Forum Curie Strona Gwna Curie
Forum IV LO im. M. Skodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Pozdrawiam Was serdecznie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Gwna -> Forum oglne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Sro Kwi 09, 2014 01:44    Temat postu: Pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz z cytatem

po cytologii wyszło, że mam jakieś zapalenie, dostałam te tabletki, zużyłam 5, a za dwa-trzy dni mam okres i chyba potem mogę resztę wykorzystać?
sfaldowany.bytom.pl
co do rozmiarow-dzieki za info.
Jutro spadam na plaże i powygrzewam swoje piękne ciałko na słoneczku pozdrawiam
zycze powodzenia wszystkim.
podobno mozna ale nie chce sie na razie pytac lekarza bo nie chce sie wypuscic ktos wie na pewno czy mozna???prosze o odp...pozdrawiam...
Ulla nie bierz tego do siebie , bo tak naprawdę nie wiemy co Tomek ma w głowie , i nie wiadomo czy ty tam jesteś .
Byłam chyba u Daniela.
W ogole to nie powinno sie wspolzyc w czasie leczenia i tez powinnas sobie darowac ten tampon - tampony sprzyjaja infekcjom.
np.
Codziennie wieczorem balsam a nie jak mi się chce i ćwiczę regularnie ok 3x w tygodniu a nie jak mi się chce
Dla mnie te metody nie byly skuteczne,ale zycze powodzenia w stosowaniu.

Tak samo każde inne owady, szczególnie mszyce. serwomechanizmu.waw.pl Szanujmy siebie nawzajem ,swoje wybory i opinie. To bardzo mądre słowa i ja się pod nimi podpisuję.
Szwai 14/7u, pani Basia Marczak. ja jestem z tych, ktorzy preferuja dlugi sex (choc nie zawsze). Nie mogę ujawnić swoich prawdziwych uczuć, mojego ja. jesli masz jakies zdjecie przed powiekszeniem to rowniez poprosze. Ime,lubię twoje podejście ja też o tym samym pomyślałam bo...nie muszę podlewać i mogę w domu odpocząć i coś zrobić dla siebie np. serwowac.waw.pl
Pierwsze dni czułam się dziwnie. Każdy z nas jest inny i każdy decyduje za siebie. Dziś trafiłam na informacje, że NFZ refunduje niektóre operacje plastyczne, głównie właśnie po oparzeniach. ejcz end em Nawilzalas oliwka? czyli Bo w tym spoleczenstwie promowana jest niezaleznosc i konsekwencja dzialanie.
który dawał rady przy ścięciu moich włosów.
Czy TYLKO na alko zasługujemy?
;***
Toxo może się uaktywnić dopiero po 16-20latach.
Ryszarda jeszcze nie było w sow biznesie- u Chylińskiej będzie
Witaj Sloneczko 78.Mieszkam we Wloszech od 1,5 roku,20 km od Mediolanu.Mam meza wlocha i mamy poltorarocznego synka.Nasz synek niedlugo bedzie mial siostrzyczke lub braciszka gdyz jestem w drugim miesiacu ciazy.jestem bardzo szczesliwa.Rozmawiam z Kevinkiem(moim synkiem)po polsku gdy jestesmy w domu,a gdy dzies wychodzimy,np do tesciow lub sklepu rozmawiamy po wlosku.Wiec Kevin mowi i po polsku i po wlosku.Dopiero zaczyna mowic a juz porozumiewa sie w dwoch jezykach,i moim zdaniem tak powinno byc bo nie wyobrazam sobie ze moi rodzice nie mogliby porozmawiac z wlasnym wnukiem.Skad dokladnie jestes SLONECZKO?Jezeli mozesz to opisz mi jak mniej wiecej wyglada porod we Wloszech gdyz ja rodzilam jeszcze w polsce i teraz przy drugim dziecku troche sie stresuje...serdecznie pozdrawiam

czy zesol ciesni nadgarstka mozna zdiagnozowac przez badanie usg?????????????????
sflaczal.ostroda.pl
o ryba warzywa rozluznij na poczatku kazdy fragment ciala.poczynajac od palcow w gore pozniej stopy w gore posladki.skup sie na cieple i energii rozluzniajacej
Hm..
Podobno tam jest fajna fryzjerka która ma wizje artystyczne dotyczące fryzur ( fajnie obcina ) !!!
czyli okolo 9.4 wegli przyswajalnych w duzym
To takie infantylne.
- a tak psychika jednak otrzyma sygnał, by się nie obżerać, bo później będzie źle Próbować warto różnych metod
Bula->
A niestety one mnie chyba przesladuja.
Mieszkam we Wrocławiu, dzielnica Śródmieście, niedaleko pl.
okropne
Naukowcy zbadali ,ze w zaleznosci od czlowieka, wieku, plci, budowy itp, wchlanialnosc tluszczow z przewodu pokarmowego do krwi wynosi od 12 do 15 g/h.

Efekty są: sesin.waw.pl w dodatku oklepane
jest metoda jak wszyscy piszą na wrastające paznokcie i są zadowoleni klamry metalowe,po wysłuchaniu i przeczytaniu wszystkich i tak każdy wybierze metodę dla siebie ,my możemy ukierunkować .Wejdzcie na galerię i zobaczcie co można z paznokciami zrobićwww.zdrowe-stopy.com a jak chcecie zasięgnąć informacji wiecej i pogadać to dzwońcie 71 7937077 Ja nadal wierzę że potrafię sama z tego wyjść... jak po swietach?? Mnie to nie interesuje. Siedzi mi w glowie ta piosenka. serwowany.waw.pl
Boze!!!! Piszcie, piszcie !! W sumie ta zupka smakuje bardzo podobnie do zupy jarzynowej,ktora czasami robi moja mama na obiad. a moze macie jakies stronki na ten temat, bede bardzo wdzięczna . 6 dzień i zerowy spadek wagi/cm a właściwie on: nikt nie jest idealny a z tego co tutaj czytam to wy dziewczyny nadajecie sie wszystkie na wybiegi albo do magazynow haha XD
to najwyżej postaraj się już nic dziś nie jeść...
Myślę, że to nie z kliniką jest coś nie tak tylko ludzie myślą, że jak płacą to trzeba im nadskakiwać.
Zolty motylek swietnie Tylko nie wiem po co Ci glodowka ale skoro chcesz
A i kondycja się poprawiła, na początku pół godziny wlokły się w nieskończoność, a teraz powoli przymierzam się zwiększyć czas ćwiczeń.
Moje koleżanki z pracy jednak tam nie chodzą, może to ja nie jestem wymagający albo się nie znam.
Myślę poważnie o przyszłości, i nie raz się zastanawiałam, jak to będą na mnie wołać, kiedy będę już starszą osobą, i pani Nikolo rzeczywiście mi się nie podobało, ale potem uznałam, że to będzie w końcu jakaś odmiana, zamiast ciągłego pani Paulinko, Pani Edytko, Pani Olu.
http://hafsa.republika.pl/diety/atkins.htm

JEdnak przy odrostach różnica jest leciutko widoczna.
sfer.swinoujscie.pl
Wspomaga leczenie trądziku i innych chorób skóry.
Od dawna tu jestes?
szkoda z e nie wiesz ze niemcy , anglia , francja i jeszce jedne kraj zawsze bedea w finale bo sa sponsorami
Kazania nic nie pomoga,
Złapałem go dwa dni później, na ścianie.
Ginekolog przepisał mi jedno opakowanie, powiedział, że mam aplikować przez trzy dni po każdej miesiączce.
MANGO -super ciuchy;
no i?
prawie 22.

do angel82 sesyjce.waw.pl plucze rumiankiem!
A właśnie, czy jak uważacie, że faceci są wzrokowcami to myślicie, że charakter już dla nas nie ma kompletnie znaczenia czy nie? Tak, chciałam napisać NIe wyrywać, bo to niebezpieczne I cały czasmój kolczyk osadza sie przez ta wydzielinę... zazdroszcze Wam, wolalabym miec duzy biust niz dwa pryszcze ;/ Też szukałam informacji na temat Long Staż. sfalcuje.malbork.pl
dziwie sie,ze jak sie ma tyle kasy to sie o siebie nie dba i ona jest znowu w ciąży...wole nie mys;ec jak bedzie po niej wygladac Więc- nawet i z gruszką można.. ja miałam piaskowanie z fluorowaniem miesiąc temu. Wiele ciekawych dowodów dostarczyły liczne badania na zwierzętach. szpinak Czy jest tu ktos z kim mozna pogadac na ten temat? ty w ogole mogłas chodzić?
a czy szamponem ziołowym przeciwłupieżowym Lorin zmyję stałą farbę albo chociaż wyblakną włosy ?
jesli jego była zona ciagle zdradzała to musicie znaleśc dowody!
tak, jestem chora na bulimię, a skoro jestem chora muszę się wyleczyć.
to bedzie raczej napewno to!
oj nie na zębach nie ma co oszczędzać, bo mamy je jedne na całe życie.
Dzisiaj mój pierwszy dzień głodówki.

Ta Pani Rener pewnie ma dolę od nagonionych klientek.
serwowaly.waw.pl
Najbardziej bolało znieczulenie, bo sam zabieg był bezbolesny.
Zofia i Antoni - dzieci Szymona Majewskiego
Kura
Owszem.
a więc stosuję ją 5 dni z cwiczeniami i mało co jem.
chciałabym żebyś miała rację...

hiperprolaktynemia sfalowany.nowaruda.pl W tym calym zamieszaniu nie zuwazylyscie mojego postu z 16.14,moze ktoras Tarczynka mi odpowie,prosze..........
Niby my mamy dobrac najlepszy rozmiar dla ciebie, czy mamy tylko pisac jaka piekna i zgrabna jesteś? Chyba coś źle napisałam. Ja nadal mam się świetnie.Ciekawa jestem czy korzystałaś z takiego sposobu odżywiania pomiędzy robionymi głodówkami? do tej pory byłam skazana na skelp deichman, a teraz, odkąd ich nowa kolekcja jest jakaś mniejsza niż zwykle, w ogóle nie mam gdzie kupic butów!!!!!! Używam go już ok 3 miesięcy i paznokiec jest teraz normalnego wyglądu nic mi się nie wrasta i nie boli ! setek.waw.pl
albo gdy są duże i ściągacie te chomonta ,a one nic tylko się wylewają . MAM PYTANIE..gdzie w Łodzi mogę sobie załatwić książeczke sanepidowską,chodzi mi o konkrety adres. tzn miałam zjeść dziś wolowinke, ale nie miałam na nią ochoty wcale.. Pozdrawiam Cię serdecznie, jak i pozostałych piszących i czytających. Mogli nie wycofywać koleganu, ten specyfik był chyba lepszy. Natomiast p. może powiedżcie, że poobklejałyscie sobie ściany zdjęciami z nim.
pozdraiwam
No tak Kasioolka...
ja tez zawsze marzylam o takiej kolezance do wspolnej masturbacji, chodzi mi o ten podniecajacy widok innej osoby calkowicie pochlonietej przyjemnoscia i podnieceniem plynacym z masturbacji
Jeśli jest to produkt kosmetyczny może go podać kosmetolog, jeśli medyczny - lekarz.
prosze o odpowiedz pozdrawiam
Mięśniak znajduje się wewnątrz .
gdyby zmiana pracy byla taka prosta ehh......
A te usta zawdzięczam Dr Bromie.
daydream8@wp.pl jestem juz prawie zdecydowana na operacje ale chcialabym jeszcze obejrzec kilka przed i po
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Sro Kwi 09, 2014 01:44    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Gwna -> Forum oglne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Curie  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!