Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Dodam teĹź jeszcze, Ĺźe w przypadku dodatniego pozimu przeci

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 04:52    Temat postu: Dodam teĹź jeszcze, Ĺźe w przypadku dodatniego pozimu przeci Odpowiedz z cytatem

Kolezanko mowilam to samo co ty!Ze bede parla do przodu no i pre bo kocham ten zawod ale po drodze spotyka sie tez przeszkody i niemysl ze zawsze jest kolorowo.Niemusze byc mega fryzjerka.wazne bym nauczyla sie dokladnosci i precyzji a reszta to praktyka...praktyka...praktyka..jesli ytrafoisz do salonu gdzie beda cie wolac tylko do pomocy to raczej nic ci to nieda.Na moim polrocznym kursie robilysmy wszystko nawet jesli nieczulo sie pwenie i efekty byly fajne a na stazu sie doslownie cofnelam tyle ze robilam na znajomych itp.....no zycze ci tego samozaparcia bo na kursie ta ceche u mnie ceniono.. sex anonse monster sie jeszcze tak konczy...
Jestem w 11 tyg.
Reprezentuje natomiast styl i klasę.Zadne denne tatuaze, tandetne tipsy, czy ubranka a la tirówka.
na której znajdziecie podpowiedzi ekspertów.Dodam tylko,że te środki trzeba sobie jakoś nakombinować,najlepiej przez znajomych...w UK też ich nie ma,tylko w stanach.Mówię z góry,na aukcjach nie znalazłam,ani w hurtowniach w necie.To tyle.Powodzenia.
4-go dnia ostatni posiłek i głodówka 10 dni.
totalna przesada...
Chciałby powiedzieć drogie Panie,że ja również martwiłm się tym co będzie a może przedewszytkim tym,że ta osoba tak bardzo to przeżywa i moim błedem było to,że czytając wasze wypowiedzi stwierdzam,że za mało pokazywałem jej ,ze martwię się o nią i jestem z nią na dobre i na złe...
dekoloryzacje sciaganie koloru ciemnego i nalozenie nowego >wykonuje

U mnie jutro pierwsza lewatywka ogloszenia towarzyskie Mam tydzień wolnego wiec chce go jakoś wykorzystać.

jeszcze nie, rozwarcie za małe. Myję raz do dwĂłch razy w tygodniu i uĹźywam szamponu garnier fructis do wlosy zniszczone i przesuszone, mimo ze nie mam tragicznych wloskow jezeli chodzi o suchosc bo juz je wyleczylam ale z tego szamponu jestem bardzo zadowolona i uzywam jeszcze maski fructis fale i loki kosztuje ok 13 zł tez dobra;d mrozu- miliony monet Trzymajcie się dziewczyny i piszcie, piszcie, piszcie Myślicie Ĺźe jeśli by lekarz przepisał mi jakiekolwiek tabletki to zniknęłyby te włoski całkowicie?? seks ogłoszenia
scyntygrafia całego ciała jest również podobno rok po badaniu. No nic..Dziś wieczorem mam wizytę u dra Lipskiego więc zapytam jak to naprawdę jest z tymi nieprzyjęciami rodzących. pochłania on pot i łagodzi jego woń. Jeśli ktoś będzie miał ochotę skrytykować, opisać swą opinię na mój temat to z góry serdecznie za wszystkie opinie, czy dobre, czy złe DZIĘKUJĘ Przegladnęłam wszystkie oferty. prosze o pomoc Jest STWIERDZENIE NIEWAZNOSCI sakramentu malzenstwa.
Pierwszego dnia kilka kropeczek...
To prawda?
CarenM niech twoj chlopak sobie porobi gorace komprezy na penisa ( namocz szmatke na goroco lub recznik i niech owija wokul penisa przez jakies 15 min dzienie przez tydzien gwarantuje ci ze wszystko sie zmieni wiem bo sam tak mialem wtedy bedzie to trwalo okolo 1godziny do 2 ;]
http://track.cellinea.pl/product/Cellinea/?pi d=122&uid=2282
Pewnie tak w nieskończoność można.
ale ja brałam distreptaze jak torbiel miała charakter stanu zapalnego (a więc podziębienia)
pozdrawiam wszystkich, ktorzy codziennie dzielnie walczą..
Myślę, że każda reklama jest warta uwagi.
Kwaśniewska 56kg
czyli co boli cie gulka?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 04:52    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: