zacznę się ruszać, żeby schudnąć
Dałybyście parę praktycznych porad?
paski pokazujÄ…, ĹĽe tkwie w stanie ketozy.
również jestem posiadaczką kręconych włosów, nie są to wprawdzie sprężynki ale jestem zadowolona
piszesz ze zostało ci 27 dni, nie martw się, będzie dobrze nie myśli inaczej i nie pozwalaj by któś wmówił ci, że będzie żle,..
przerwyprzed nastepnym treningiem.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 09:30    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: