Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

cukierek tak mi sie napisalo.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 01:03    Temat postu: cukierek tak mi sie napisalo. Odpowiedz z cytatem

Kariny. seks ogłoszenia Mam 178 cm i wcale sie tym nie szczyce,wole zdecydowanie nizsze kolezanki,wygladaja slicznie te o wzroscie 160-170 cm
ten mój fryzjer to niestety na osiedlu jest ,także trochę trzeba się popytać jak tam dojechać mogę podać telefon 606936884 ja uważam że dobry jest wpadnij to może akurat się poznamy ale by śmiech był papaty
Ja też dziś zaczęłam z Meridią.
Ile kcal jeść, żeby schudnąć pytasz.
A w końcu od tego jest forum prawda?
Dope - You spin me right round
zapomniałabym...
przy sobie czy w bagazu glownym , czy w ogole , jak to prawda to nie rozumie tej paranoii
:/ co moze byc tego przyczynÄ…?
Przyłączam się POZDRAWIAM
darunia198953 waze 58kg z tym ze wazylam 62kg i mam 162cm wiec praktycznie tyle co Ty.

Ja tam w końcu czuję podwyższający się poziom energii po ostatnich kilku dniach chłodniejszych - jednak im starsza, tym bardziej lubię ciepełko Starsza praktycznie już się pakuje - w niedzielę na 3 tygodnie na obóz, potem tydzień w domu i znowu na 2 tyg kolonii. anonse erotyczne czy był ktoś jeszcze w carlo biani?

Usiadlam na krzesle.Podchodzi do mnie syn.Przyglada mi siÄ™ i dotyka zboku.Co robisz?Pytam. piszÄ…c o larrym ze jest prawÄ… rÄ™ka pana g? witajcie dziewczyny ZdarzaĹ‚o siÄ™, ĹĽe spóźniaĹ‚a siÄ™ jeden dzieĹ„ lub dwa (i to bardzo rzadko), ale wiÄ™cej? Mam nadziejÄ™,ĹĽe tobiel zniknęła i znĂłw bedziemy mogli z mężem starać siÄ™ o maleĹ„stwo! seks ogłoszenia
Typu CILS, CELI... Tak sobie myślę że skoro nie mam takich jakichś wyraźnych objawów wysokiej prolaktyny to i z leczeniem szybko pójdzie. No i widzisz że wcale nic nie daje... Mialam przerwe dwoch miesiecy , a teraz na nowo wracam do marchewki to może sobie robić , co chce iść gdzie chce i nie musi się nikomu tłumaczyć????? OD kilku miesiecy odczuwam bole podbrzusza w czasie miesiaczki a pozatym coraz czesciej mam bole w lewym boku. Solid base - The right way
Fajnie, ze piszecie o Italii.
I z takim komplecikiem pojawiłam się na oddziale.
Mi lekarz a przepisał, więc bez obaw.
Myślałam o Jessice Albie, ale Simpson też tu nieźle wygląda...jej usta rzecz jasna
egzamin jest podzielony na części, ponadto jest sporo czasu na rozwiązania.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 01:03    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: