Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

ĹĽyczÄ™ powodzenia wszystkim katoliczkom, ktĂłre wiÄ…ĹĽÄ… si

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 06:03    Temat postu: ĹĽyczÄ™ powodzenia wszystkim katoliczkom, ktĂłre wiÄ…ĹĽÄ… si Odpowiedz z cytatem

zdrÄ™twienie tej jednej nogi na ktĂłrej miaĹ‚am zmiane i boli, adwokat kraków to nie zajrzaĹ‚abyĹ› tutaj setunia pozdrawiam
pozdraiwam
Do uzywania sobie na niemuzulmankach wzywaja islamskie autorytety moralne.
POLECAM - zabezpieczanie bielizny wkładką higieniczną.
Dziewczyny, potrzebuję iśćdo naprawdę dobrego fryzjera!!
ja tez myje ale to nie zalezało od mycia bo zab był zdrowy, nie plombowany, tylko od korzenia zaczał sie psuc
Drugi dzień próbuję na montiniacu.
Zaczęłam chodzić do solarium, zafunduję sobie super depilację, ale ten makijaż spędza mi sen z powiek.

(mam 19 lat wiÄ™c jest tragedia) wiÄ™c stwierdziĹ‚am ĹĽe nie mam nic do stracenia.. adwokat kraków 2.

Obecnie mam tydzieĹ„ zwolnienia lekarskiego i w tym czasie palec ma juĹĽ dojść do siebie 2 razy dziennie zmiana opatrunku + przemywanie wodÄ… utlenionÄ… i smarowanie rany maĹ›ciÄ… zapisanÄ… przez chirurga. witam w naszym gronie co do alkoholu podobno nie polecaja bo cisnienie wzrasta i gĹ‚owa boli ja wole nie Ĺ‚aczyc ale to moze indywidualnie moze jedno piwko lub lampka wina , ale to juz od ciebie zalezy byĹ‚am z tym u lekarza i wysĹ‚aĹ‚ mnie na przeĹ›wietlenie krÄ™gosĹ‚upa. po dlugich namowach i przekonywaniu mnie ze w tak waznym dniu ak slub bede max zdenerwowana zeby sama cokolwiek wykonac zgodzilam sie na kolezanke, wprawdize to narazie tylko slub cywilny ale jestem osoba poddajaca sie natrojom chwili azwyczaj wiec sie zgodzilam, wczoraj byla u mnie ta kolezanka bo slub za nie cale 3 tyg i tak w ramach woilnej chwili powiedizala no to jaki makijaz mi zaproponujesz zaczela objasniac ciekawie zabrzmialo wiec stwierdzilam to maluj zobaczymy jak wyglada to o cyzm tak z entuzxjazmem mi opowiadasz i powiem wam tragedia nie wiedizalam jak jej o tym powiedziec wiec powiedzialam tylko ze \inaczej niz sobie wyobrazalam\ ona stwierdzila ze dopracuje jeszcze kilka szczegolow i bedize super a ja az sie boje bo jak jej powiedizec zeby brzydko moweiac sie wypchala?chce wygladac pieknie naturalnie a ona mi proponuje cos w czym nie wyszlabym nawet z lazienki ratunku??? Wczoraj ugotowaĹ‚am zupkÄ™, a dziĹ› z poĹ›piechu nie wzięłam jej do pracy. adwokat kraków
do Grubej witam Cię, Pierwsza instancja rozpatrzyła sprawę i ów związek uznano za nieważny, przyczyną niezdolnoiść psychiczna. Dopadają mnie wątpliwości, a może jednak nie jestem w ciąży .... A odnosnie mojej prolaktyny, to ja mialam dziwne badanie bo tam norma wynosila do 15 jakis jednostek a ja mialam 18. Jedyne o czym marzę to aby spotykać w swoim życiu jak najmniej tak prymitywnych osobników jak ty jest otwarte?gdzie to jest i jak ktos moze to prosze podajcie nr tel Pozdrawiam serdecznie..
Wielkie dzięki Sądze że sznur korali będzie strzałem w 10 Że ja na to nie wpadłam..jeszcze raz bardzo dziękuje za odpowiedzi
To samo z Ĺ‚okciem opartym o fotel.
Czego mogą być to objawy??
Pozdrawiam
Jedna miała cesarke i czuła delikatny ból a po godzinie miała już czucie w nogach.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 06:03    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: