|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 19:18 Temat postu: SZUKAM KOLEĹ»ANKI , TOWARZYSZKI (22-26 LAT) , KTĂ“RA CHCE PO |
|
|
Ale sprobuje. sex anonse ryz ma duzo wéglowodanow inaczej 42 dni mozna sobie przebimbac
a całkowicie plamy mi znikneły po 2 tyg.
tulla, tulla, ellaa, elllaaaa ....
JAK WYGLADA NARKOZA?
Kety, Kasia...jak tam wasz 2 dzien no moze to nie dlugo ale to poczatek.
dziewczyno ludzie naprawde majÄ… problemy - blizny na twarzy itp a ty sie przejmujesz jakas praktycznie nie widocznÄ….
Kto z nas nie stał bezradnie nad przewlekle chorym pacjentem nie mając już dla niego żadnej alternatywy leczenia… Może warto spróbować tej szansy?
Jak jest z Anią Przybylską to nie wiem, widziałam w jakiejś gazecie jej zdjęcie sprzed i po operacji różnica i tak była niewielka.
igM za to podwyzszone po jakims czasie od zrobienia iGG oznaczaja tez ze jednak infekcja byla obecna w niedalekim czasie.
Załamałam się troszkę bo w domu mam koty a właściwie to miałam. ogloszenia towarzyskie Ale tu cicho sie zrobilo...
i staraj sie nie miec w domu nic do podjadania, slodyczy itp. Camouflage Mimo restrykcyjnej diety i ćwiczeń brzuch po ciąży wyglądał fatalnie i nie miałam innego wyjścia. Umów sie z Pania Agnieszką Jaśko. z pewnoscia kazdy chcialby zarabiac tyle pieniedzy ale nie wierze w to... ogloszenia towarzyskie
Pomocy! Czy tak powinno byc? http://www.kapelovitz.com/lolo.htm No co, starsi panowie tańczą, to taka zasuszona babeczka też chyba może, nie? U stóp mam wściekły róż, a dłonie łagodniej - francuski manicure właśnie. Powiększenie własnym tłuszczykiem to koszt 2500(U Dr Bromy)
Grafitowy mlask,
Ale..........
przed obiadem- kawa rozpuszczalna z bitą śmietaną 30%- 100 kcal
wypełnienie kanałów i plomba.
Ktoś tu pisał że nie wolno nic dźwigać ani się schylac a ja pracuję na magazynie 4 dzień, przynajmniej opuchlizna schodzi ale rana boli nadal i to mocno. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 19:18 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |