|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 04:52 Temat postu: Dodam teĹź jeszcze, Ĺźe w przypadku dodatniego pozimu przeci |
|
|
Kolezanko mowilam to samo co ty!Ze bede parla do przodu no i pre bo kocham ten zawod ale po drodze spotyka sie tez przeszkody i niemysl ze zawsze jest kolorowo.Niemusze byc mega fryzjerka.wazne bym nauczyla sie dokladnosci i precyzji a reszta to praktyka...praktyka...praktyka..jesli ytrafoisz do salonu gdzie beda cie wolac tylko do pomocy to raczej nic ci to nieda.Na moim polrocznym kursie robilysmy wszystko nawet jesli nieczulo sie pwenie i efekty byly fajne a na stazu sie doslownie cofnelam tyle ze robilam na znajomych itp.....no zycze ci tego samozaparcia bo na kursie ta ceche u mnie ceniono.. sex anonse monster sie jeszcze tak konczy...
Jestem w 11 tyg.
Reprezentuje natomiast styl i klasÄ.Zadne denne tatuaze, tandetne tipsy, czy ubranka a la tirĂłwka.
na ktĂłrej znajdziecie podpowiedzi ekspertĂłw.Dodam tylko,Ĺźe te Ĺrodki trzeba sobie jakoĹ nakombinowaÄ,najlepiej przez znajomych...w UK teĹź ich nie ma,tylko w stanach.MĂłwiÄ z gĂłry,na aukcjach nie znalazĹam,ani w hurtowniach w necie.To tyle.Powodzenia.
4-go dnia ostatni posiĹek i gĹodĂłwka 10 dni.
totalna przesada...
ChciaĹby powiedzieÄ drogie Panie,Ĺźe ja rĂłwnieĹź martwiĹm siÄ tym co bÄdzie a moĹźe przedewszytkim tym,Ĺźe ta osoba tak bardzo to przeĹźywa i moim bĹedem byĹo to,Ĺźe czytajÄ
c wasze wypowiedzi stwierdzam,Ĺźe za maĹo pokazywaĹem jej ,ze martwiÄ siÄ o niÄ
i jestem z niÄ
na dobre i na zĹe...
dekoloryzacje sciaganie koloru ciemnego i nalozenie nowego >wykonuje
U mnie jutro pierwsza lewatywka ogloszenia towarzyskie Mam tydzieĹ wolnego wiec chce go jakoĹ wykorzystaÄ.
jeszcze nie, rozwarcie za maĹe. MyjÄ raz do dwĂłch razy w tygodniu i uĹźywam szamponu garnier fructis do wlosy zniszczone i przesuszone, mimo ze nie mam tragicznych wloskow jezeli chodzi o suchosc bo juz je wyleczylam ale z tego szamponu jestem bardzo zadowolona i uzywam jeszcze maski fructis fale i loki kosztuje ok 13 zĹ tez dobra;d mrozu- miliony monet Trzymajcie siÄ dziewczyny i piszcie, piszcie, piszcie MyĹlicie Ĺźe jeĹli by lekarz przepisaĹ mi jakiekolwiek tabletki to zniknÄĹyby te wĹoski caĹkowicie?? seks ogłoszenia
scyntygrafia caĹego ciaĹa jest rĂłwnieĹź podobno rok po badaniu. No nic..DziĹ wieczorem mam wizytÄ u dra Lipskiego wiÄc zapytam jak to naprawdÄ jest z tymi nieprzyjÄciami rodzÄ
cych. pochĹania on pot i Ĺagodzi jego woĹ. JeĹli ktoĹ bÄdzie miaĹ ochotÄ skrytykowaÄ, opisaÄ swÄ
opiniÄ na mĂłj temat to z gĂłry serdecznie za wszystkie opinie, czy dobre, czy zĹe DZIÄKUJÄ PrzegladnÄĹam wszystkie oferty. prosze o pomoc Jest STWIERDZENIE NIEWAZNOSCI sakramentu malzenstwa.
Pierwszego dnia kilka kropeczek...
To prawda?
CarenM niech twoj chlopak sobie porobi gorace komprezy na penisa ( namocz szmatke na goroco lub recznik i niech owija wokul penisa przez jakies 15 min dzienie przez tydzien gwarantuje ci ze wszystko sie zmieni wiem bo sam tak mialem wtedy bedzie to trwalo okolo 1godziny do 2 ;]
http://track.cellinea.pl/product/Cellinea/?pi d=122&uid=2282
Pewnie tak w nieskoĹczonoĹÄ moĹźna.
ale ja braĹam distreptaze jak torbiel miaĹa charakter stanu zapalnego (a wiÄc podziÄbienia)
pozdrawiam wszystkich, ktorzy codziennie dzielnie walczÄ
..
MyĹlÄ, Ĺźe kaĹźda reklama jest warta uwagi.
KwaĹniewska 56kg
czyli co boli cie gulka? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 04:52 Temat postu: |
|
|
|