|
Curie Forum IV LO im. M. Sk³odowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Wto Kwi 08, 2014 23:54 Temat postu: NIE stosować w czasie miesiÄ…czki. |
|
|
Moim zdaniem najważniejsze!
serwohamulca.waw.pl
Uwierzcie mi Fakt wychodzi codziennie, w końcu jakoś muszą zapełnić strony, a że wśród gwiazd niewiele się dzieje w końcu wymyślają kompletne bzdury.
Z góry bardzo Ci dziękuję za kontakt.
tym sercem na niebie oddajesz mi siebie , tak tak cudnie razem żyć
Pomyśl o tym jak bedzie fajnie kiedy to minie, pomysl o tym jak zmieni się twoje zycie kiedy juz zakonczysz ten etap..
Monia
Tylko patrzeć jakie laski z nas niedługo będą
Domowych serników, makowców i tortów zjadłem jednak w okresie dojrzewania za dużo i to mści się do dzisiaj.
Na moim koncie było ok. sfastrygowac.ostrowiec.pl my mamy celluli za to w portfelu pustki i staramy sie tez byc piekne
czy za 10tys. 94; teraz ja coś opowiem- A jakies delikatne środki kóre usuwaja sam zapach?? -wykorzystuję na trening motywacyjny sformalizowac.radom.pl
za dużo kompleksów Czy te dochody 1800 zł to są brutto? Witam mam 28 lat od ponad dwuch lat mam silne dretwienie w dloniach ktore narastaja wraz z bólem,najczescie zaczynaja sie w trakcie snu lub po przebudzeniu i trwa kilka razy dziennie.Prawie zawsze mam tez lodowate stopy. W Twoim przypadku było na pewno gorzej o tyle, że nie wyczułaś chęci pomocy z żadnej strony. (ktoś pytał wyżej) Są większe, a przy tym wyglądają naturalnie, czyli wszystko tak jak chciałam Zapłaciłam 950zł. Gdybym wiedziała, że po 1 ml powinien być widoczny efekt i że jego brak można reklamować, na pewno bym to zrobiła - a tak nie wiemy czego możemy oczekiwać Stąd moja prośba do Alice89... caly czas w domu, czytam ,lub sie ucze..
Internetowy przyjaciel będzie ratował swój związek.
Jutro już na całego-zobaczymy ile wytrwam????
Bylam naiwna a teraz juz zapozno ....
W przyszłości problem może się powtórzyć, chyba, że paznokieć będzie właściwie pielęgnowany.
Ratuje sie jak moge, jak nie przejdzie to laryngolog :/
Activity - to dodatkowe kcal, których potrzebujesz, żeby mieć energię na \aktywność fizyczną\
Hej
Oberwałem bok paznokcia tak wrednie, że zrobił się zadzior, który zaczął mi wrastać w palec.
pzrepraszam to ja Aldoctor pisalem poprzedny komentarz.
Wody, herbaty, soków itp - łącznie ?
setnej.waw.pl
Zaglądnij do nas czasem Czyli powinnam mieć zrobione to badanie raz jeszcze???
Kasioolka, a ile Ty juz masz kolczyka wpepku???
Ja wlasnie to przechodze, tez odczuwam bol prawego jajnika ale tylko w specyficznej sytauacji bo podczas orgazmu..
A jak ktos ma krzywa twarz w ksztalcie gruszki to tez cos doradza ?
poza tym mój gin stwierdził, że jestem młoda babka i wilgoć, którą mam w pochwie to normalne w moim wieku i powinnam sie martwić jakbym była cały czas sucha jak stara baba!
99 kg ..
U mnie w domu chyba jakies sie zalegly...
Ta metoda jest rewelacyjna bo nie ma w ogóle blizn po zabiegu a piersi wyglądają bardzo naturalnie.
ale m było głupio
Witam Was!
bede miala na udzie aparat a jakie pierscienie nie wiem.
Devy co ty pie**olisz o jakiÅ› kodeksach rodzinnych itp. sfalcowac.lowicz.pl vacu line
dzieki za informacje. Dobra jest na to maść szałwiowa do kupienia tutaj: wczoraj postanowiłam zacząć dietę, na razie ograniczam słodycze, których nawet sporo jadłam oraz nie będę jeść po 19 w ogóle (wczoraj się udało wytrzymać piję za to herbatkę czerwoną wieczorem i tym zabijam głód. Nie wiem czy byles kiedykolwiek na diecie ale z wlasnego doswiadczenia wiem ze diety wysokoweglowodanowe z niska zawartoscia tluszczu to sa diety szalenie ciezkie do utrzymania bo caly czas jest sie glodnym,a skoki cukru we krwi wywoluja takie hustawki nastroju ze mozna oszalec. takie delikatne , ale tylko dla siebie. serwisowe.waw.pl
Witam wszystkich.Ja rowniez mam problemy ze wzrastajacymi paznokciami i to juz okolo 2 lat.Gorzej z prawym palcem , lewa jakos ujdzie. Polecam jednak rajstopy firmy W7 dostepne w dobrym sklepie : Maczałam w rivanolu, ból ustąpił. Moze ktoras z was wie ile kalorii sie spala po 20min. trwalo 2 godz . Piszcie babeczki plisssssss!!!! No i of course oglądam często niemiecką tv.
pewnie nie jest to super sposób na sen, i pewnie:
Jeśli zgubisz więcej niż 6 kg , zrezygnuj z diety na 2 dni zanim zaczniesz ją od dnia pierwszego.
Stan sóry się poprawił i pikowana kanapa stała się o wiele gładsza ale ten dziwny obrzęk nie dawał mi spokoju.
Jeśli nie miałaś jeszcze miesiączki to nie sądzę żeby coś było nie tak, może niedługo właśnie dostaniesz i dlatego te bóle.
Te rozpuszczalne czy zwykłe które się wyciaga????
To samo nauka postepuje.Ale co mnie denerwuje najbardziej to ze dzis w gazecie przeczytalam to ze juz nie tylko soje zmieniaja.
http://allegro.pl/item190828086_rajstopy_spra yu_rewelacja_.html
po umuciu biorę kędziora, smaruje go żelem za 2zł \style gel\(mozna go kupić np.
temu.
ale naszczęście zabolało tylko przez 3sekundy- samo przekłócie...
serwowalabys.waw.pl
czy Wam podczas jazdy tez czasem uginaja sie kolana?
Åšciskam Was moccnooo.....
A nie wiecie może gdzie przeniósł się salon fryzjerski z ul.
hmm...
10 minut po zabiegu leczyłem się ketonalem.
Mi na skurcze nog pomagal wspomniany sok ze szpinaku powyzej.
ale ta paskudna pogoda i brak słońca zdemoralizowały mnie.
http://www.estien.pl/algi-slim-p-1.html
kup lepszy podkład, idź do fryzjera, maluj się- to działa lepiej na psyche. sferofon.warmia.pl Nie przesadzajmy z tymi wczasami.....
Witam! Ale jak czegoś się dowiem to mogę napisać Jak dla mnie mój problem,to branie tabletek anty,kiedy karmiłam małą.To one są odpowiedzialne za moją prolaktynę-ja tak uważam i na nie wszystko zwalam. organizujemy polroczne kursy w sytemie zaocznym (co drugi wekend)tylko praktyka w studiu szkoleniowym. Raz/dwa razy na rok. seryjke.waw.pl
jest świetna !! bardzo zła opinie sobie sama wystawiasz pisząć o kims kogo nie znasz ze ma trzy zwoje, twardą głowę itp, nawet dokładnie nie przytaczam bo szkoda czasu na to. Myrevin--->zgadzam się z Toba. Ja sie w nich wszystkich zarejestrowalam i bombarduje ich swoimi mailami, w odpowiedzi na wszystkie oferty, jakie sie pojawiaja. Normalnie taką infekcje mozna wyleczyć podstawowym kursem antybiotyków doustnych np Dalacin. Zapraszam! Ale trzeba pamietac ze im blizej tej drugiej osoby jestesmy tym bardziej trzeba byc odpowiedzialnym.
No kochaniutka, jestem z Ciebie dumna!
wiadomo jeszcze sa szwy wiec nie przesilam jej.
Witam może sie powtórze ale co tam.
Anakondy.
Ech...
Nie było mi już tak wesoło jak znieczulenie zeszło.
bo rozumiem, że to jej dociekasz i to ją przedstawiłas w odpowiedzi.nie poczyniłas słowa przeciwko słowu tylko prawde przeciwko kłamstwu.
Witam!!
serwisowy.waw.pl
witam wszystkich.. Bez sensu,to tak jakby zaszedł do ftyzjera a on powiedział że nie ma nożyczek,jak to nie ma sprzetu>??To co wg Ciebie kupili kolorową pościel i porody dbierają???Sprzęt jest.Mam wrażenie że mślisz ze te 1000zł to leci na tą pościel.
@emerson
Mama zaniosła do krawocwej moje normalne spodnie krawcowa sobie wszystko wymierzyła, tata podał krawocwej wymiary ramy i tak powstały spodnie w pasie, pupie i udach normalne a od kolana w dól szersze na wymiary ramy, po jednej stronie przez cała długośc krawcowa wszyła kryty zamek, także ułatwia to ubieranie spodni,..
Ale macie wolnÄ… wolÄ™.
kontaktowy 507 006 858.
jestem fryzjerką to jest ciężki kawałeczek chleba cały etap farbowania włosów włosy trzeba poznać przed zabiegiem nie można bezmyślnie nałożyć danego koloru ponieważ fryzjer musi wyprzedzać sytuacje i zastanowić się jak dany kolor klientki zmienić jaką farba ojakim stężeniu nie niszcząc przy tym włosa zbytnio
A teraz układając wszystko w jedną całość przypuszczam, że podczas jajeczkowania pęcherzyk nie pękł i zrobiła sie torbiel, chyba że była tam wczesniej, bo taki ból \\\nerkowo-wyrostkowy\\\ pojawił sie juz raz wczesniej ok 2 miesiace temu,ale podarowałam sobie lekarza bo następnego dnia przeszło.
trzeba na nim poplakac
Póki co mam przemywać solą fizjologiczną, poruszać kolczykiem czystą ręką by się nie wrósł, omijać przez trzy dni wody pępka przy myciu...
MeridiÄ™.
Ja nie jestem w stanie jej podnieść :/ ale po 5 miesiącach w końcu i na mnie przyszedł czas jesli chodzi o zapalenie
o fryzurki pytała dziewczyna sfigmomanometr.zgorzelec.pl kiedys mialam ich serdecznie dosc, ale teraz odpuscilam sobie pomysly z prostowaniem i jestem na serio dumna z tego jak wygladaja!
Ja też -> Dobrze wiem, co masz na myśli... U mnie objawily sie torbielki obu jajników przedłuzającymi sie bólami miesiczkowymi nawet do 5tego dnia cyklu(1 dzień cyklu to 1 dzień miesiączki).Nie mialam zadnych problemów z nieregularnym cyklem.Poprostu torbiele bolą, zwlaszcza te wieksze.Teraz mam torbielke na 25mm i gdyby nie toze badam sie co pare miesiecy to nawet bym o niej nie wiedziala. Zarówno blizn przerosłych jak i zapadłych, rozstępów jak i blizn pooperacyjnych. Całe szczęście ze trafiłam do gina i po lekach ona się wchłonęła. Chciał bym odpowiedzieć angel69 setek.waw.pl
Witaj Daga! Ta dieta pozwala szybko spalić tłuszcz, a jej sekret polega na tym, że spalasz więcej kalorii niż ich przyjmujesz. po drugie: wiesz pamietam chodz to byl jakis czas temu, że na początku nogę mialam sama w sobie spuchnietą wiesz ingerencja w cialo powoduje swoje, tak samo to oslabienie.. ponoc kobiety cierpia na ostrzejsza bezsennosc i w ogole im strasze tym gorzej, po prostu super! noi to mnie jeszcze bardziej zmobilizowało do działania ... mogę się pochwalić płaskim ładnym brzuszkiem a ta blizna oszpeca mi ten brzuch w moich oczach bo ludzie raczej tego nie widzą
mam iść na kolejne konsultacje za 100zł??
Dziewczyna ma jakiś taki złośliwy wyraz twarzy i wygląda jak czarownica, nie wspominając o cienkiej szyjce i małych ramionkach w porównaniu do masywnego dołu.
Ja mam kolczyk w pępku od ok.
Czy jak lekarz je wymasuje to kwas się rozpuści i usta się powiększą?
Wczoraj wieczorem czułam wielką pustke .. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wys³any: Wto Kwi 08, 2014 23:54 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|