Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

MaciÄ…g ma wadÄ™ zgryzu, a Przybylska jest idealna

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 20, 2014 01:59    Temat postu: MaciÄ…g ma wadÄ™ zgryzu, a Przybylska jest idealna Odpowiedz z cytatem

do manikiurzystki??po co- po co wydawać pieniądze...) ogloszenia towarzyskie Oczywiście w lżejszym przypadku moze wystarczyć klamra plastikowa albo rurki sulci protector lub też sama tamponada. Wystarczy zadzwonić na Wielopole i przy zapisywaniu powiedzieć, że chce się, żeby to on strzygł?
Okrucieństwo w stosunku do zwierząt Nie grzech Nie grzech Dozwolone Nie grzech Grzech Szkodliwe Złe
PROLAKTYNKA, to są normalne odczucia kobiety, która się stara o dziecko, wszędzie widzi brzuszki, mnóstwo brzuszków.
wiec jak biore tebletki anty to lepiej nie stosowac lewatywy bo wtedy ich dzialanie bedzie mniej skuteczne prawda??
mam w kuchni potworki duze juz,wyrosły,chyba od 2lat,jadły muszki,jeden nawet porwal zywa biedronke i taszczyl lapami,zaciagnał ja w swój kat,stalam w szoku,to było okropne...
Ja tez juz po ubraniach widze, juz nie musze brzucha wciągać zeby sie dopiąć
Byłam dziś w studiu fryzjerskim AK.KK na Garbarskiej na koloryzacji.
i przekonaj ie ze warto z Nami zgrzeszyć..
tak - czasy sie zmieniają, panny piją piwo z puszki i rechoczą razem z kawalerami, są fajne, kiedy odsłaniają sporo ciała, zmiany są tylko na lepsze
pozdraaawiam
jest jakis bank czy sklep z telefonami...

dzieki za rade ale ile trzeba sie powstrzymac od wspolrzycia? adwokat kraków Ale proszÄ™ tel 826 79 53 - Andrzej.

nie wczytuję się tak w etykiety ale z drugiej strony jem tylko mięcho wędliny sery i trochę wrzyw.....tak do końca nie wiem co z tym białkiem, jaka jest dzienna dawka i czy to białko jest takie waźne????? niektórzy muszą bardzo ciężko i długo pracować by osiągnąć cel co czasem kosztuje nas nie tylko duzo stresu ale też bólu. I nikt nie jest zainteresowany zeby wkladac pieniadze w tego typu badania. Poza tym, to twój ważny dzień, w którym wcale nie musisz czuć sie jak szara myszka. Dzis rozmawiałamz kolezanką, o któej pisałam w pierwszym swoimposcie i wiecie co, ona nie miala golonej brody i szyji przed zabiegiem! ogloszenia towarzyskie
mysle ze na mnie nawet terapia by nie podzialala. A-ha Take on me, Hunting high and low Powiedziała, że nie powiększała sobie biustu wielkie brawo Poważnie! chce wyjechac do pracy z tego biuro, prosze o opinie.... maluje sie sama, bede tak długo próbowac az mi wyjdzie zamierzony efekt
Nigdy w ĹĽyciu takich rzeczy u kosmetyczek!!!
W końcu chodzi o wprowadzenie organizmu w stan ketozy, a kofeina organizm z tego stanu wytrąca.
jestem, jestem tylko kupa roboty
do night-life-------------------> INXS \Baby don`t cry\
a tak na marginesie to z dzinsami jest podobnie trzeba sie nachodzic porzadnie co by kupic cos dlugiego i fajnego
Zaczynam liczyć kcal bo zdecydowanie ich za dużo mi wyszło w ciągu dnia, a wg widełek powinnam jeść prawie ich o połowę mniej.
Ograniczasz sie bardzo.
maryszia@op.pl
jestem najedzona[zupÄ…],napita[wodÄ… Z dodatkiem lyzeczki nieslodzonego soku jablkowego,]nie czuje glodu,czuje sie swietnie-tego i Wam zycze
Zabieg:
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 20, 2014 01:59    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: