|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 10:48 Temat postu: Jak biorÄ ketonal to jest ok, dziaĹam bez zarzutu, a jak p |
|
|
A ja w select miaĹam i strzyĹźenia i baleyage, koloryzacje, trwaĹe teĹź, ale bez przesady. seks oferty pozdrawiam
- cyrkonie + 1zl szt
Ale jeĹźeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi zawsze o pieniÄ
dze.
To o co chodzi?
odĹwieĹźam
Dretwienie konczyn.
czy ktoĹ kojarzy?
Precz z wĹochaczami i inszymi ptasznikami anonse erotyczne cieszÄ siÄ, Ĺźe jest nas z kaĹźdym dniem wiÄcej.
Jeszcze raz tyle i bede zadowolona u mnie najciezej zawsze ponizej 70zejsc potem juz z gorki Przykro mi ale to niemozliwe Ojj ja jestem fanatyczkÄ
zdecydowanie drugiej czesci chociaz pierwsza tez wspaniala. Macie tu parÄ: Mam nadziejÄ, Ĺźe mi coĹ poradzicie - to dla mnie waĹźne portal społecznościowy
Co do silowni, to w koncu sie nie zapisalam, bo sie rozchorowalam i chwilowo przeszla mi ochota. taka sobie imitacja mĂłzgu, co? pozdrawiam zrobili mi dzis kolejne usg.. MĂłj pokoik znajduje siÄ w takim miejscu gdzie sĹoĹce jest tylko rano. babaj: Musztarda jest na liscie no no
zycie mamy jedno.
jednak zauwazylam, ze na serio to jak oddycham ma wielki wplyw na to czy latwiej czy trudniej jest dokonczyc cwicznia!
a mnie krytykowali Ĺźe duĹźo zapĹaciĹam jak pĹacilam 250 razem z probnym
z gory dziekuje za wszystkie wskazowki opinie i odpowiedzi
czy to musza dwie osoby zalatwiac--maz i zona??
wczoraj wieczorem czuĹam sie marnie, miaĹam strasznie ciezkÄ
glowÄ i cierpĹa mi reka, mimo to zasneĹam bez wiekszego trudu.
mam pytanie .Czy nadal trzeba odnawiac pozwolenie na prace czy wystarczy ze jestem tu zameldowana??
Ĺťycze wszystkim powodzenia, abyĹcie wytrwali w swoich postanowieniach... |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 10:48 Temat postu: |
|
|
|
|