Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Kolejna rzecz,dziewczyny,co tu robić ,gdy się nie chce naw

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 22:13    Temat postu: Kolejna rzecz,dziewczyny,co tu robić ,gdy się nie chce naw Odpowiedz z cytatem

Z salonów kosmetycznych we Wrocławiu mogę polecić MiuSpa. ogloszenia towarzyskie No i głodu...Bo 4 jajka to wydaje sie być strasznie mało...A to masło to ile to jest mniej więcej łyżeczek?? Wydaje mi sie, że tylko na chlorchinaldin, bo brałam wcześniej metronidazol i nie pamiętam żadnych takich przykrych objawów.
Po pierwsze, to wchodząc trafiłam na znajomego, który pracuje tam jako anestezjolog.
Just listen to the rhythm of a gentle bossa nova
Opowiadala tak zabawne historie z porodowki az usmialam sie do lez zreszta nie tylko ja.
За спиною еще один год, жаль, но время не останови
Czesto placze,
Ja tez miałam problem z dużym palcem i paznokciem, męczyłam sie strasznie, raz mi ściągneli paznokieć i myslałam, że umrę, bolało i zanim odrosnął to znowu było to samo.
Ogólnie jestem niezadowolona i więcej tam nie pójdę.

Ja nadal wierzę Ĺźe potrafię sama z tego wyjść... seks ogłoszenia Czy osoba w cieĹźkiej depresji idzie do psychiatry?

Jeżeli wycinanie sprawia problemy, Sunshine7777 wlasnie przeczytalam ze ty rowniez gotujesz sie latem w dlugich rekawach i te suknie z bolerkiem...tez jestem ciagle na nie skazana..a kiedy przychodza upaly chcialabym sie zapasc pod ziemie..mam rowniez blizne na udzie-powtorne oparzenie w dziecinstwie,tym razem goraca herbata..tak wiec o bikini moge zapomnirc Operacje robilam w Poznaniu u dr Stępniewskiego-dwa wyciecia,teraz szykuje sie na kolejna... prosze. Facecik JESTEŚ SUPER!!!!! Błękitna z wzorem Twitty (czy jak tam się to pisze). sex anonse
mnie się podobaja dwie pierwsze -ciemne... Dopiero gdy j odstawiam miesiaczka pojawia sie po 2 dniach. Nie wiem czy nie za wczesnie. pozdrawiam i gratuluje przyszłym mamom i już mamusiom Jedyne co wiem to teledysk był animowany taki komputerowy coś takiego, jakieś roboty może nie wiem ;d lata 90 może 2000, zawsze śmigało sie z tym na walkmanie kojarzy może ktoś coś ? teraz stoi sobie i patrzy na mnie Przez wiele lat walczyłam z nimi a nawet zrobiłam sobie trwałą prostującą i przez pół roku miałam proste, gładkie włosy - nikomu( prócz mnie) się to nie podobało
To nie wina tych zwierząt że was przerażają tylko raczej wasza i waszej fobii.
Reverie
Niepokojące jest to, że są osoby, które sygnalizują, że nie mogą odstawić M.
jaa nie mogę
Ehhh to było okropne!
jej mama nadal mieszka we Wrocławiu
wydłużać bedą mi około 4 cm.
Myślę, że to drętwienie jest od położenia reki w jednakowej pozyscji np.
na zaparcia działała na mnie owsianka ( zamoczyc w zimnej wodzie płatki na ok.
hej wszyscy cwiczacy!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 22:13    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: