|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 17:43 Temat postu: o nie,nie nigdy w ĹĽyciu jeszcze za operacjÄ™ pĹ‚acić i tak |
|
|
witam ponownie, anonse erotyczne Ale i tak pewnie to zejdzie. Ja byłem ostatnio tak gdzieś z miesiąc temu u tego faceta z żor i lalka nie zadupie dobra,bo katowice wcale nie lepsze tylko syf większy!!
tylko co sie pod tym kryje?
Bardzo prosze paaao, jeśli mozesz podaj swojego emaila.
czyli 2 talbeti na dobe-po pierwszej dawce doszlam do wniosku, ze tego nie przezyjÄ™.
na mnie ludzie czasem mĂłwia brud
Po południu do teściowej z kwiatami, to będzie dzisiaj NAJGORSZE.
Skąd wiesz , z jakiego powodu się upił ? seks oferty Jest to stwierdzenie zaskakujące ale mamy tu do czynienia ze spiralą bezsenności.
ZrobiĹ‚am sobie gorÄ…cÄ… herbatÄ™ z sokiem malinowym, Ĺ‚yknęłam dwa apapy, a teraz jeszcze Cholinex ciućkam. ze strzyzeniem modelowaniem lub prostowaniem cena jest zalezna od TrochÄ™ jeszcze boli, poddusza przy przeĹ‚ykaniu, ale bÄ™dzie lepiej. a poza tym napewno umaluje mnie swietnymi kosmetykami ktore beda sie trzymaly caly dzien i noc a tojest bardzo wazne dla mnie. A co dopiero z chĹ‚opakiem...????? adwokat kraków
To co Ty jadlas ??? A słyszałaś może jakieś opinie na temat tych szkoleń..?? wszyscy sa zachwyceni moim kolorem i strzyżeniem, jeszcze nie miałam takiej fryzury, faceci sie za mną oglądają jest super!!! takze mysle ze wszystko jest oki i niema co sie martwic na zapas tylko teraz odpoczywac i nic nie robic . juz ułożyłam quiz sama i takie mam pytanka/niektore tandetne ale zawsze cos-sa i dotyczace tego jak dobrze poznali siebie i swoje rodziny/imie z bierzmowania czy zawod rodzicow i siebie-zdecydowana wiekszosc.Do pytan zwiazanych z bielizna i sukniami slubnymi wybralam kilka zdjec i wydrukowalam by moc wybrac-Kinga to imie narzeczonej jak pewnie sie domyslacie pozdrawiam i jak ktos zna inna zabawe,ma propozycje to czekam..bo czyms trzeba zajac caly wieczor.jakie macie koncepcje ogolnie?gdzie,co robicie i w ogole kazda informacja jest cenna! Dzień był trudny, bo upalny a miałam wiele spraw do załatwienia, czułam się slabo i marzył mi się odpoczynek. Juz sie nie moge doczekac, kiedy bede mogla zjesc bialy serek i kromke razowego chleba na sniadanie Wiem,ze marudze, ale ja juz tak mam- jak sobie pomarudze,to mi latwiej.
Ja sugeruję wam wszystkim nie zwlekać z badaniami.
Ja tez mam bardzo dobrą metodę i znaczenie tańszą ale działajaca bardzo skutecznie na problemy własnie z cellulitem http://www.nantes.pl/perfect-body/krem-antyce llulitowy.html
musze schudnac te 10 kg !!
PrzeglÄ…dam ten wÄ…tek bo za kilka dni mam pierwsza rozmowÄ™ kwalifikacyjna i powiem wam, ze strasznie siÄ™ denerwuje.
ja tez ja lubie i mam nadzieje ze dojdzie do finalu w programie ' tance z gwaiazdami
bhuu czas pokaze brakuje mi polskich znajomych, godziny pracy mnie dobijaja...
wiesz moze jaka bedziesz miala mniej-wiecej srednia na koniec liceum?
Ale tak mnie głowa boli od wczoraj , ze mrugać nie umiem:/
co do pierwszych - bo to JEST SKORA EKOLOGICZNa (czyli skaj) jest to zaznaczone w opisie !
trudno mi coś doradzić, najlepiej dobrzeby było gdyby fryzjer Ci coś doradził. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 19, 2014 17:43 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |