|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 23:26 Temat postu: Teraz moĹĽna juĹĽ kupić super mega preparaty rozwiÄ…zujÄ…ce |
|
|
hahahahaha,ale głupota .... anonse erotyczne polecam AGGI moze zaczne od poczatku...dwa miesiace temu robilam test ciazowy....wyszedl pozytywnie(chociaz druga kreska byla slabo widoczna).od razu umowilam sie do lekarza...na wizycie okazalo sie ze nie jestem w ciazy ale za to mam na jajniku torbielki (jak to lekarz okreslil nieoperacyjne i o ile dobrze pamietam,naroslowe).troche mnie tym zalamal bo szczerze mowiac chcialabym juz dzidziusia .przepisal mi duphastone,i kazal sie starac.przez miesiac bralam ten lek ale paskudnie sie po nim czulam i go odstawilam.
Nie dziwi mnie taka skrajnosc pogladow bo to nic nowego.
jakos sie trzymam , mam wielu przyjaciół którzy mi pomagają , wiem ze dam rade ale najgorsze jest to ze musze go widywac jak przchodzi do dzieci i co dziwne teraz zaczął ze mną normalnie rozmawiac jak z przyjacielem hmmm szkoda ze wczesniej tego nie potrafił .
nie mam wrastajacego paznokcia ale tez mam problem z dzikim miesem
A czy ktos z milych forumowiczow orientuje sie ile czasu zajmuje dojscie do pelnej sprawnosci takiej jak sprzed operacji?
prosze o pomoc i jakies podpowiedzi...i z gĂłry dzieki
Ale tym razem twĂłj numer konta przesunie siÄ™ na 4 pozycje.
Jak ktoś po kilku dniach doszedł po takim zabiegu do siebie to jest niesamowitym farciarzem Pozdrawiam wszystkich cierpiących.
ja mam kolczyka jakos rok czasu.
A później z dnia na dzień budziłam się grubsza.
I nie tylko pod tym - prawie płaska i brak tyłka niezależnie od wagi.
Od chrzesnego maĹ‚y dostaĹ‚ krzeseĹ‚ko do karmienia, bo nie mieli wczeĹ›niej. seks ogłoszenia Czy ktoĹ› moĹĽe podać mi chociaĹĽ jeden sklep, w ktĂłrym moĹĽna dostać DOBREJ JAKOĹšCI CIUCHY????
Czasami uda się wcisnąc wczesniej(jak mi się udało). a cena z tego co sie zorientowalam zalezy od tego gdzie sie miesci salon -centrum lub jakies obzeza miasta Błagam o pomoc taka... ja właściwie nie mam tłuszczu - nie za dużo. anonse erotyczne
Witam, czy ktos slyszal o dr.kozierskiej ? Wytrwałości dziewczyny! [15.03] 08:41 Ewa 33 Oni diskriminuja i oni ogolnie nas nie lubia. Pozdrawiam! Po odstawieniu leku (grudzień 2003) miałam prawidłowo miesiączkę, a potem kolejną długą przerwę. a tak w ogole skad jestescie dziewczyny?ja z Wroclawia
Witam!
I tez udałam sie tam z informacji z forum.
Gdzie Ty sie podziewasz?
to normalne. To nie jest normalne, uzalanie sie nad soba nic nie da.
Faktycznie, piosenki do bani no i brzydka jak noc, nie przebije sie
o jakie siatki chodzi????
Sama mialam tak, ze jak mialam 18 lat to dawali mi 22 lub 23 i mnie to bawilo, ale jak mam teraz 28, to daja mi dalej 22-23
Takze, one działają, tylko minimalnie trzeba się ograniczyć z jedzeniem, a jak sie doda troch ruchu to kilogramy lecą na łeb na szyję.
te spalacze tłuszczu to możesz dożucić po jakimś czasie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 23:26 Temat postu: |
|
|
|
|