Forum Curie Strona Gwna Curie
Forum IV LO im. M. Skodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Wywołałem lawinę

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Gwna -> Forum oglne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Pi Kwi 11, 2014 01:17    Temat postu: Wywołałem lawinę Odpowiedz z cytatem

Zależy czy są fajni bez kasy
sfinksowa.olawa.pl
Test ciążowy wyszedł pozytywny, ale moja siostra mówiła, że miała torbiel i test też wychodził jej pozytywny, mimo że w ciąży nie była, uspokoiła mnie. sama po stanikach zauwazylam, ze piersi powiekszyly sie, staly sie pelniejsze no i juz po 1 opakowaniu powoli wymieniam bielizne tylko nie wiem czy warto bo jesli bede nadal rosly?
przesuwa, niczego nie muszę poprawiać.
Duchowe zacofanie.
naprawdę świetny specjalista.
Jak jesteś z Krakowa to muszę Tobie polecić fajny zabieg na takie właśnie włosy- to keratynowe prostowanie włosów, które mozesz wykonać w centrum M1 u Pana Mateusza.
Polecam wszystkim to cudo, mam jeszcze 17kg do zrzucenia, życzcie mi powodzenia, obym wytrwał
To inna kultura.
Jeszcze pytanie - czy żeby korzystać z tych staży trzeba mieć status bezrobotnego?

znalazłam ten gabinet w internecie (www.gabinetyfelicita.pl) sfigmomanometr.zgorzelec.pl Dzieki czemu nogo sa gladkie do 6 tygodni.
Tym bardziej, że wyjeżdzam na 10 dni nad morze i niestety wychodzi na to że musiałabym brać te globulki przez cały wyjazd, co przyznam byłoby bardzo uciążliwe. Kupilabym sobie kijki nordic wolking i zaczelabym codziennie chodzic na spcerki z nimi. Nie wiem ale kurcze okres chyba mi sie zacznie w dzień operacji ;/ albo dzień po.. Zaszczepić, odhaczyc i już mieć z głowy. a ile kosztuje tako orbitrek??? sesje.waw.pl
Na dodatek jestem zagranica. razem spedzamy czas tak jak ja chce. w tym wszystkim należałoby po prostu pamiętać o szanowaniu naszych bliskich (i nie tylko )oraz ich problemów. Taleckiej - Niczyporuk? Najlepsze że trafiłam do niej z grupera, jak przyjmowała jeszcze w innym miejscu. odczuwał skutki uboczne.... Ale nie marty się Konspiracja Twój nie jest gejem, trochę optymizmu
ANATOMIA
ps.
I wonna get love,I wonna get love...I wonna get love love love love.....,
Moje koleżanki ciągle wałkują przy mnie temat porodu, mimo, że jestem dopiero w drugim miesiącu no i wytłumaczyły mi co nieco.
Wtedy powoli pozbędziesz się tych na dole najbardziej zniszczonych.
cel-10 kg mniej
Ale cóz, chciało się wejśc na Połoninę Carynską - trzeba cierpieć.
Napisałaś o cpo, ja mam npd to samo, choć do końca nie stwierdzone.
http://www.bellissimama.de/assets/s2dmain.htm l?http://www.bellissimama.de/beauty/wellnessundbeautykoerper pflege/weledabirkenoel.html
Słuchaj, ale święcenia diakonatu (po których ostatecznie zapada klamka oni przyjmują dopiero w 23 roku życia Spośród około setki kandydatów którzy po maturze zgłaszją sie do Wyższego Seminarium Duchowego TYLKO większa połowa z nich zostaje kapłanami.

Przyjmujemy zapisy na zajęcia do Klubu dla dzieci Nasz Świat.
serwu.waw.pl
Teraz już dokładnie nie pamiętam, bo używam go od 3 miesięcy, ale chyba po miesiącu było już widać wyraźną poprawę.
Pozdrawiam gorąco!!Życzę powodzenia..Trzymaj sie
ja nie widziałam orbitreków składanych
od Annasza do Kajfasza okazało się , że to problemy z kręgosłupem,RSZ + barelioza.Niestety od 3 lat biorę różne leki ale nic nie pomoga.
PO OPERACJI ja masuje okrężnymi ruchami parę razy dziennie od góry do dołu, kilka razy czyli trwa to ok.
badał mnie po ciemku i znalazl mi miesniaka i nazerke (moze i ma racje, ale zamierzam sprawdzic to u innego lekarza)
Ten odkurzacz to mi jednak do głowy nie przyszedł Były różne mazidła - które poza wyczyszczeniem portfela cellulitu nie czyściły.

Strasznie dużo musiało zmienic sie w Kościele skoro z powodu alkocholizmu męża czy choroby typu padaczka proweadza do uznania małżeństwa za nieważne. sfabularyzuj.konin.pl przez pewien czas robilam wszystko zeby w chwilach intymnych czasem nie dotknal mnie w udo!!
23 czerwca wyezdzam do Włoch dokładnie do Sarnico czy możecie mi powiedzieć coś wiecej o tym mieście ? Pozdrawiam 2. basiamm007 Czy taki efekt moglabym uzyskac na stale przez powiekszenie ich ponownie? sfilcujesz.dlugoleka.pl
no to i ja dołączę do klubu ostatnio noce to koszmar ciągłe drętwienie jednej i drugiej ręki +sztywnienie karku hej dziewczyny za pare miesiecy mam studniówke i w zwiazku z tym mam pytanie czy macie moze namiary ja jakoms dobra fryzjerke i makijażystke z okolic katowic?? na tym forum zawitałam kiedyś bardzo dawno temu bo sama byłam ciekawa czy tabletki anty mogą powiększyć biust. większe szanse są gdy wytną paznokieć razem z macierzą. Miał ktoś tak? Kup sobie gazete w sobote w Niemczech a znajdziesz kilka ofert. Długo czekałam,żeby odrosły troch ęi inny fryzjer mógł coś z nimi zrobić.
Pewnie zasługa dobrego kremu, nie rozjaśniam włosów, a podobno brązowe kremy koloryzujące zawierają najmniej szkodliwych środków chemicznych.
a 1 wrzeąnia tego roku ide założyć klamry bo z pazurkami mecze sie juz chyba 2 lata i nic nie pomaga.
Przed świętami było już nawet 64,5 ale teraz 67
Studio Urody Glamour, Tel.
no i oczywiście..
Najlepiej jest biegac , chodzic, wogóle co kolwiek robic co sprawia nam jakis wysiłek fizyczny a nie tylko siedziec w domu przed kompem i grac w gierki czy tez popularne delirium pozdrawiam i zycze powodzenia
Kładziemy się na podłodze na plecach i skrecamy glowe raz w lewa raz w prawa strone (glowa cały czas leży na podłodze).
trzeba wczesniej cos pomyslec nad praca...postarac sie skontaktowac ze znajomym ktory tam jest...bo tak w ciemno jechac to nie bardzo to widze...
lżej ale czydziała to zobaczymy jak skonczą się trzy fazy :

Co prawda do morza 1800m, ale nic innego nie znalazłam.
sesji.waw.pl
15000 zł w okrągły miesiąc! U Szczyta konsultacja 150.
Jestem po 10 zabiegach i nie widzę żadnego zmniejszenia cellulitu, do tego doszło mi w brzuchu 2 cm a gdzie indziej nic nie zgubiłam.
Wygrał taż casting do \Tańca Wampirów\ Romana Polańskiego.
Omijajcie to miejsce dla Waszego dobra
Prolaktynka.
yvonneczka@poczta.fm lub telefoniczny:
chociaz taka forme jaka opisywał tombak czyli przez cały miesiąc to spokojnie takie same ofekty tez sie osiagnie.
czyli jest z***biście

Muszę się wybrać do fajnego fryzjera,który doradzi mi z fryzurą ma niskie ceny i jest w pobliżu centrum katowic.Pomóżcie sfeminizuje.skoczow.pl Teraz myśle o tym, żeby iść do innej fryzjerki i może jednak zrobić jakimś rozjaśniaczem delikatne pasemka, i może zrobić jakieś miodowe..
W mojej szafie wiosenne porządki, zapraszam do zajrzenia. Babę zesłał Bóg, raz Mu wyszedł taki cud... http://desktops.pl/kobiety/tapeta.joanna_krup a.1152.htm 3majcie za mnie kciuki. Polska Czerwona Księga Zwierząt. sfiksowany.beskidy.pl
Gratuluje dziewczyny tak znakomitego przygotowania do glodowki Robicie jak najbardziej prawidlowo ,pierwszy miesiac wstepne oczyszczanie + lewatywy.Nie zapominajcie o lewatywach na glodowce bo bez nich beda wchlaniane ogromne poklady toksyn do krwi. Wzdety brzuch i ciezkosc jajnikow. Gorsze jest od tęsknoty kiedy tęsknić nie mamy już za kim... odwiedzam go czasem,ale jestem zawsze tym tak zestresowana,że on sie śmieje ze musi mi zrobić mocnej kawy To niestety widaźć,to zdenerwowanie Ręce trzęsą mi sie zawsze,nawet mimo tych 6 lat Piłam slim figurę ale się skończyła, teraz chciałabym coś innego. Stopniowo zaczęłam je podcinać(nie u fryzjera, bo mam zraz do nich, raz poprosiłam o podcięcie to uwaliła mi ponad połowę a miałam włosy po pas...) więc biorę sama nożyczki i tam gdzie widzę rozstrzępiony włosek to wycinam to co zniszczone, i też te włoski które mają bardzo jasny kolor od innych. Zadając to pytanie o wykształcenie nie mam zamaiaru nikogo obrażać i nie chcę żeby ktos pomyślał sobie, że skoro ktoś ma gorsze wykształcenie to jest stworzony do robienia lodzika z połykiem.
byliby doskonali lecz wad im zabrakło
Sorrki ze sie nie odzywałam ale wzięłam sie za prańsko i prasowanie ciuszków dla mego bobaska i tak siakos czas poleciał.
pozdrawiam serdecznie i zycze wszystkim szcześcia..
ja chyba do 21roku zycia wiazalam wlosy w kite..
i rozumiem że pasta do zębów powinna byc bez fluoru?
Nic nie jest tak dobre jak TYLKO I WYŁĄCZNIE SÓL FIZJOLOGICZNA.
tez sie zgadzam !

a czy moglby mi ktos powiedziec jak trzeba zrobic ta lewatywe bo nigdy nei robilem a chcialabym sie oczyscic z toksyn i calego syfu i nie wiem jak
setbole.waw.pl
Jestem trzeci dzionek na głodówce i schudłam juz 4,5kg. Raka miał.
Zamiast przepłacać za jedna buteleczkę lakieru ,który i tak za chwile odpryśnie , wolę kupić kilka buteleczek w różnych kolorkach a w niskiej cenie.
Rozwód Nie grzech Grzech Dozwolony Nie grzech Grzech Nieszkodliwy Akceptowany
dziekuję wam za słowa otuchy mysle że teraz jestem bliżej niz dalej operacji jak będzie po wszystkim to napisze jak było , mam nadzieję że nie zabraknie mi odwagi pozdrawiam
Na ulicy codziennie widzę tyle brzydkich, zaniedbanych kobiet, już nawet nie chodzi o to,że nie dbają o siebie, ale z natury są brzydkie, więc jak możecie pisać, że Kukulska jest pasztetem??
Witam!
dazzling blue - właśnie czaję się od dłuższego czasu na ten kolorek!!!
jaki Mroczek ?
Miłego popołudnia życze

Z drugiej strony - to tylko 14 kg mi brakuje. serwohamulce.waw.pl light - 5
ta 3 dniowke to wyniki tez beda dobre Obiad u mamy I jak jej wytłumaczyć,że nie chcę zupy ,nie chcę placuszków- tylko CHCE jajecznicę?? TIPSY ZE ZDOBIENIEM TYLKO 50ZŁ Ale nie wiem czy to tak ma być i to normalne, czy już mi się zabagniło...? Pozatem o Adkinsie mozesz sporo poczytac pod: sestyn.waw.pl
http://groups.msn.com/TurkishLoveandHeartbrea ks/general.msnw?action=get_message&mview=0&ID_Message=78&Las tModified=4675573579754798321 W tym przypadku swiecenie punktowo min. to jeszcze raz ja,przejrzyj sobie allegro,tam jest mnóstwo,wydaje mi się ,że jak masz gołe plecy to lepiej jak jest coś blisko szyi,albo same długie kolczyki,no i w ogóle jaki masz gust i styl,no pa miłej zabawy http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=9737 0792 Aha a włoski po skręceniu mam lekko za ramiona. Nie nudzi się tym trwaniem Dostaje się trzy próbówki, w każdej jest długi wacik, jak do ucha, tylkodłuższy i tego samego dnia należy ten wacik wyjąć z próbówki i włożyć sobie do odbytu, albo do kału. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taki system jak podałaś czyli 4 dni przygotowania,4 dni na wodzie i 4 wyjście jest bardzo dobry,tylko wszytsko zalezy od tego czy już kiedykolwiek robilaś głoeddówki czy nie i czy masz jakieś schorzenia...to wszystko jest ważne bo będzie rzutowało na Twoje samopoczucie na głodówce.Ważne jest także jak często się je powtarza i co się je między dniami na wodzie ,jeśli robisz systematycznie co miesiąc 4 dni i w międzyczasie odżywiasz się prawidłowo to nie musisz do krótkiej głodółwki tak bardzo się oczyszczać,ale każdy z nas najlepiej wie jakie menu ma na codzień.Ja mogę robic prawie z marszu bo i tak ciągle zajadam prawie wyłącznie warzywa i owoce,co kilka dni coś zjem innego dla urozmaicenia Ale jeśli nie odżywia sie ktoś w taki sposób i chce z marszu zacząć to może zrobić 1-2 dni i zakończyć bo samopoczucie może być fatalne,można się także zrazić do tego typu praktyk,a szkoda by było,poza tym organizm kiedy zaczyna się pozbywać toksyn daje szereg objawów nieprzyjemnych i często bolesnych .Dlatego jednak dobrze jest się wstępnie oczyścić.
i teraz nie tyle co się boje rozmowy co nie wierzę, że mnie ktokolwiek gdziekolwiek zaprosi.
dziewczyny gdzie kupic LIDE??
Mówi że bez porównania jest -jest ból ale chwilowy a potem natychmiastowa ulga.
No to na czym polega Twoja kontrola kaloryczności?
Nieprawda, widac to i przed tylko wczesniej nie jestesmy gotowe, pojawiaja sie sygnaly a my wypieramy, wmawiamy sobie, ze bedzie lepiej, ze zlymi sygnalami jest tak, ze sie mnoza a nie znikaja, a my nie mamy juz sily udawac, ze nic zlego sie nie dzieje, ale musimy przestac do konca udawac i zmierzyc sie z problemem, zamiast w niego brnac.
:*
Tutaj masz wyniki moich poszukiwań:
Witam!Ja tak znowu z doskoku zaczełam 16 dzień z meridia 15 i sie juz nie waże bo szlak mnie trafi jak waga bedzie stała,ale ostatnio cos pochrzaniłam z moim menu.Tzn.w dzien zapomoinam jesc a czasem wieczorkim wrabie talerz zupy albo coś,i jestem uzależniona od suchrków dla diabetyków wiec czasem skusze sie na kilka i mocze je w herbie jak ciach i sie zajadam.A potem troche mam wyrzuty sumienia.I zaczynam czuc głód znaczy mój organizm.Poza tym zadnych ubocznych dolegliwości chyba ze dolegliwościa można nazwac takie dziwne zjawisko tj.
https://docs.google.com/forms/d/1se-RQYfKtBJt IFw-VoSqGhuXuRkYfgtK3hoZDR_BAy4/viewform?pli=1
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Pi Kwi 11, 2014 01:17    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Gwna -> Forum oglne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Curie  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!