|
Curie Forum IV LO im. M. Skodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Skd: Denmark
|
Wysany: Pi Kwi 11, 2014 00:05 Temat postu: Testu nie robię, bo bez sensu. |
|
|
WIEWIÓR RZĄDZI!!!
serwujacej.waw.pl
Ime, napisz nam , co to Ci się przytrafiło, że tylko jedną strunę głosową masz...
Tam również rozmawiamy na ten temat.
Czy sprzęt pomoże?
w tej chwili jest dostepny masaze z piecioma koncowkami masujacymi.M.In.do twarzy rowniez.Jest bardziej wszechstronny i wygodny w uzyciu.mozna go zobaczyc nawww.zepter.pl
Oed ponad roku z powodu głodówek zmieniło się prawie całkowicie moje odżywianie i jem głównie warzywa i owoce.Zmiany w samopoczyciu są kolosalne.Oprócz typowych głodówek stosuję okresowo dni wyłącznie warzywno-owocowe i nic poza tym.Dzięki tym praktykom pozbyłam się kamienia w nerce bez żadnych środków farmakologicznych.Przyłączam się z przyjemnością do głodówki razem z Tobą Zresztą już wcześniej to planowałam zeby kolejną zrobić przed świętami.Którego dnia zaczynasz?
wyraźnie widać, że wcale nie miała jakiegoś wielkiego biustu (a wymiary mówią, że taki mieć powinna)
Wszystkie historie są the best!
I co tu robic
nie, bo mi się chce spac.
Bardzo prosze o informacje od osob młodych ktore miały take operacje jak wyłuszczenie mieśniaków, czy zdażało sie, że rownież usuwane były macice?
Z tm odczuwaniem zimna jest u mnie identycznie! sfilcuj.czest.pl Witam, dnia 3,03 br miałem wyrwaną dolna prawą ósemkę, zostaje jeszcze druga na dole.
Nie mam dzieci i narazie sie nie staram , ale wg.zdania mojej lekarki jest na tyle na chwile teraźniejszą w porządku ,ze nie powinno byc problemów, Pozdrawiam Czuje sie normalnie, tak jak zawsze i własnie dlatego sie Was pytałam kiedy moga byc pierwsze objawy nietolerancji tego leku - to jednorazowy czas naswietlania nie powinien byc krotszy niz 6min. dobrze jest miec wspolne konto na pewne wydatki ale tez oddzielne by sie przydale, a trzy konta to juz ok. serwitorat.waw.pl
mnie Agati torbielą Wchłonęła się, nie ma po niej śladu, a szczątkowy - po zeszłorocznej operacji - mój jedyny jajnik rozrósł się do prawidłowych rozmiarów (tj. Jakie firmy produkuja cos takiego? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3031749& start=4050 od której meridii 10 czy 15 rozpocząć odchudzanie? Mam tylko od tamtego dnia(niedziela),a zwłaszcza od poniedziałku problem otwornie mi niedobrze,boli mnie głowa i mam straszne zawroty głowy -prawie spowodowałam wypadek samochodowy Czy to może być skutek odstawienia Gravistatu? ...
Jak robisz to staraj sie jak najmniej poruszac, bo jak to rozruszasz to zaczyna wtenczas naciskac i musisz biec do ubikacji, dopiero po wlaniu wszystkiego troche poczekaj i wtedy wykonaj TANIEJ BRZUCHA
Myślałam, że urodzę bardzo chore dziecko, że będzie upośledzone umysłowo i ruchowo, niewidome albo głuche...
Niestety troszkę podjadałam...
po farbie moje wlosy nie sa zniszczone, a sciecie rewelacja, polecam pania Ewę.z tego co widac na scianie chodzi na szkolenia wiec zna sie na nowinkach i ma super podejscie do klienta.
ją osądza przez pryzmat tamtego wydarzenia, bo ona po prostu nigdy nie powiedziała wprost, że POSTĄPIŁA ŹLE
ja w niedziele mam obiad u rodzicow F.
Pamietajcie,ze zlogi w jelitach odkladaly sie dlugie lata i nie usunie tego zadna lewatywa,moze pomoc jedynie tylko w czesciowym ich usunieciu i to spowoduje ,ze lepiej sie bedziecie czuc na glodowce.
-rzeczowniki odczasownikowe w formie bezokolicznika :
sfastrygowac.ostrowiec.pl
witka!THOMAS normalnie super!!!!!!!!!!jesteś mistrzem!!!!!!!!!!jak znajdziesz te fotki to przeslij bo ciekawa jestem!!!!!!!!!!a ja zaczne dziś pedałowanie ok, 20.oo mam nadzieję że dam rade rzez godzinke!pozdrawaim i życzę samych sukcesów!!!!!!!!! A co do usg to doktor mnie pytała czy robimy,podglądamy małą czy nie,ja zawsze chciałam.
Ja nie mogłam=czułam się po tym jak po ciężkim zatruciu.
stopniowo sie wykruszali.....
Nie zrobiłam zadnej awantury bo po co..........i tak pewnie dalej by oglądał.
Problem jest taki, że jedni lekarze zlecają badania na toxo a inni pytają a po co to Pani......
W Anglii czy w Stanach
Właśnie skończyłam szkołe SELECT i oto moja skromna opinia:
zdecydowalabym sie na wydluzanie z kilku powodow,zeby chodzic sprawniej,nie utykac,zeby odlozyc kule,zeby odciazyc druga noge i zmiejszyc bol i zmeczenie przy chodzeniu... seterce.waw.pl Dlaczego tak a nie inaczej?
Tylko pozniej nalezy jesc te wegle, ja mysle ze tak kolo 100 (to na prawde sporo) i mozna zyc. Pytanie do Olenki23 Witam, ja jestem po zabiegu i to już drugim, ale tym razem boli mnie okropnie. Hmm ? Więc gorąco polecam. sfeminizuj.starachowice.pl
gdzie moge znajlezc pomoc dla siebie ? Najlepiej działa na mnie Sedomix i to dosyć szybko. Dodam tylko , że pierwszej reklamacji mi nie uznano i będę walczył dalej- Wsciekły Tata -Pozdro Przesyłam Ci 10000 uścisków! NIE IDŹ do salunu Cleopatra. Widzisz, ja tez nigdy nie popelnilabym tego samego bledu, czyli nie odeszlabym od meza, walczylabym o zwiazek, nawet jesli nie dla niego czy dla siebie to dla Boga. 28 trening zaliczony
Przyznam , marzy mi sie praktyka w Toni&Guy ,ale tylko tyle moge zrobic-pomarzyc No nic ,jak na razie zoaptrzylam sie w ksiazki i glowke treningowa.
Smacznego
Black był taką ciepłą i wesołą postacią, i bardzo ważną osobą dla Harrego, z drugiej strony nie wiem czy zauważyliście, że Voldemort pozbawia Harrego pokolei wszystkich osób które najbardziej kocha.
zwykla szara myszka, wystarczy Na Wspolnej ogladac.
W wielu przypadkach kobiety wręcz sobie wmawiają, że nie osiągają spełnienia w akcie seksualnym, więc w ten sposób muszą wyładować narastające podniecenie.
Jak to dobrze, ze w koncu wyszlo u nas slonce!
Hmmm dziwna sytuacja...
mała korekta...
koloryzacja ta polegala na tym;pierwszy etap to nalozenie joanny rozjasniacza plus woda utleniona 10,5% trzymalam przez 25min poniewaz za bardzo mi sie grzaly potem plukanie suszenie i kolejny raz nalozenie rozjasniacza tej samej receptury przez 35min.rezultat to jasny rudy.teraz za ok.3 tygodni ide do poprawki znowu bede miec rozjasniane tylko o slabszej mocy i w ten sposob w krotkim czasie powracam do upragnionego bladu!!!!!!!!!!!
serwohamulec.waw.pl
Gabinet znajduje się na koszykowej, w pobliżu placu Konstytucji, podsyłam link do strony:
piotr cugowski & robert janowski & garou - esmeralda
Ja też obecnie mieszkam we wroclawiu razem z moja córeczką,Mam szanse na jakies znajomości z Wami kobitki?????
Mężczyzna nie powinien się w ogole wypowiadac w tej kwestii.
Pozdrawiam goraco!!
Powiem Ci tak:
Długo czekałam aż będzie wyglądał normalnie. sfer.swinoujscie.pl Jestem tez na 2 dniu glodowki i to jest moja 2 glodowka dwa tygodnie temu robilam piecia dniowa glodowke a teraz chce zrobic 10 dni.Mam nadzieje,ze teraz wytrzymym do 10 dnia
Jak cie czytalam na poczatku jak bardzo negatywnie sie wyrazales o glodowce to zastanawialam sie po co tu sie pojawiasz bo siejesz watpliwosci i klamstwa Anna Popek córki: Chcę troszkę informacji bo zamierzałam się skusić na te zabiegi ale sama już nie wiem czy sobie nie zaszkodzę (aha bliżej mi do 50-siątki niż 40-stki Jutro wyjeżdżam na drugi koniec Polski na wesele. Tak mnie gryzie jedna sprawa Otoz zastanawiam sie,jak to jes podczas przeprawy na lotnisku.Wiem,ze przy sobie mozna miec podrecza torbe,a reszte bagazy w luku bagazowym,ale czy wszystkie bagaze przechodza przez bramke pod kątem posiadania niebezpiecznych przedmiotow?Niedlugo lece do UK,chcialabym zabrac wlasne sztućce,nozyczki,przybory typowo kobiece: sesje.waw.pl
Teraz ból nie dokucza w nocy, czuję tylko lekkie drętwienie palców. ok wróciłam do domu i zapomniałam co to jest sen bolało ciagle bez ustanku wiec postanowiłam zasięgnać porady u innego stomatologa kazał zrobić pantomograf szczęki i przyjechac poogladał i stwierdzi, że 6 - tke górna można zamykać 2 godziny bez znieczulenia czyścili mi kanały na razie tylko dwa bo trzeci coś nie chciał się udrożnić, zamknęli dwa kanały i kolejny jeden we wtorek.... Ale poszukuję kogoś, kto faktycznie stosował takie urządzenie. od Annasza do Kajfasza okazało się , że to problemy z kręgosłupem,RSZ + barelioza.Niestety od 3 lat biorę różne leki ale nic nie pomoga. OPEROWAŁ JĄ KTO INNY, OPLUWA KOGO INNEGO. moim zdaniem ma wstrętne, wielkie powleczone tłuszczem pupsko i nic nie zmieni mojego zdania, a na pewno nie wasze gadanie o tym jaka jest śliczniutkai jaka z niej laseczka pozdrowionka
Trzymajcie się dziewczyny wieczorkiem zajrzę.
tak sobie czytam ten watek i tyle pochwal na salonQ10 ze az sie wierzyc nie chce.sama wybralabym sie tam ale ktos tu wspomnial ze same sobie robia reklame,czy jest tu moze ktos kto nie byl zadowolony z tego salonu?
Co o tym sadzicie?
dzieki za informacje, bede musiala pomyslec co i jak
cześć
Marianko ,ja nie odchudzam sie ,ale pilnuje aby nie obżerać na wieczór ...codziennie wieczorny długi spacer z psami ,będzie mi ich brakować jak bede miała szwy na szyi bo moje boksie ciągnai mogę zapomnieć o spacerach po polach i łąkach
brawo
Przybylska jeszcze nie wróciła do swojej figury i widać to było wyraźnie (nogi i biodra nie wtóciły jeszcze do swoich poprzednich rozmiarów) poza tym specjalnie założyła taką luźną koszulkę piłkarską by nie było widać i wyglądała bardzo korzystnie 9ma sliczna szczupłą buźkę), ale do figury sprzed ciąży jeszcze nie wróciła
mam takie pytanie bo skusiłam sie na bardzo ładną torbę, kupiłam ją w reserved z tym ze nigdy jeszcze nie miałam takiej torby.
sesyjka.waw.pl
?? każdy woli co innego.więc jak sie zdecydować??
Wez cos moze sie uda sciagnac o jodze nidra
Tłuszcze:
-gynalgin (beznadzieja ;( normalnie jak sobie pomyśle to od razu i sie przypomina hehe to okropne swędzenie 6, 04 zl ale jest refundowany wiec zapłaciłam za niego jakies niecałe 2 zł ( ZA DARMO BYM NIE WZIELA GDYBYM WIEDZIALA
piękny....ale dziś taki juz nie jest bo wróciły mrowienia...łykam prochy i jem natke pietruszki bo podobno zawiera zastrzyk wapnia...mąż sie śmieje ze mnie że kupi mi cały worek.......
Na allegro nie chcę, wolę gdzies w sklepie, tylko gdzie?
jest to dla mnie bardzo ważne żeby wiedzieć, bo jeśli zrobię złe to będą odpadać albo sie połamią...
Witam, sezonuj.babia-gora.pl był już widoczny pęcherzyk ciążowy, a dzidzia miała 3 mm.
jedz 5000kcal, ale aktywność fizyczną miej na poziomie 7000kcal, wówczas też schudniesz. dekoloryzacji mi odmowią bo ODPADNA wlosy;[ to co ja mam zrobic??? Papa oczyszczona Trochę to dziwne, bo wszędzie mam takie samo hasło ...:> Drogie Kobiety, pojawiają się pytania czy podczas stosowania gynalginu można się kochać, padło już kilka odpowiedzi i tak jak ostatnia, wg mnie dość konkretna wypowiedź od ginekologa, że ewentualny raz nie szkodzi. sesin.waw.pl
o dziecko stram sie narazie jakies 2 miesiace i nie boje sie zeby nie okazlo sie ze jestem bezplodna. Dali zwykłą dziewczynę - taką, która stwarza pozory normalności i wygląda w tej roli autentycznie. aneta.jablonska@pocz ta.fm bylabym ci baardzo wdzieczna!!!pozdrawiam Magda 59220 - dzieki, jak na razie udaje mi sie przedrzemac kolejne noce ale w planach mam faktycznie wizyte u lekarza po HTZ. cultur club-carma chameleon 12.Twoja ulubiona potrawa.. cały spuchł twarz rece nogi zaczeły wychodzic mu plamy a oczu juz nie było widac!
congra--->tak,
Do ginekologa napewno jakies tabletki przepisze!
Nie wiem co teraz mam z tym zrobić.
mam pytanko czy te cwiczonka sa tez dla kobiet czy raczej na tzn meski kaloryferek?
trade girl tak wszyscy wiemy o tym co było w tym oddziale ,ale dlaczego znowu ofiarą padł zwykły pracownik skoro to się działo na wyższych stanowiskach tego oddziału
60 min, minimum 4000 stepów.
tak czytam co niektóre wypowiedzi i wiekszosc ucieka od czarnego koloru a ja wczoraj z blondu przefarbowałam na czarny farbą loreal casting troche maja poblask granatu,wstałam z rana bo troche nie moge sie przyzwyczaic zobaczymy co bedzie jak narazie mi sie podoba włosy mają ładny lśniacy kolor czego nie można było powiedziec przy blondzie mimo czestego podcinania i używania różnych odżywek włosy były matowe(obecnie mam włosy do ramion) a blond miałam przez ponad 8 lat.pozdrawiam
Tego wlasnie pragniemy najbardziej
Bo czekam na badanie.
[zgłoś do usunięcia]poszukuję,bo zwariuję |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Pi Kwi 11, 2014 00:05 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|