|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 23:24 Temat postu: Sumptuastic koĹ‚ysanka, rozkosz. |
|
|
Ważę 66 kg a chciałabym 59-60. seks oferty Utknął mi w odbycie słownik ortograficzny. W pierwszej klasie było gorzej ( tak może być jeszcze gorzej ) , poprawi się .
Jestem już po operacji, nie bedę opisywała osobistych przeżyć, bo to nie bloog !
prolaktynka jesli chodzi o omege to najlepiej firmy naturel nie kosztuje duzo cos kolo 20 zl i nie jest to zaden lek, ani nie dziala uspokajajaco tak jak ktoras z dziewczyn napisala.
www.easyjet.com
[28.05] 20:25 kratka
Muszę sobie sama z tym poradzić
Póżniej pomoĹĽe ci przygotować wniosek skargÄ™ do sÄ…du koĹ›cielnego za ok. adwokat kraków wyciÄ™to mi 15 cm piszczlela, zaloĹĽona aparat llizarowa w paĹĽdzierniku 2006,..
Mam probelm, w ogoe mi sie twarz nie opala. - cera lepiej nie mowic Często wychodzę do sklepu i kiedy widzę jaka cudowna jest pogoda, jak dobrze się wszyscy bawią, płaczę, bo ja muszę robić coś innego. Jestem zadowolona. Ponoc wyodrebnili jakis gen bezsennosci ale to u jakis muszek owocowych, jak to sie ma do ludzi??!! sex anonse
W piątek zaniosłam księdzu moje pisemko z prośba o rzucenie okiem i ewentualny komentarz. Ja chyba po prostu nie umiem spać Szkoda, bo śliczna z niej dziewczyna, ma piękne, idealne rysy twarzy i wysportowana figurę-tylko pozazdrościć Forumwww.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! A już Broń Boże nie chciałabym żebyś zaczęła mieszać w życiu Tego człowieka. i za ile ? Susan Vega
Nasza pilotka wziela tylek w kroki i zabrala sie z autokarem powrotnym do Polski.
I to ma być upiekszajacy zabieg?
zawsze z kims jest milej i razniej czy ktos moglby mi pomoc...
Ale ząbki zdecydowanie bielsze, błyszczące...
Pare dni temu zrobiłam sobie badanie na prolaktynę i okazało się że mam jej za dużo bo 647 mlU/l, gdzie norma jest od 40 do 530.
Prawdopodobnie w najbliższym czasie będę mieć zabieg przecięcia palców.
Nieprzyjemne było tylko znieczulenie, ale da się wytrzymać.
Martwię sie o partnera, bo jeśli jemu też coś jest?
Możesz zjeść do 3 szklanek głównie zielonej sałaty lub innych warzyw zielonych lub 2 szklanki warzyw zielonych i 1 szklankę ugotowanych wg listy. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 23:24 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |