|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 22:13 Temat postu: Kolejna rzecz,dziewczyny,co tu robiÄ ,gdy siÄ nie chce naw |
|
|
Z salonĂłw kosmetycznych we WrocĹawiu mogÄ poleciÄ MiuSpa. ogloszenia towarzyskie No i gĹodu...Bo 4 jajka to wydaje sie byÄ strasznie maĹo...A to masĹo to ile to jest mniej wiÄcej ĹyĹźeczek?? Wydaje mi sie, Ĺźe tylko na chlorchinaldin, bo braĹam wczeĹniej metronidazol i nie pamiÄtam Ĺźadnych takich przykrych objawĂłw.
Po pierwsze, to wchodzÄ
c trafiĹam na znajomego, ktĂłry pracuje tam jako anestezjolog.
Just listen to the rhythm of a gentle bossa nova
Opowiadala tak zabawne historie z porodowki az usmialam sie do lez zreszta nie tylko ja.
ĐĐ° ŃĐżĐ¸Đ˝ĐžŃ ĐľŃĐľ Один гОд, МаНŃ, нО вŃĐľĐźŃ Đ˝Đľ ĐžŃŃанОви
Czesto placze,
Ja tez miaĹam problem z duĹźym palcem i paznokciem, mÄczyĹam sie strasznie, raz mi ĹciÄ
gneli paznokieÄ i myslaĹam, Ĺźe umrÄ, bolaĹo i zanim odrosnÄ
Ĺ to znowu byĹo to samo.
OgĂłlnie jestem niezadowolona i wiÄcej tam nie pĂłjdÄ.
Ja nadal wierzÄ Ĺźe potrafiÄ sama z tego wyjĹÄ... seks ogłoszenia Czy osoba w cieĹźkiej depresji idzie do psychiatry?
JeĹźeli wycinanie sprawia problemy, Sunshine7777 wlasnie przeczytalam ze ty rowniez gotujesz sie latem w dlugich rekawach i te suknie z bolerkiem...tez jestem ciagle na nie skazana..a kiedy przychodza upaly chcialabym sie zapasc pod ziemie..mam rowniez blizne na udzie-powtorne oparzenie w dziecinstwie,tym razem goraca herbata..tak wiec o bikini moge zapomnirc Operacje robilam w Poznaniu u dr StÄpniewskiego-dwa wyciecia,teraz szykuje sie na kolejna... prosze. Facecik JESTEĹ SUPER!!!!! BĹÄkitna z wzorem Twitty (czy jak tam siÄ to pisze). sex anonse
mnie siÄ podobaja dwie pierwsze -ciemne... Dopiero gdy j odstawiam miesiaczka pojawia sie po 2 dniach. Nie wiem czy nie za wczesnie. pozdrawiam i gratuluje przyszĹym mamom i juĹź mamusiom Jedyne co wiem to teledysk byĹ animowany taki komputerowy coĹ takiego, jakieĹ roboty moĹźe nie wiem ;d lata 90 moĹźe 2000, zawsze ĹmigaĹo sie z tym na walkmanie kojarzy moĹźe ktoĹ coĹ ? teraz stoi sobie i patrzy na mnie Przez wiele lat walczyĹam z nimi a nawet zrobiĹam sobie trwaĹÄ
prostujÄ
cÄ
i przez póŠroku miaĹam proste, gĹadkie wĹosy - nikomu( prĂłcz mnie) siÄ to nie podobaĹo
To nie wina tych zwierzÄ
t Ĺźe was przeraĹźajÄ
tylko raczej wasza i waszej fobii.
Reverie
NiepokojÄ
ce jest to, Ĺźe sÄ
osoby, ktĂłre sygnalizujÄ
, Ĺźe nie mogÄ
odstawiÄ M.
jaa nie mogÄ
Ehhh to byĹo okropne!
jej mama nadal mieszka we WrocĹawiu
wydĹuĹźaÄ bedÄ
mi okoĹo 4 cm.
MyĹlÄ, Ĺźe to drÄtwienie jest od poĹoĹźenia reki w jednakowej pozyscji np.
na zaparcia dziaĹaĹa na mnie owsianka ( zamoczyc w zimnej wodzie pĹatki na ok.
hej wszyscy cwiczacy! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 22:13 Temat postu: |
|
|
|
|