Forum Curie Strona Gwna Curie
Forum IV LO im. M. Skodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Jeśli masz pracę w której musisz dźwigać, to na pewno d

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Gwna -> Forum oglne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Czw Kwi 10, 2014 22:46    Temat postu: Jeśli masz pracę w której musisz dźwigać, to na pewno d Odpowiedz z cytatem

15- 20 min udaje mi się wytrzymać, więc jestem z siebie zadowolona.
serwilizmu.waw.pl
chodziło o Monikę Brodkę z którą Wieczorkowski jakiś czas się spotykał.
Moje wyniki z badania krwi były w porządku oprócz :
Całą ciążę były dodatnie, a synek urodził się zdrowy.
cokolwiek kupię, zaraz żałuję!!!
A wtedy jeszcze się o tym nie mówiło.
i jeszcze raz farouk - jedwab w płynie to jest coś polecam a i pazurki i skóra dłoni poprawiła się

Po urodzeniu córki założyłam wkładkę. serwilizmie.waw.pl Raz na trzy miesiace chodzę do fryzjera, ostatnio zmieniłam, i już wiem że to ten jedyny - fryzjer- oczywiście.
Hej dziewczyny Turków, ciągle narzekacie że Polacy się z Was śmieją, nabijają i brechtają, więc wniosek że Polacy to rasizm, zacofanie i ciemnogród. Jestem 2 miesiące po abdominoplastyce, czyli pełnej operacji powłok brzusznych, łącznie ze zszyciem rozstępu mięśnia prostego. Głodna jesteś bo za mało tłuszczu. co do amfy wiele osob w trakcie brania robiły wyniki i były czyste bo co komu by szkodziło napisać dziewczyny biore jest ok chudne zrobiłam badanie i okazało sie ze jest amfa ,kazda z nas by sie zastanawiało co dalej prawda ??? Niestety, tego salonu już tam nie ma. serwowalem.waw.pl
I powiem Wam z doświadczenia, obserwacji znajomych którzy mają aparat, że znacznie lepszy jest sposob drugi. Witam wszystkie Panie, jak można zapisać się szybko do endokrynologa? tylko tyle hahaha chodzi mi o miasto w ogóle z moich dlugich włosów zrobiły mi jakieś siano, no myślałam, że sie popłaczę..pomijając fakt, że cały czas sobie rozmawiały między sobą i paliły papierosy przy mnie, to był szczyt i wyszłam stamtąd..... Pisałyście tez o swoim wieku.
I tak już były przy mnie ze 4 dziewczyny z liceum medycznego , w ramach praktyk miały obejrzeć mój poród , więc zapragnęłam trochę prywatności .
prosze o pomoc!po ślubie okazało się że mój były mąż nie chce mieć dzieci i jest atejistą.jak mam uniewarznić ślub?
Pozdrawiam
Regine Od kiedy jestes na diecie ?
Kasi i muszę wypytać co to za osoba i wam napiszę.
Wiesław Walendziak
Dziękuję Pani bardzo.
Spóźnia mi się okres 4 dzień zrobiłam dziś już 3 testy dwa mają dwie kreski ale blade a trzeci ma wyrażniejsze wiec teoretycznie jestem w ciąży lecz starsznie boli mnie brzuch mam kłucia w jajnikach.

Kukulska moim zdaniem jest za chuda, nie twierdzę, że ma anoreksję, ale mogłaby przytyć.
sfalcowal.lubin.pl
Wrócił ubrany w niebieskiej koszuli i spodniach... dzisiaj-poniedziałek mniej boli, już nie tak opuchnięte ale dalej bania na poliku jest i szczękościsk - szwy przesadzają.
jeszcze jedno!na otwarcie nie starczy 1500zł,ale musicie być przygotowani na sumę ok.5000zł(kasa 2500,opłata za koncesje(nikt mi nie oddał zł.)opłata za dzierżawę ,opłaty do urz.miasta urz.skarb.sanepid,swój towar regionalny,no i wkasie musi być chociaż 500zł drobnych!!!!.Od momentu rozpoczęcia działalności w komputerze na dany dzien dostaniesz tyle zadań ,wytycznych i rozkazów ze nie wyjdziesz z pracy do wieczora,a może idalej a głowe będziesz miał wielką jak ARBUZ!!!A w kieszeni pusto!!!!INA ZAMKNIĘCIE DZIAŁALNOŚCI DŁUG!
Chyba że nie widzieć jest wygodniej.....
http://www.youtube.com/watch?v=JxLsWr6_uoA
Serwiswww.niania.wroclaw.pl zaprasza rodziców szukających niań oraz opiekunki do bezpłatnej rejestracji.
rana goiła się tak koło 2 miesięcy.
tak dobrze sie nim opiekowała
dodam jeszcze ze chce przyspieszyc okres poniewaz wypada mi w dzien mojego slubu i chcialam zostac go wczesniej abym nie miala w dzien slubu

to juz Wasza sprawa wyboru sfinansowac.kutno.pl jesli masz w irlandii kogos bliskiego to niech ci kupi karte startowa w ktorejs z sieci irlandzkich i jak ja zarejestrujesz na stronce internetowej to masz 300smsow miesiecznie za darmo, na 100% z Vodafone i Meteor.
Jakbym miała to nie pytałabym tutaj uwierz mi...w moim zasięgu jest tylko facet...tak po prostu wyszło Tabletki dotarły ... Moj mały ma zwiększona dawkę wit.D plus tran. wycięli mi część paznokcia i narośl, która sie na paznokciu znajdowała.. zajrzyj nawww.hpv.pl serwowano.waw.pl
4-6 godzin ćwiczysz to wartość 2860kcal może być w okolicy Twojego dziennego zapotrzebowania. Witam was!!! nie mam na codzień czasu, żeby modelować sobie fryzurę, więc nie chciałam niczego skomplikowanego, a on nie dość, że dobrał mi rewelacyjne cięcie, to jeszcze nie mam najmniejszego problemu z porannym układaniem włosów polecam! Siemka kręciołki. A kupujac tani lakier mozna zaopatrzyc sie w dopbry utwardzac i od razu lakier bedzie sie dłuzej trzymał cutting crew-i just died in your arms tonight Co zrobić gdzie i za ile ppomóżcie
ja brałam, no i powiem wam ze jak wzielam ten lek to tak mnie zaczelo swedziec, ze az sie poplakalam , juz nie wiedzuialam co mam ze soba zrobic, ale usnlam i juz nastepnego dnia bylo lepiej, wybralam 6 tabletek na 10, bo dostalam okresu, ale jak mi sie skonczyl okres no to na szczescie nie wrocilo to i mam spokoj na razie, no ale sie boje, bo sie przeziebie i moze nadal wrocic...
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zycze cudownego weekendu.
Byłam na siebie wściekła!!
Scinala mnie szczupla kobietka z ciemnymi wlosami spietymi w kitke.
Jest to miasto bardzo drogie i w zasadzie bedzie to praca na utrzymanie.
Powtorki chyba sa w niedziele kolo 24.00 ale sprawdz w programie, wiedzialem ze ona jest zwariowana ale ze az tak - gadala z mopem, tanczyla, smiala sie z byle czego i strasznie nie wyraznie mowila...
Pytam sie za co płacimy im tak ogromne pieniądze za kompletnie nie przeszkolonych fryzjerów w renomowanych niby firmach fryzjerskich.
Potem juz bylo o wiele lepiej.

Ola kwas.58
seryjna.waw.pl
Wystarczy warstwa śluzu na ściankach jelita, wstrzymywanie gazów, czy nieregularne wypróżniania, by ten proces zakłócić.
Zgodziłem się ale powiedziałem że łby pourywam jak znowu będę musiał znosić histerię.
Bo czekam na badanie.
Na kolację przygotuj 2 ziemniaki średniej wielkości, gotowane lub pieczone z masłem.
Często nawet nie wiecie co dzieję się w Waszych organizmach do czasu, aż pojawią się zdecydowane sygnały ostrzegawcze.
Pozdrawiam wytrawnych
Chirurg wycial mi kawalek paznokcia tam gdzie wrastal i zrobil tak ze teraz rosnie mi jakby nad skora, wiec nie ma mozliwosci zeby wrosl.

to też nie śmieszne, ale jedna z niewielu wizyt u gina z której cos zapamiętałam: serwujacego.waw.pl Gratuluję nowym przyszłym mamom
Ludzie sa rozni, bardzo rozni i pod tym wzgledem rowniez. Tak jak zaplanowałam byłam 2 dni na wodzie, kaszy gryczanej z jabłkiem, truskawkach i ogórkach kwaszonych, wczoraj wieczorem dodatkowo kilka szklanek wody z cytryną i na koniec 2 duże łyżki oleju rycynowego na przeczyszczenie przed głodówką - były rewolucje do dziś rana...efekt jest taki, że już schudłam 3kg, ważę 73,2, a ważyłam ponad 76 kg...zostało mi 10kg do prawidłowej wagi, więc dziś I dzień mojej głodówki na wodzie jestem optymistycznie nastawiona i dobrze się czuję, choć trochę osłabiona...jednak dowiedziałam się wczoraj, że moja mama wiek 56 lat wytrzymała na głodówce 4 dni i naprawdę widać po niej jak schudła 4kg...skoro jej się udało, to mi też powinno, w końcu te same geny hehe chyba, że w ojca bardziej poszłam...chciałabym wytrzymać 10 dni ale mąż wraca w poniedziałek i nie wiem czy dam radę jak on będzie jadł w domu...ja wytrzymałam tylko 45h na ostatniej głodówce...mam nadzieję, że chociaż to przekroczę tym razem...pozdrawiam wszystkich poszczących tommy hillfiger? rozne odcienie pasemek blond + czarne ..gdzieniegdzie rudy sie znajdzie. a ja polecam adres mailowy ja2e3358@gmail.com polecila mi go przyjaciolka i wkoncu to ktos inny nic ci stali sprzedawcy tab dzialaja sfabrykuje.karpacz.pl
kawa wypita, poćwiczone, nawet wiecej niż założyłam, ogarnełam siebie i dom i... po 1 serii jest nastepna i to bez zadnych przystankow. Jest najlepszai nic jej nie pobije!!!!! Ale każdy dąży do poprawy swojego życia, bo tu nie tylko o sam wygląd chodzi, lecz o coś więcej. niestety nie mam zdjęć Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee elp;( .
bez zadneych jajek ani mleka, sama maka przesiana przez sito, ciepla woda i odrobina oleju zeby ciasto bylo elastyczne, dokladnych proporcji nie znam, bo robie na oko.
Nie chce juz miec zabiegu bo i tak nie pomaga.
Biker, mylisz się.
Chce znalesc jakies mieszkanie w Turynie.
Miki, zacząć nosić biustonosze w dobrze dobranym rozmiarze.
żadna .Ot taki pijaczek .
ref:
idż sie lecz władysława..;p haha władzio co..?

NIE POLECAM TEGO SALONU.
sesje.waw.pl
ubieram 38... ciao!
więc tak naprawdę co robić.?
Mogę pomóc przytrzymać, żeby wam tak nie ciążyło!
zdecydowanie SANDRA i jej ,,Maria Magdalena ;p
Ja bylam w Polsce..
Ja miałam piaskowania, faktem jest to że musiłam oczyśćić ząbki ale warto jest to zrobić bo naprawde są bielsze i ładniejsze, kamień i osad powoduję wiele chorób, przede wszystkim zapalanie dziąseł i również słyszałam że efekt jest krótkotrwały, jak się już raz usunie to trzeba często korzystać z usług dentystycznych a najgorzej są narażone osoby palące
bo to nikola to mzoe byc wlasnie zdrobnieniem do niego bo samo nikola dla mnie smiesznie brzmi tzn.
Po trzecie:
- założyciela religii !!!
hej chcialabym sie przylaczyc ale dopiero po okresie wiecie moze ile dokladnie kosztuje meridia bez recepty?
Nie mogę się doczekać.

ciagle prostowalam ale teraz załuje bo bardzo zniszczylam włosy ;/ jakich produktow uzywac żeby były miękkie i ładnie się kręciły? sfiksowac.augustow.pl czy masz jakąś specjalną dietę po operacji?
Hura !!! czy wysłac go do jego lekarza zeby tez sie zbadał czy nic nie ma, ale piszecie tu jak jest grzybica a ja mam nadżerke a nie grzybice???? ten sam problem dotknął ponad godzinę temu moją mamę Widze ze kobiety najczesniej macie problemy z cenami... Jeśli chodzi o drętwienie rąk, to trochę ustało. serwisami.waw.pl
Dzisiaj pękła mi obrecz na nodze. no ,ale nie chodzę w spódniczkach,spodenkach..i chyba to najbardziej boli kobietkę.A najgorsze są wakacje..każdy sie cieszy a ja??mam dość spodni...Dobrze,ze istnieją marzenia Aah! Podaj nazwę tego spalacza pliiis proponuje udac sie do adwokata A co do moich dwóch dekoloryzacji, o których pisalam na poczatku mojej historii - na mnie podzialaly bardzo dobrze, kolor schodził bez problemów, a włosy po nich byly zdrowsze niz przed dekoloryzacjami. hahahaha zdecydowanie kukulska.nie widzieliscie jej na zywo to sie nie wypowiadajcie ,bo w gazetach i tv to jej komputerowo wszystko przerabiaja.a gorniaczka to wyglada jak hiena i jest pustaaaaa
Naszczęście teraz wszystko wróciło do normy i już jestem w domu.
Ludzie poczytajcie sobie o innych metodach leczenia, a nie wierzycie tylko kosmetyczkom i chirurgom!
dobrze wiedzież, że są jeszcze inni, którzy czują to co ja.
wręcz przeciwnie, czuje się wtedy szczesliwa jak nigdy!
ale te abs na posladki to juz chyba zlikwidowane, wlacz strone i zobacz
trzeba działać od wewnątrz - wzmacniać organizm, żeby sam radził sobie z grzybkiem, warto ograniczać słodycze, zwłaszcza w okresie wzmożonego wysiłku, brać preparaty probiotyczne, ograniczać nabiał i mięso, ponieważ zakwaszają one organizm tworząc idealne dla grzyba środowisko...
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Czw Kwi 10, 2014 22:46    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Gwna -> Forum oglne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Curie  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!