Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Jak biorę ketonal to jest ok, działam bez zarzutu, a jak p

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 10:48    Temat postu: Jak biorę ketonal to jest ok, działam bez zarzutu, a jak p Odpowiedz z cytatem

A ja w select miałam i strzyżenia i baleyage, koloryzacje, trwałe też, ale bez przesady. seks oferty pozdrawiam
- cyrkonie + 1zl szt
Ale jeżeli nie wiadomo o co chodzi to chodzi zawsze o pieniądze.
To o co chodzi?
odświeżam
Dretwienie konczyn.
czy ktoś kojarzy?

Precz z włochaczami i inszymi ptasznikami anonse erotyczne cieszę się, że jest nas z każdym dniem więcej.

Jeszcze raz tyle i bede zadowolona u mnie najciezej zawsze ponizej 70zejsc potem juz z gorki Przykro mi ale to niemozliwe Ojj ja jestem fanatyczką zdecydowanie drugiej czesci chociaz pierwsza tez wspaniala. Macie tu parę: Mam nadzieję, Ĺźe mi coś poradzicie - to dla mnie waĹźne portal społecznościowy
Co do silowni, to w koncu sie nie zapisalam, bo sie rozchorowalam i chwilowo przeszla mi ochota. taka sobie imitacja mózgu, co? pozdrawiam zrobili mi dzis kolejne usg.. Mój pokoik znajduje się w takim miejscu gdzie słońce jest tylko rano. babaj: Musztarda jest na liscie no no
zycie mamy jedno.
jednak zauwazylam, ze na serio to jak oddycham ma wielki wplyw na to czy latwiej czy trudniej jest dokonczyc cwicznia!
a mnie krytykowali że dużo zapłaciłam jak płacilam 250 razem z probnym
z gory dziekuje za wszystkie wskazowki opinie i odpowiedzi
czy to musza dwie osoby zalatwiac--maz i zona??
wczoraj wieczorem czułam sie marnie, miałam strasznie ciezką glowę i cierpła mi reka, mimo to zasnełam bez wiekszego trudu.
mam pytanie .Czy nadal trzeba odnawiac pozwolenie na prace czy wystarczy ze jestem tu zameldowana??
Życze wszystkim powodzenia, abyście wytrwali w swoich postanowieniach...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 10:48    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: