Forum Curie Strona Gwna Curie
Forum IV LO im. M. Skodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Scorpions - Wind of Change, You&I, Send Me An Angel

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Gwna -> Forum oglne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Czw Kwi 10, 2014 20:08    Temat postu: Scorpions - Wind of Change, You&I, Send Me An Angel Odpowiedz z cytatem

Ja tez nie zamierzam byc tu wiecznie kelnerka.
sferoidalny.wegrow.pl
Salon Matrix, ul. była ładniejsza
ale jak po badaniach wyszli ze guzki sa niegrozne momentalnie objawy ustapily...
http://www.surfpoint.pl/windsurfing/kurs-wind surfingu-6dniowy
wam rytuał i regenerecję BIOLAGE.
a tu jest adres ich strony:
TAK JAK KIEDYŚ NASI RODZICE NAM WYBRALI IMIONA CZY NAM SIĘ TO PODOBA CZY NIE.
Panika jak tylko coś zaboli!!
Kątem oka zobaczyłam coś czarnego na ścianie i natychmiast tam spojrzałam.
www.jobespresso.it
Ja też bym chciała od razu być w ciąży, chociaż wiem, że już żadna kolejna ciąża nie wynagrodzi mi straty pierwszej.
Hmmm może do końca nie są jeszcze zależy jakie jest nasilenie tego zauroczenia!!!

nie no nie dla nas takie programy i juz...mi sie wydaje ze taka wlasnie teoretyczna pani bogumila za pol roku wroci do swojej wagi,a po liftingu tez nie bedzie sladu,nie mowiac juz o odrostach,wymyslnych fryzurach itd... sfatygujesz.rawa-maz.pl jestem chuda mam 170 51 kg waze i ogulnie nie narzekam na figure prócz ramion ichodzi mi tu o góną czesć.
Nawet nie dobrych rzeczy - byle się napchać... Z zalecenia - miałam dosyć długie okresy zwiekszania minimalnie dawek - to dawało przyzwyczajenie do dawki maksymalnej + lepsza tolerancje. ja polecam ra nails, sa swietne no dziś z niedowierzania musiałam zdjęcia porobić i jestem w szoku ;[ nie wyznaje kultu ciała, wiec nie przeglądam się w lustrze co dzień, no ale dziś załamałam się na maksa jak to zobaczyłam;[ Czuję się tak nijak, mam słabe nogi i bolą mnie oczy, zajrzę wieczorem. sfaldowania.boleslawiec.pl
Jestem rowniez ciekawa co by sie stalo jakbym przez miesiac nie myla zebow. więc tak naprawdę co robić.? Czuję się tutaj samotnie. ale sobie dzisiaj pozwolilam dopiero co wstalam Udałam się do chirurga po czym on stwierdził ze robi mi się dzikie mięso i kazał mi przykładać rywanol w płynie.Dodam jeszcze ze to była zima,palec miałam cały czas zawinięty w opatrunku z rywanolem.Czułam okropny ból i z trudem stawiałam kroki.Udawałam się do kontroli mniej więcej co miesiąc.Paznokieć wciąż mnie bolał,mięso rosło i zaczął powstawać niemiły zapach.Przy kolejnej wizycie powiedziałam chirurgowi ze te bóle nie ustaja i rywanol nic nie daje.Powiedział ze musze sie poddać zabiegowi usunięcia paznokcia w całości.BYŁ TO NAJGORSZY BŁĄD W MOIM ŻYCIU.Musiałam co 2 dni zrywać opatrunek ( jest to taki ból że nie umiem go opisać).Paznokiec po ok 6 miesiącach odrósł do połowy,był cały żółty od rywanolu i znów zaczął się wrastać. Poród faktycznie miałaś expresowy...aż pozazdrościć Moj przypadek to coś takiego jak ma FOKA bzz dokładnie to sama jestem juz po op.
Postanowłam, że od dziś będę ćwiczyć przez około 1h/1,5h każdego dnia (dziś mam za sobą 80 minut ćwiczeń).
http://www.imdb.com/gallery/mptv/1306/0758_01 11.jpg?path=pgallery&path_key=Monroe ,%20Marilyn&seq=11
to bardzo ważne.
Tzn jakoś ukryć chociaż..wiem że nie pozbędę się tego całkowicie ;/ Zaczynam już odchodzić od zmysłów.
Dziewczyny jaką polecacie herbatkę tak na początek dnia?
Naprawdę polecam jeśli nie stać was na drogie kosmetyki do pielęgnacji, a działanie jest podobne.
A jak się ma kolczyk w nosie to sie nie jest normalnym?

Wiele osob robi z marszu i tez sie dobrze czuje (ja tez 2 robilam z marszu, ale jem duzo warzyw i kasz, prawie w ogole miesa i robie lewatywy) Tulisamore jak masz mozliwosc to zrob te 4 dni przygotowania
sfalszujesz.jaworzno.pl
wpisz w wyszukiwarce google odstraszacz pajakow.
I MASUJE W GORE I W DOL W KIERUNKU SERCA
Najlepiej szukac w malych sklepikach, a nie wielkich siecowkach.
Systematycznie przychodza do mnie wpisy KAFETERIIA , czytam je wszystkie ale nie udzielałem sie na Forum
bo zostanę łysa!!!!!!!!!!
1 wypijam zawsze przed szkołą , drugą po powrocie ( do godz.
Nie podjelam jeszcze decyzji bo caly czas sie zastanawiam.
a do mani
CZESC DZIEWCZYNY MAM PYTANIE CZY W POZNANIU JEST JAKIS DOBRY SPECJALISTA OD POWIEKSZANIA UST?????
Najpierw przez 10 godzin chciałam uciekać na zmianę z płaganiami o cc i szantażowaniem lekarzy ze umrę z bólu (fakt, było bardzo cieżko) ale to nie to oburza małżonka Miałam na porodówce studentki trzeciego roku położnictwa...
Hej Regine co tak wczesnie wstajesz i to przy niedzieli

Nie piszemy przeciez o ciemny, czekoladowym brazie. sferometr.wloclawek.pl strasznie mnie to zaintrygowało .
Organizm byl tak osłabiony. Pytam z ciekawości bo sama się zastanawiałam co wybrać po trzecie to to jest najwspanialsze forum a moze nawet najwspanialsze dla mnie miejsce w calym internecie!!!! Mam pewien problem. Mało tego - nadąsana mina fryzjerki od samego wejścia sprawiła, że odechciało mi się tam chodzić. serwowane.waw.pl
Myślę, że Kręglicka twarz ma za to ładniejszą, przed programem gwiazdy są pokazywane bez makijażu i Kręglicka wypada lepiej. a w nowej hucie znacie jakiegos dobrego fryzjera ,mam wlosy do ramion i nie chcialam obcinac tylko zrobic takiego ala boba,zeby miec podniesione do gory te wlosy a nie wygladac jak plastuś.swoje mam cienkie wlosy do tego jescze nie dawno przedluzalam i troche mi sie poniszczyly ale moze dalo by cos sie z nimi zrobic?? Byłam kilka razy na tego typu wyjazdach. Salon Wizaż pytaj o Panią Edytę - jest superrrrrrr Zainterowane osoby proszę o kontakt na skrzynkę jagodama@wp.pl fryzurę makijaż i paznokcie do ślubu zrobili mi rewelacyjne a i cenowo nie najgorzej Przychodza momenty głodu ,ale daje rade troche bolimnie głowa.
witam,
raz mnie zafarbowala jedna fryzjerka na rudo,odrost odblaskowa pomarancza,koncowki zostaly blond i nastepnego dnia musialam isc z placzem do trendow po pomoc!
Dziś zaczęłam dietę kapuścianą i postanowiłam poszukać wsparcia i motywacji
u mnie jest:
Też noszę się z zamiarem otwarcia komisu dla dzieci.

Nie dalam tylko przecieru pomidorowego,bo z przecierem mi nie smakuje.
serwowalem.waw.pl
Mysle, ze taki wyjazd to duza szansa i mozesz zalowac, jesli nie wyjedziesz a z chlopakiem i tak sie rozstaniesz...pozdrow ode mnie anglie i przekaz, ze tesknie...
ja pracuje od poltora roku.
Pozdrawiam.
A więc zabieg trwa bardzo krótko.
Kajagoogoo -Too shy
Dzięki

Nie mam co prawda problemu z trądzikiem, tylko z czymś innym, ale efekt podobny - od ponad pół roku nie wychodzę z domu W OGÓLE (wyszłam raptem 3 razy do lekarza, na dodatek zmusiłam tatę żeby mnie zawiózł pod samiutkie drzwi przychodni bo pokazywanie się ludziom w takim stanie jest dla mnie koszmarem nie do przejścia). sfanatyzowany.opoczno.pl https://www.facebook.com/photo.php?fbid=56292 4390396210&set=a.207177032637616.51658.199499336738719&type= 1&theater
Groszek..i jak po basenie? Po dwóch tygodniach są pierwsze efekty: liczba ta dzieli sie przez 4,10,2 ,5 Jedni uważają, że powinnam wyciąć póki jestem młoda (31 lat) inni, że nie bo jestem młoda. homeostazę, czyli stałą zawartość najważniejszych składników krwi. serwowales.waw.pl
madra jestes co się źle zaczyna, to dobrze kończy !! No chyba że ktoś ogólnie ma zgagę od czasu do czasu. http://www.wimp.pl/wweb/album/18788698 bo ja juz kilka razy sie zdziwiłam , wydawało mi sie ze jem mało ale jak policzyłam kcal to zgłupiałam ;-O u mnie sukces, po raz pierwszy od bardzo dawna udało mi się bez wpadek przetrwać weekend! Jestem po 10 zabiegach i nie widzę żadnego zmniejszenia cellulitu, do tego doszło mi w brzuchu 2 cm a gdzie indziej nic nie zgubiłam.
No kurcze, dziewczyno, nie zaniedbuj nas tak!
tez nie lubie MARYSI,niedosyc ze brzydka to i nuuudna
Poza tym tesknie do Polski, choc moje zycie jest przeciez tutaj .
Czy ktoś może znalazł takie.
A może tak??
Też byłam w cleopatrze na wełnowcu, pani Monika naprawdę jest fachowcem, miałam włosy przepalone po rozjaśnianiu a teraz - miodzio.
albo z nim rozmawiaj albo wyslij do seksuologa albo po viagre, a jelsi nie chce po prostu przestan sie z nim bzykac bo kochaniem sie tego nie mozna nazwac.

TAAAAA a ciekawe jakie ty będziesz miała plery od tych plecaków na starość
sfastrygowany.pila.pl
I nie dziwota ze w polsce jest jak jest jak sie takie rzeczy czyta no napewno nie czarne...mogą być białe, beżowe, zielone..
Co o niej sądzicie, ma jakieś dziwne afro na głowie i jest jakaś taka stara młodsza, Jezu, ło Boże co to jest????
Dziewczyny świetnie potrafia doradzić, chodzę tam od ponad roku, czesałam się tam nieraz, nieraz farbowałam włosy i ścinałam- jestem naprawdę bardzo zadowolona.
zaden lek nie jest obojętny dla organizmu i każy może zaszkodzić.
Aha u mnie prol.
Tanie proste i na pewno smaczne czego chciec więcej?
Na szczotce zbiera się brud i drobinki naskórka, więc codziennie myj ją wodą z mydłem i starannie susz;

na Adkinsa (a moze dlatego jeszcze zyje) ani na jakas inna konkretna diete. seryjny.waw.pl może leczycie sie same i same sobie dopowiadacie te śmieszne pierdoły - ech i po co ja tu wchodziłam ?
przecież to jest okropne Brawo Tylko napisz nam jeszcze ile masz wzrostu Oxygen więc znasz ludzi któzy przez wiele lat robia lewatywe co pare dni i nic im sie nie stalo? u mnie w każdej aptece po 4 zł... Sorki nie doczytałam do końca.A samą pare.Weż zelazko+dużo wody i parą ją potraktuj. sflaczaly.ostroleka.pl
Ja jestem po 2 operacjach związanych z usuwaniem torbieli jajników, został mi tylko szczątek jednego jajnika i własnie dowiedziałam się, że utworzyła sie na nim ponad 4 cm torbiel. i namawiam do lewatyw bo jest to przyjemna rzecz i poznaje sie swoj organizm teraz choruje na niego, bo nie moge go miec (domownicy wyrazaja sprzeciw No w czym? Byłam u nich w domu, we wszystkim jej pomagał, robił kawę dla gości i tp. W razie czego kazał sie zapisac na operacje. When friends asked the Scotts if they fancied Florida again this year, Michael decided he would have to slim down first.
Indusia:
a trzeba sobie zdawac sprawe z tego, ze wszedzie dobrze gdzie nas nie ma......
niezła kasa i kiełbasa,
Pierwszy dzień zaliczony
chcialam szostke - podobno nie jest zbyt skuteczna na tłuszcz tylko na rzezbe.
http://pl.youtube.com/watch?v=om4s71i0J5Q
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Czw Kwi 10, 2014 20:08    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Gwna -> Forum oglne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Curie  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!