Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

I to nie zawisc.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 11:30    Temat postu: I to nie zawisc. Odpowiedz z cytatem

a dzieci pewnie przez pogode takie sa u nas nie ma upalow od kilku dni ale jest cieplo co jakis czas pada deszcz ale za chwile po tym deszczu ciepelko i jest przyjemnie.....bylam z cala 3 na zakupach i na spacerze wrocilam o 14 a dzieci juz glodne wiec gotowe kopytka wrzucilam do wody do tego kielbaska z cebulka kefir adas to tak wciagal musialm go pilnowac, zeby za duzo do buziaka nie bral a przed wyjsciem dzieci zjadly zupe, juz dzis nie wychodze nie chce mi sie musze zabrac sie za wozek znowu brudny mam pranie i chyba sie poloze na chwile ............ anonse erotyczne Tych zdjęć niestety nie mogę otworzyć
Gdybyś chciała wszystko to zrobić w domu nie wyszłoby wiele taniej (ja nie mam np.
To powinien zrobić lekarz
ale na tym zdjęciu faktycznie dziwnie te cycki wyglądają - nie dlatego , że małe , po prostu jak męska klata
nie wie ktoĹ› z was
Polecam pania Alę z Beauty na Saskiej Kępie.
Cześć

2000 zł to dużo a teraz cc o 300 zł drożej ;O ogloszenia towarzyskie ja jestem 4 miesiace po operacji i yez nadal mam takie stany depresyjne ale juz zadziej .

jakiej firmy jest to ubranie i gdzie kuiione! Pochwal siÄ™ lepiej komu juz pomogĹ‚as i co zrobiĹ‚aĹ› takiego dla innych? sport jest wazny w kazdym wieku dla kazdej osoby. Ja rĂłwnieĹĽ miaĹ‚abym kilka pytaĹ„ do paaao. Bez przygotowania dziewczyna zrobiĹ‚a mi piÄ™kny, naturalny makijaĹĽ, ktĂłrego wcale nie czuĹ‚am, a ktĂłry byĹ‚ bardzo trwaĹ‚y. seks ogłoszenia
ZAPLACILAM DUZO PIENIEDZY. i ktos znajdzie jakies zaleznosci, ---> ja nie pije alkoholu i moze dlatego nie poradzilam sobie z tym kacem trochę mnie to irytuje bo chcialabym już w miarę normalnie chodzic, a nie biorę już leków przeciwbulowych silniejszych od ibupromu i to 1- 3 na dobę...i już nie mam pomysłu od czego tak się dzieje..a i macie pomysl na obrzęki?? a teraz zamarzył mi się rudy, choć ostatnio weszły na rynek te farby do ciemnych włosuw radience czy jakoś tak to kupiłam sobie czerwoną i ufarbowałam. ;/;/;/ bo jak patrz w lustro to doła łapie ehhh... co u Ciebie? ja waze 47 kg, mam 168 i biust 75D!!
pieprz
ogĂłrki
Lipids.
A odchudzać jest się łatwiej ...
Dlatego ja lubie Atkinsa bo w krotkim czasie widac zmiany ktore motywuja mnie i ludzi do wybierania aktywnosci,poprawiaja samopoczucie i zmuszaja do uczenia sie podstawowych zasad zywienia.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 11:30    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: