|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 09:09 Temat postu: CZEĹC WSZYSTKIM DOLNOĹLAZACZKA!!!! |
|
|
Po tym rumianku i spirytusie nie leci mi Ĺźadna wydzielina ani nic... ogloszenia towarzyskie chciaĹam powiedzieÄ- nie stracÄ
fasonu....
Przy takiej zmianie odzywiania + lewatywy powinny duzo pomoc ,a potem zrobic czyszczenie watroby.
W tym tygodniu majÄ
byÄ podobno upaĹy, ale ile w tym prawdy?
Jestem bardzo nie zadowolona, i ĹźaĹujepieniedzy wywalonych w bĹoto .
Nie wiem czy istanieje cos takiego jak zwrot podatku, i czy przysluguje mi tak zwana \13\, czyli ekstra wyplata.
gdybym mogla, zaszalalabym tak jeszcze raz
mnie siÄ wydaje, Ĺźe dla 99,9% ludzi tutaj to nie przejdzie, bo w dzisiejszych czasach uczucie gĹodu nie jest jedynym wyznacznikiem siÄgania po jedzenie, do tego dochodzÄ
róşnorakie czynniki zaburzajÄ
ce to uczucie i ...
na razie nic siÄ nie dzieje i lepiej dmuchaÄ na zimne.
ja dopiero od niedawna lubiÄ swoje krÄcone wĹoski. anonse erotyczne Super dobierajÄ
kolory i fryzurki
a w zamian za to zjadĹam miseczkÄ surĂłwki ze ĹwieĹźej papryki, ogĂłrka, pomidorka i pora bez Ĺźadnych sosĂłw oczywiĹcie czas najwyĹźszy wziÄ
Ä siÄ za siebie! George Michael- jesus to a child BARDZO PROSZE O WYJAĹNIENIE. powinnam napisac pochwale glupotyna czesc tego kto wymysla tak denne topici-musisz byc bardzo pusta osoba z malym rozumkiem,po co pytac o takie glupoty,spojz w lustro a bedziesz wiedziec czy ci cos pasuje czy nie po co pytac o taka glupia sprawie innych... ogloszenia towarzyskie
buahahahahaha a potem nakĹadam piankÄ do wĹosĂłw.. noszÄ rozmiar 42-43 , na szczÄĹcie jestem wysoka to nie widac tak tej stopy , ale co z tegooo jak nie mogÄ normalych trampek do szkoly kupic , ani szpilek na wesele siostryyy -,- ĹÄ
tkowski robi Ĺliczne noski , robiĹam u niego i jestem zadowolona . NiektĂłrym wraca w pierwszym cyklu brania bromka, sprawa caĹkowicie indywidualna z tej firmy? -
odeszĹeĹ na zawsze zostawiĹeĹ tylko tÄsknote i Ĺźal, a me serce Ciebie tak kocha i hartuje siÄ z bĂłlu jak stal....
Nie wiem do koĹca w jaki sposĂłb, chociaĹź...
nie bojcie sie isc do hirurga mialem dzisiaj wlasnie sciagany pan doktor super znieczulil nic nie czulem nawet sie przygladalem co tam robia zalozyl kilka szwow i po klopocie jak zaczelo bolec bralem ketonal nie bujcie sie isc do hirirga to nic strasznego a przynosi wielka ulge wiem co mowie bo drugi raz mi sciagali a za pierwszym sciagali na tzw.szybkiego a tu spokojnie okolo 20 min i palec zmienil sie nie do poznania ale zrobicie jak chcecie osobiscie polecam pojsc do chirurga pozdrawiam
Ostatnio oglÄ
daĹam chyba jak pojechaĹa steczkowska , takÄ
fajnÄ
piosenkÄ miaĹa , ale chyba za trudnÄ
- tam trzeba albo wyskoczyÄ jak pajac i zaĹpiewaÄ rym cym cym tra la la , albo puĹciÄ dym , zabrzdekoliÄ na kobzie i zrobiÄ nastrĂłj.
Najlepsze Ĺźe trafiĹam do niej z grupera, jak przyjmowaĹa jeszcze w innym miejscu.
te pierwsze trochÄ tandetne i '' wieĹniackie''
Jak tylko znajde chwile wolnego czasu tak zaraz cos z tym zrobie bo na samoczynne znikniecie bolu nie ma co liczyc.Pozdrawiam!
A co do placenia...Nie bede wyjasniac takiej \6 RAZY GIE\, ze klinika jest odpowiedzialna za swoich lekarzy i dlatego MODEL - MED powinien zwrocic mi forse.
-Kask rowerowy UVEX, kolor róşowy, niezniszczony. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 09:09 Temat postu: |
|
|
|
|