Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Doda jest gwiazdÄ…?

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Sro Mar 19, 2014 16:31    Temat postu: Doda jest gwiazdÄ…? Odpowiedz z cytatem

czÄ™sto siÄ™ to zdarza?? seks ogłoszenia A moz to tylko moja wyobraznia?Ludzie wokol widza mnie na codzien.Znaja od wielu lat.Zauwazaja zmiany w moim wygladzie czy zachowaniu.Ci ktorzy widza mnie poraz pierwszy nie mysla nic.Nie maja jeszcze zdania.Chcialabym moc znow zaczac zycie z czysta kartka...... Mam pracÄ™!
Obiad (obiadokolacja):
ale wiecie co - najszybciej mozna poznac kogos godnego uwagi tam gdzie sie niespodziewamy .
kiedyś szybciej przy mnie dochodził teraz mogą być to i dlugie godziny i dodatkowo jego pomoc.
Nie sądzę by pisakowanie było refundowane przez NFZ- to moim zdaniem byłaby juz fanaberia, ponieważ brakuje kasy na inne ważniejsze zabiegi.
510065803 to jest nr do Iwonki
dobrze dobrana bielizna sporo załatwi ja mam 75G a nie 85D jak myślałam do tej pory i o niebo lepiej się czuje

ChciaĹ‚am zamĂłwić rĂłwnieĹĽ pas na brzuch 16-20zĹ‚, ale sprzedawca odradziĹ‚ mi go. adwokat kraków ehhhh...

Jesli chodzi o prace, trzeba miec karte pobytu (titre de sejour) i pozwolenie na prace. mowiac ze beda lzejsza a one mi potem odpadaja .. oki,papapapapa,wesola zabawa Bo widzisz tu są tacy którzy się kochają Swędzenie, sucha skóra. ogloszenia towarzyskie
to faceci po 40 sa beznadziejni( oczywiscie zdarzaja sie wyjatki),kobiety sa ok raqun chyba piszesz wlasnie o facetach???? http://www.spiegel.de/img/0 ,1020,388489,00.jpg Po trzecim dniu będziesz mieć więcej energii niż przed rozpoczęciem diety, jeśli nie będziesz oszukiwać. ---------------------------------------------------------- ---------------------- Dr Olejnik - super babka! Schudnę coś,potem mam długie zastoje wagi, na pewno przez te zaparcia cholerne. kurde jak do szewca jak ode z gry sie zdarly
i szczerze- nie bolało prawie wcale, goiło sie jakis miesiac, co dzien przemywalam woda utleniona.
Czy ktoś moze mi napisać, jak ona wygląda, czy jest poważna, jakie mogą byc komplikacje i jakie następstwa takiej operacji?
Inni traca wlosy z powodu raka.
Napiszcie prosze swoje opinie.
W niedziele moja mam kupila duuzo roznych rodzaji ciastek, miala taka cholerna ochote na nie, w pewnym momencie to byla taka walka sama ze soba.
Ciepła woda spowodowała rozluźnienie moich mięśni, także ćwiczenia, które wykonywałam nie sprawiały mi bólu, może troszeczkę, i byłam w szoku, że potrafiłam wykonać tyle ciwczen, skoro brakowało mi po środku piszczela 15 cm, co oznacze, ze kostka i kolano były złączone ze soba tyłko za pomocą kości strzałkowej.
ja tez nie wiedzialam, ale nie zmieniło to mojego stosunku do niego.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Sro Mar 19, 2014 16:31    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: