Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Ostatnio obserwowaĹ‚am na siĹ‚owni jedna dziewczynÄ™ i ona Ä

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pi± Mar 21, 2014 00:48    Temat postu: Ostatnio obserwowaĹ‚am na siĹ‚owni jedna dziewczynÄ™ i ona Ä Odpowiedz z cytatem

( szybki numerek ok. ogloszenia towarzyskie Nie wypowiadam siÄ™ o efektach, bo dopiero siÄ™ zastanawiam nad kupnem ciemnogranatowy dĹĽinsowy kolor, bialy,
Oglolić się na łyso i czekać aż odrosną
Czytaj etykietki w sklepach.
dla mnie ta kwestia jest jasna jak 2x2
Skoro nie jesteś pewan to zdajesz sobie sprawę ze swoich błędów, braków...
Co mi się podoba - to fakt, że lakier utrzyma się na paznokciach dwa tygodnie i się nie kruszy A w dodatku paznokcie błyszczą mi się jak nigdy po pomalowaniu ich zwykłym lakierem.
Jeszcze tydzień czekania.
Pozdrawiam i wszystkiego najlpeszego!!!!
i brode po kolana...............
Gratulacje.

To prawda, ze muzulmanie obsesyjnie podchodza do czystosci swoich siĂłstr, zon, cĂłrek, krewnych etc. portal społecznościowy no, ale to by kolidowaĹ‚o z tym, co napisaĹ‚aĹ› o przytyciu ...

Brzuch siÄ™ zmniejszyĹ‚ Pozdrawiam marysiu buzi daj! Jak sprĂłbujesz, juĹĽ nie zatÄ™sknisz ani za Tyskim, ani za Ĺ»ywcem. MoĹĽe nie na kaĹĽdego dziaĹ‚ajÄ… te specjaĹ‚y...? portal społecznościowy
Polecacie jakas firme? Ja bym wybrała odcień czerwonego wina. tak - czasy sie zmieniają, panny piją piwo z puszki i rechoczą razem z kawalerami, są fajne, kiedy odsłaniają sporo ciała, zmiany są tylko na lepsze Uważam wręcz przeciwnie - że jestem na dobrej drodze. mam pewien problem od kilku dni boli mnie prawy jajnik bol promieniuje na nerkę nogę podbrzusze nasila sie przy wstawaniu gwałtownym itp. ale chyba to niez byt dobry pomysł. Jeszcze inni muszą popracować z laryngologiem, foniatrą lub logopedą.
jestem zadowolana ze swoich włosów, są one wyróżnikiem mojego wyglądu...
Jeżeli ktoś chce sobie oczyścic jelita przy tym poprawić funkcjonowanie jelit i zoładka(odnowienie sluzowki)proponuje specjalna diete.
Kremikiem możesz się smarować dla polepszenia jędrności i lepszego samopoczucia.
Aneri86 Spróbuj spytać u innego chirurga, blizny/tatuaże można trochę ścinać lub zetrzeć, można parę w jedną zmienić itd.
powiedz jeszcze, że Kwaśniewska jest otyła
ja dopoki sie nie zastanawialam realnie nad tym ze to juz na zawsze to bylo ok, ale ostatnio jak to do mnie dociera , to ze bede tu zyc ..i ze moje dzieci beda stad ...i ze ja pewnie sie zmienie, bo przeciez bede sie musiala przyzwyczaic i pogodzic z tym wszystkim co mi nie pasuje tutaj / czego mi brakuje z polski , to wpadam w dolki.
Wiecie może co jest w stanie ładnie pokręcic moje włoski nawet w upalny dzień??
jeśli ktoś miał wykonany zabieg laserem bądź urządzeniem IPL zapraszam do wypełnienia anonimowej ankiety!!!!!!!!!!
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pi± Mar 21, 2014 00:48    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: