Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

i jk po nim wloski wygladaja mozesz opisac jakie masz wlosy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 08:28    Temat postu: i jk po nim wloski wygladaja mozesz opisac jakie masz wlosy Odpowiedz z cytatem

To żart , ale chciałabym coś zjeść. seks oferty Najnowsze doniesienia naukowe potwierdzają, że w czasie trwania sytuacji stresowych tyjemy przede wszystkim w okolicach brzucha, a przy uparcie podejmowanych próbach odchudzania ten okropny tłuszcz najtrudniej zgubić.
ja mam na koniec czerwca histeroskopiÄ™ i teĹĽ mam stresik
Drażni mnie że te matoły piszą w ogłoszeniach pracy że - firma jest pracodawcą roku - I to jest faktycznie 3 miejsce w 2011 r.
ty zatrudniasz pracowników, jeśli coś się zepsuje naprawiasz za swoje pieniądze ,
Okresu nie mam od 3 tygodni , ból piersi był, ale jak narazie ustąpił , ale za to wydają się bardziej nabrzmiałe Często czuje jak by mi się kręciło w głowie , męczę się ze śniadaniami są dla mnie mdłe i wogóle mam niechęć do jedzenia rano.
jezeli są to blizny po szczepieniu przeciwko gruzlicy (własnie takie dzdzownice) to osobiscie radze zebys nie usuwała tego.

dziewczny, która z was robiła te ćwiczenia na pośladki?? anonse erotyczne Z obydwu stron paznokcia w dużym palcu u stopy wysza ziarnina.

A ja nadal czekam do koĹ„ca miesiÄ…ca z testem,choć wÄ…tpiÄ™ ĹĽyby coĹ› z tego wyszĹ‚o,test juz czeka i strasznie mnie kordzi Zapytalam o zÄ™by...bo, ja teĹĽ mam bulimiÄ™, tylko ĹĽe juztakÄ… trochÄ™ opanowanÄ…, wczeĹ›niej wymiotowaĹ‚am przynajmniej raz dziennie, teraz zdarza mi sie raz na tydzieĹ„..i po kaĹĽdym takim epizodzie mylam dokladnie zÄ™by i plukalam pĹ‚ynem do plukania ust, noi nie odczuwam ĹĽadnych nieprzyjemnych skutkĂłw jak na razie..u mnie bulimia trwa jakieĹ› pół roku, moĹĽe gdybym nie przerwaĹ‚a tego moje zeby by sie jeszcze zniszczyly? ale teraz pytanie Masz powody podejrzewać lub jesteĹ› w ciÄ…ĹĽy. Lexy & K.Paul - Love Me Babe portal społecznościowy
Wit.B12 Magnez,Potas + gimnasyka i pływanie.Po nowe. Taka zimnica u Ciebie? Milo Margatko zobaczyc dobra stara topiczkowa duszyczke. znam tą dziewczynę Może to tez kwestia kości. Oby tylko problem nie powrócił.
Chciałabym widzieć Twoją...
Odnosnie wygryzienia to byc moze mialas takie zyczenie albo nie moglas wyartykulowac tego co chcesz, zazwyczaj bowiem jest tak ze fryzjer obcina cie wedlug tego co chcesz miec na glowie (ewentualnie cos doradza i dopiero za Twoja zgoda to robi) A odnosnie wlascicieli to wydaje mi sie ze pewnie maja cos innego do roboty i reklamuja sie inaczej, a jesli chodzi o klientow to proponuje sprobowac sie umowic telefonicznie to zobaczycie ze nie jest tak latwo.
No wlasnie...pospieszylam sie Ja pisalam o podrozy za ocean.
W każdym razie - całość trwała jakieś 40 minut i bardzo sprawnie to zostało wykonane.
po roznych wypadkach lub po amputacji piersi( poprostu po przejsciach) dla takich osob taki program bylby ratunkiem .
Reprezentuje natomiast styl i klasÄ™.Zadne denne tatuaze, tandetne tipsy, czy ubranka a la tirĂłwka.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 08:28    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: