Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

CZEŚC WSZYSTKIM DOLNOŚLAZACZKA!!!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 09:09    Temat postu: CZEŚC WSZYSTKIM DOLNOŚLAZACZKA!!!! Odpowiedz z cytatem

Po tym rumianku i spirytusie nie leci mi żadna wydzielina ani nic... ogloszenia towarzyskie chciałam powiedzieć- nie stracą fasonu....
Przy takiej zmianie odzywiania + lewatywy powinny duzo pomoc ,a potem zrobic czyszczenie watroby.
W tym tygodniu mają być podobno upały, ale ile w tym prawdy?
Jestem bardzo nie zadowolona, i żałujepieniedzy wywalonych w błoto .
Nie wiem czy istanieje cos takiego jak zwrot podatku, i czy przysluguje mi tak zwana \13\, czyli ekstra wyplata.
gdybym mogla, zaszalalabym tak jeszcze raz
mnie się wydaje, że dla 99,9% ludzi tutaj to nie przejdzie, bo w dzisiejszych czasach uczucie głodu nie jest jedynym wyznacznikiem sięgania po jedzenie, do tego dochodzą różnorakie czynniki zaburzające to uczucie i ...
na razie nic się nie dzieje i lepiej dmuchać na zimne.

ja dopiero od niedawna lubię swoje kręcone włoski. anonse erotyczne Super dobierają kolory i fryzurki

a w zamian za to zjadłam miseczkę surówki ze świeżej papryki, ogórka, pomidorka i pora bez żadnych sosów oczywiście czas najwyższy wziąć się za siebie! George Michael- jesus to a child BARDZO PROSZE O WYJAŚNIENIE. powinnam napisac pochwale glupotyna czesc tego kto wymysla tak denne topici-musisz byc bardzo pusta osoba z malym rozumkiem,po co pytac o takie glupoty,spojz w lustro a bedziesz wiedziec czy ci cos pasuje czy nie po co pytac o taka glupia sprawie innych... ogloszenia towarzyskie
buahahahahaha a potem nakładam piankę do włosów.. noszę rozmiar 42-43 , na szczęście jestem wysoka to nie widac tak tej stopy , ale co z tegooo jak nie mogę normalych trampek do szkoly kupic , ani szpilek na wesele siostryyy -,- Łątkowski robi śliczne noski , robiłam u niego i jestem zadowolona . Niektórym wraca w pierwszym cyklu brania bromka, sprawa całkowicie indywidualna z tej firmy? -
odeszłeś na zawsze zostawiłeś tylko tęsknote i żal, a me serce Ciebie tak kocha i hartuje się z bólu jak stal....
Nie wiem do końca w jaki sposób, chociaż...
nie bojcie sie isc do hirurga mialem dzisiaj wlasnie sciagany pan doktor super znieczulil nic nie czulem nawet sie przygladalem co tam robia zalozyl kilka szwow i po klopocie jak zaczelo bolec bralem ketonal nie bujcie sie isc do hirirga to nic strasznego a przynosi wielka ulge wiem co mowie bo drugi raz mi sciagali a za pierwszym sciagali na tzw.szybkiego a tu spokojnie okolo 20 min i palec zmienil sie nie do poznania ale zrobicie jak chcecie osobiscie polecam pojsc do chirurga pozdrawiam
Ostatnio oglądałam chyba jak pojechała steczkowska , taką fajną piosenkę miała , ale chyba za trudną - tam trzeba albo wyskoczyć jak pajac i zaśpiewać rym cym cym tra la la , albo puścić dym , zabrzdekolić na kobzie i zrobić nastrój.
Najlepsze że trafiłam do niej z grupera, jak przyjmowała jeszcze w innym miejscu.
te pierwsze trochę tandetne i '' wieśniackie''
Jak tylko znajde chwile wolnego czasu tak zaraz cos z tym zrobie bo na samoczynne znikniecie bolu nie ma co liczyc.Pozdrawiam!
A co do placenia...Nie bede wyjasniac takiej \6 RAZY GIE\, ze klinika jest odpowiedzialna za swoich lekarzy i dlatego MODEL - MED powinien zwrocic mi forse.
-Kask rowerowy UVEX, kolor róşowy, niezniszczony.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 09:09    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: