|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 02:40 Temat postu: Bolalo strasznie. |
|
|
http://img204.imageshack.us/img204/3354/03009 7060422na.jpg seks ogłoszenia Pozdrawiam gorÄ…co!!Ĺ»yczÄ™ powodzenia..Trzymaj sie
Niedawno moja ciocia miała wycinaną tarczycę ma prawie niewidoczną bliznę na szyji, to już nie to co kiedyś, kiedy pacjent wyglądał jakby mu gardło poderżnęli.
► wyimaginować
do z czarnym nickiem
Venezia co to za salon??jak sie nazywa i przy jakiej ulicy??koniecznie musze sie tam wybrać, jestem z Piekar i właśnie pilnie szukam fryzjera
Trzeba iść siusiu zanim się ją łyknie, bo można usnąć na korytarzu
ale chce Wam wszystkim życzyc szybkiego powrotu do zdrowia, odpowiedzialnych i ludzkich lekarzy o kochających Was mężczyzn,którzy pomogą Wam przez to przebrnąc.pozdrawiam i trzymam kciuki za Was ...i za siebie też..
Tak sĹ‚yszaĹ‚am nie wiem czy to jest prawda. adwokat kraków To dopiero wyzwanie dla cierpliwoĹ›ci!
Ogolnie uciekam jak che on seks, on znow jest zly, ze ja nie mam ochoty, bledne kolo. kosztowaĹ‚oby nie to masÄ™ nerwĂłw ;p tak wiÄ™c tym bardziej jestem zadowolona ĹĽycze powodzenia dziewczÄ™ta imie NIKOLA jest ladne!!a jesli sie komus nie podobsa niech nie krytykuje w tak wulgarny sposob!!!!!a ta nauczycielka to jakas wiedzma!!!!! Marcin Bosak to calkiem dobry aktor dosyć ĹĽe drÄ™twiejÄ… mi caĹ‚e dĹ‚onie to jeszcze coraz częściej bĂłl promieniuje do ramion. adwokat kraków
drętwienie zaóważyłem jakoś w listopadzie,myślałem że może źle spałemi że samo przejdzie,ale nie przechodziło więc poszedłem do lekarza przepisał mi tabletki przeciwbólowe (diclac ,mydokalm i naproxen i wit. Jutro idę po spray na pająki i chyba wypsikam nim centymetr po centymetrze pokoju . escynę...suma sumaru wszystkie leki to jeden pies..pytałam się lekarza o to co można zrobić żeby się ich pozbyć i po przepisaniu mi kolejnego leku z tą substancją doszliśmy do wniosku że lekarstwem na nie jest akceptacja ich W moim przypadku nie pomaga za bardzo noga w górze bo aparat mam na udzie więc i tak krew zatrzymuje się na wysokości pachwin i obrzęk pod aparatem jest... co za idioci stosuja nadal odkurzacz....... P.S. Ta muzyka, aktorzy, taniec, klimat to coś najcudowniejszego na świecie. Wiem jedno, odkąd założyłam ten topik, nie wymiotowałam ani razu ...A miałam już nie jedną chwilę słabości.
jestem ciekawa, jakimi kobietami z reguly interesuja sie panowie w wieku 4-50 lat.
Ja mam numer stopy 43 czasem 44 i dopiero mam problem!!!
Zna ktoś dobrego fryziera którey bedzie umial zrpbic dobrze fryzure emo (dokładnie blond włosy z różowymi lub fioletowymi pasemkami) ???;>
Polecam dobre steppery, a nie te, ktĂłre po roku siÄ™ rozlecÄ….
napisz soś więcej
Ponowne zachorowanie na toxo zdarza sie niezmiernie rzadko -np.
nic do niej nie mam ale lansowanie na sile na jej korzysc nie wplynie, sorry.
Nawet cełej porcji nie zmęczyłam bo już jestem pełna....fakt, owoców brakuje mi najbardziej, ale cóż....
no ale cóż, nie ma tolerancji, zrozumienia, najlepiej kogos wysmiac lub obrazic
proponowal bym wykonanie zdjecia RTG oraz konsultacje ze specjalista,a co najmniej z fizykoterapeuta oni tez sie znaja na zdjeciachRTG |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2014 02:40 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |