Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Dlaczego nie zaproponujesz bardziej intratnej posadki?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 18:18    Temat postu: Dlaczego nie zaproponujesz bardziej intratnej posadki? Odpowiedz z cytatem

Sesja wiosna i jesienia rozwiazuje problemy z cera na dluzszy czas! seks oferty trzeba być twardym Dzisiaj jednak sie zawzielam i pisze, bo dotarlo do mnie ze niedlugo wiekszosc z Was wyjezdza na Swieta i nie bede miala nawet okazji zlozyc Wam zyczen.
Nie mogłam wstać, bo od razu chciało mi się wymiotować.
Operował Panią inny chirurg z tytułem profesora.
Spociłam się okrutnie, a wypiłam ledwo pół butelki czyli ok 250 ml.
billy ocean-get outta my dreams,get into my car
, jak juz pisalam 4-go dnia na tej diecie jest -3 kg , ale na tej diecie, a nie tylko zupie.
moja córcia też ma na imie nikola i to imie jest odzwierciedleniem męskiego imienia mikołaj te idio..i co się nie znają to niech spier...ają i swoje dzieci niech oszpeca imieniem npTekla albo Zenobia bo nie są oklepane a z dziecka pózniej będą sie nabijać NIKOLKA ŚLICZNE IMIE
komuterowy dobĂłr fryzur dobree proponuje sama sie obetnij ty wiesz w ogĂłle na czym to polega???
Piosenka mi podchodzi do lat 80.
Nie to nie ja ten od postu o coli i pizzy, ja bym sie bał rzucać na jedzenie świadomie.
hej dziewczyny,

do jamnika ogloszenia towarzyskie Następnie dodać koncentrat i gotować na małym ogniu do chwili, aż warzywa będą miękkie.

przepraszam czy mogĹ‚abys podac adres do ich stronki Mi osobiscie beyonce bardzo sie podoba ma zaj**iste ksztalty do ktorych ja tez dÄ…rze xDxDxD i jestem z tego dumna.. czy ta gruszke gleboko trzeba wlozyc do tylka? ze Oszczyszczanie oraz Stabilizacja- wystarczy tydzieĹ„ pic?? Cóż waĹĽne sÄ… oczywiĹ›cie ukĹ‚adziki -i no cóż dobre (czasem bezpoĹ›rednie stosunki z lekarzami /ordynatorami -to tajemnica poliszynela .ale mĹ‚ode panny z poloĹĽnictwa wiedzcie i to .. seks ogłoszenia
Tygrzyk paskowany (Argiope bru krotkoterminowego, czyli knajpy, kawiarnie, zmywaki zajete... W pierwszym lepszym sklepie kosmetycznym spytałam o pasemka doczepiane, powiedzieli mi ze sprowadzą. Pękniecie pęcherzyka i uwolnienie komórki to właśnie owulacja (jajeczkowanie). czy to nie jest work this pussy vs the drill?? co mam robic? Mamamagdalena tak jak aura pisze,ciesz sie nuda i lenistwem bo pozniej zatesknisz za tym na bank .
Powyższy cykl można powtarzać, ile się chce.
dobrze zrobilas, ze sie wyzalilas, przynajmniej wyrzucilas z siebie to co Cie boli.
- KasiÄ™ Bujakiewicz
BĹ‚agam odpiszcie jak najszybciej ;( bo nie wytrzymam
Nie ma to jak nasze polskie wesele Bedzie bardzo tradycyjnie?
a ona tez ze wzgledow zdrowotnych?
martissima , własnie to Neo zostało przeniesione na ulicę Stolarską
Ufff...!!
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 18:18    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: