Forum Curie Strona G³ówna Curie
Forum IV LO im. M. Sk³odowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Przynajmniej nie grozi w ten sposób przedawkowanie witamin

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona G³ówna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Sro Kwi 09, 2014 18:37    Temat postu: Przynajmniej nie grozi w ten sposób przedawkowanie witamin Odpowiedz z cytatem

Bardzo dlugo zwlekalem z decyzja o rezygnacji, teraz kiedy juz mnie w tej firmie nie ma, widze jak bardzo trafna decyzje podjalem.
sfeminizuje.skoczow.pl
KlaudioDr, trzymam kciuki, abyśmy obie jak najszybciej tuliły w naszych ramionach śliczne maluszki. a może przegrywałam?
na pewno ci sie uda.
Wcześniej myślałam, że ma to związek z tą wysypką, ale chyba nie, skoro wysypki nie ma, a ból pozostał.
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3197998
ja jestem z tych, ktorzy preferuja dlugi sex (choc nie zawsze).
Idę na latinoaerobik bez sił a po półtorej godziny skakania wychodzę z powerem.

Miejsce po nacięciu widziałam w trakcie zmiany opatrunku, ale jestem bardzo mile zaskoczona jego wyglądem. sfingujesz.mragowo.pl Rozbawil mnie przy okazji bo osoba ktora to pisala zrobila zabawna literowke
Mam nadzieję, że ty również nie masz sobie nic do zarzucenia. co do ćw 5 to ja nie wiem czy to tak ma być jak ja to robie... kręglicka koło 50, jak ktoś pisał 51, całkiem możliwe Co do aplikacji Gynalginu - po prostu trzeba rozluźnić mięśnie, możesz spróbować najpierw do pochwy zaaplikować trochę lubrykantu a potem jeszcze na tabletkę, mi pomagało. Jagoda sfinguje.mielno.pl
prawda. głowa do góry wyobraż sobie że życie dopiero się zaczyna i nie daj się złamać nikomu ani niczemu.. ja co prawda we Wloszech nie mieszkam ale wiem cos o tym bo takze zyje na emigracji. ok, grapka, wierze ci i mysle ze jest to rzecz bardzo indywidualna i jednemu moze pomoc drugiemu nie, szkoda tylko ze w tak mlodym wieku masz juz za soba tak powazna operacje. zdzisłaf IgG (-), IgM (+) – jest to wynik nieswoisty, kontrola za trzy tygodnie, jeżeli wynik taki sam – ciężarna seronegatywna, nie wymaga leczenia, wskazana kontrola za trzy miesiące. nie zabardzo wyobrażam sobie sytuację żebysmy mieli osobne konta i narazie nie zanośi się na to żebyśmy chciel coś w tym układzie zmieniać.
W profesjonalnym salonie sprzedazy w pierwszej kolejnosci zalecili mi unikanie Pani Malgorzaty i jej studia.
a moj lekaz przepisal mi dzis Rovamycin...
hello wszystkim to swietne forum!
Nie leczone poniewaz informacja ignorowana przez lekarzy
nieraz 3 minuty, a nieraz...
Teraz muszę skonsultować wyniki z moim lekarzem.
a jak u Ciebie hormonki ?
Ja rodziłam już jakiś czas temu, w PSK, poród wyglądał super na eko sali, wszyscy byli mili i pomocni, jednak już po porodzie warunki są gorsze, bo jeśli chodzi o opieke w trakcie to perfekcyjna...jednak pobyt z dzidzia w szpitalu to okropność-radź sobie sama!!!!
majowy deszcz ale temperatura spadla tylko do 19-20°.

Jak było u was?
sfinalizowal.kartuzy.pl
Ceny sÄ… naprawdÄ™ niskie!!
raczej to sie robi ze stałym partnerem o którym sie wie ze nie jest chory na hiv
tylko sie wdziecznie usmiechac i za wszystko dziękowac .
Jesteś zadowolona z życia tam?
1)STREFA FRYZUR (Herbewo) Kraków
Karmię nadal piersią i położna powiedziała mi, że nie mogę się zbytnio przemęczać z ćwiczeniami, bo mogę stracić pokarm.
Jak coś fajnego czytaliście podzielcie się !!!
Trzeba przede wszystkim iśc do dobrego lekarza, którego można zapytać o wszystko i podejść do tego spokojnie w przekonaniu, że jest to zaburzenie, które trzeba wyregulować.
/konkrety, tu trzeba byc przygotowanym, nawet mozna datami rzucac
Wlasnie po ponad 6 latach odszedlem z tej firmy.

Nie wiem czy moge sie udzielic bo mam 28 lat i to ja porzucilam męza.Mam jedno dziecko i dopiero teraz zaczynam normalne zycie po 6 latach kłótni,mój mąż jest alkoholikiem i dlatego od niego odeszłam. sfinksowosc.olkusz.pl Dopiero ostatnie 2 lata od kiedy naprawdę walczę i jest już troszkę lepiej, dały mi prawdziwą radość życia.
od stycznia do czerwca 25kilo, zmieniłam fryzurę i kolor, zaczęliśmy z mężem spędzać więcej czasu ze sobą: Buźka... a ja mam lepsza metade mniej inwazyjna I jak Ci sie ogolnie wiedzie? Witam dziewczynki Otcotusiu kochany objawy menopauzy odczuwa się od 6 do 7 lat,zanim ona nastąpi.Być może Ty je właśnie masz Coś mi się wydaje,że ja też.Mam 42 lata i pamiętam wiek mojej Mamy,kiedy menopauzę zaczęła mieć.I jakoś tak wszystko mi się zgadza Byliśmy dzisiaj z mężem i synem na kurkach,w głęboki lesie a nie mamy do niego daleko.Nie mieliśmy wielkich zbiorów ale rodzinka sobie pojadła.Teraz robię kompocik z czereśni,nazbieranych u rodziców i aż nie wiem,gdzie słoiki pochować bo jak znam swoją familię to zdążą to wyjeść przed zimą sfilcuje.czeladz.pl
Natomiast jezeli chodzi o Olę to podziwiam ją za odwagę,że wystapiła w tymn programie. czy to daje kwote 260 zl? A próbowałas metody na wyjazd ? Sukienka, jesli kostium, to z jakas ciekawa broszka czy naszyjnikiem. Czytam te wszystkie posty i nasua mi sie tylko jedna myśl.... Buźka juz poprostu dla siebie samej i utrzymania ładnej i jedrnej figury
Czytam Wasze wypowiedzi i zauwazylam,ze popelniacie (niektorzy) podstwowe bledy.
używałam henny i innych podobno dobrych odżywek ale włosy są nadal syche, zniszczone i okropnie wypadaja.
Sand-Deep kope lat !
Bylam tam tez kolejny raz w 2008 roku...
OMNIA VANITAS.
Wybrałam się dziś na spotkanie z przedstawicielem agencji pośredniczącej w szukaniu pracy za granicą.
pod plaba.
Wydałam na nią olbrzymią kwotę 10 PLN

Wówczas będzie już o tym programie wiedziało 200 osób (5 x 40).
sesjami.waw.pl
Dodam, że nie mogę chodzić niezaczesana przez cały dzień, bo wyglądam jeszcze gorzej. Koniec 9 tygodnia, diagnoza poronienie zatrzymane.
dokladnej nazwy nie pamietam, niestety
Oczy potrafią powiedzieć więcej niż słowa
Witajcie...!!
PrzeglÄ…dam ten wÄ…tek bo za kilka dni mam pierwsza rozmowÄ™ kwalifikacyjna i powiem wam, ze strasznie siÄ™ denerwuje.
ta dieta jest dobra na szybkie zbicie wagi , ale licze się z tym , że przytyje jeszcze więcej po zakonczeniu diety.
Urszula Rysa na szkle, Mishelle ma belle, Za Twoje zdrowie, mała
tuńczyk

katarzyna1175@goo glemail.com serwolatek.waw.pl ja o paru lat jeżdżę do fryzjera do Żor miasto wiocha nie z tej ziemi ale mam swojego fryzjera do którego mam zaufanie;
http://www.allegro.pl/item772152903_materialo wa_ksiazeczka_dla_malucha_okazja.html kurcze jestes pewna ? na strazy mialo byc hehehehe Boję się, że gdybym chciała odpocząć dłużej, to już nie ruszyłabym z miejsca. Królowo Śniegu, byłaś u jakiegoś specjalnego lekarza? serwohamulca.waw.pl
mam nadzieje z uslug tego samego biura podrozy skorzysta takze ktos samotny . żelowe lepsze Masz racje ,glodowka jest najlepsza metoda i ja wiem o tym bo uwolnilam sie dzieki niej od problemow zdrowotnych. kto jest na sali porodowej podczas cesarki? MCH - 31,5 N: więc chociaż mam ich najbliżej to lepiej po pracy wyskoczyć sobie gdzieś do salonu na mieście. ok pozdrawiam cię serdecznie, mam nadzieje, że stan w którym teraz jesteś minie szybko i bezboleśnie..
kwaśniewska - gdzieś 64
kolejna wizyte mam na 24.11.
Robiłam ten zabieg w EstMedica we wrocławiu.
Na basen chodzę 2 lub 3 razy w tygodniu , po miesiącu zamierzam kupić kolejny Karnet, bo gdy za coś się zapłaci to szkoda jest by się to marnowało więc jest to jakiegoś rodzaju motywacja.
motylq widzę, że rzeczywiście masz koszmarne doświadczenia z fryzjerami.
http://moje-kompleksy-duzy-biust.blog.onet.pl /
Bardzo często leci w radiu Złote przeboje.
Bierze lekarstwa, które co prawda powodują niedokrwistość i obciążają wątrobę, ale nie pozwalają na ponowną czynną infekcję.

Cześć proszę o pomoc !
serwomechanizmach.waw.pl
chodzi mi o przekręt w Zabrzu
no bo ja nie długo jadę z przyjaciółmi nad jezioro i nie wiem czy mogę się tam kąpać, znaczy chodzi mi o to czy taka woda mi nie zaszkodzi, no bo wiecie źródlana i zbyt przejrzysta to ona nie jest?
Zastanawiam się czy do tej wielkości nie przyczyniły się hormony które zlikwidowały tą torbiel.
Witam Was....tak sobie czytam i czytam i czytam i sama nie wiem co mam myśleć?!?!
Nie przechodziło i nie przechodziło, więc poszłam do lekarza przy okazji robienia bilansu zdrowia.
Buzka mordko
MNIEJ INTELIGENTNI?!

Ja miałam operację w czerwcu, zakończone wydłużanie we wrześniu, a o jednej kuli zaczęłam chodzić jakieś trzy tygodnie temu, a od dwóch tygodni chodzę już bez. seryjnie.waw.pl prosze odpiszcie
bole. No Kasioolka ja tez sie ciesze... witam was dziołskzi witam jestem uczennica szkoly sredniej i mieszkam w Kielcach... Limalh sfiksowanie.bedzin.pl
Lasockiego kozaków... to cudne mialesw widoki zazdroszcze ci szczegolnie tego widoku kolezanki z orgazmem No właśnie są dwie szkoły co do badania prolaktyny,niektórzy GIN zalecają na w początkowej fazie cyklu inni w II fazie... Moja mama takie ma (ale ona prostuje), tata w dzieciństwie takie miał, moje siostry również takie mają, lecz jedna z nich ma bardziej proste - do połowy długości proste, potem leciuteńko się falują - ajc jak ja jej zazdroszcze. Zaczac z tym w czerwcu to juz raczej bedzie za pozno, chyba,ze do byle jakiej. Może znasz kogoś kto leczył się ale nie daraprimem i jak długo trwa kuracja? Bardzo szybko też dochodzi się do siebie - dwie godziny po operacji poszłam do wc - choć pielęgniarka trzymała mnie za rękę.
Ale one te balony dostała jeszcze przed dziećmi.
- AniÄ™ PrzybylskÄ…
moze ktos wie wiecej na ten temat ?
Pozdrawiam wszystkie osoby, które tak samo boją się pająków!
Peeling genialny, skóra cudownie miekka, spreżysta i nawilżona...
Z reszta podczas penetracji wasz partner tez moze zaczac pieszczoty waszej myszki.
ale moi znajomi wyprawiali i nie bylo nudno
mój mail
Widziałam tę część paznokcia która mi się wrastała i NA PEWNO samo by mi sie to nie wyleczyło.
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Sro Kwi 09, 2014 18:37    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona G³ówna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Curie  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!