|
Curie Forum IV LO im. M. Sk³odowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Wto Kwi 08, 2014 18:29 Temat postu: Jesienna Mamo..ja też chciaÅ‚am siÄ™ rozpakować wczeÅ›niej |
|
|
jestem okolo 5 tyg ciazy-bylam prywatnie u ginekologa w 3 tyg-potwierdzil ciaze poprzez usg dopochwowe.bylam u niego poniewaz mialam straszne bole brzucha,klucia ,skurcze i BARDZO CZULAM ZE ZARAZ DOSTANE OKRES-mimo ze juz bylam w ciazy-potwierdzily 3 testy
sfalcuje.malbork.pl
Byłam zadowolona a jednocześnie jeszcze trochę śpiąca, było mi fajnie, ciepło bo nawet kocyk mi pościelili Wielkie dzięki.
Mam nadzieję że to nie boli...
Na plaski brzuch najleprzy jest styl grzbietowy.
Ja chcę rozwodu kościelnego czyli jak kto woli unieważnienia tego małżeństwa.Czy to od razu idzie się do kurii czy najpierw do proboszcza?
Po ustaleniu tożsamości tej osoby okazało się, że był to człowiek który kilkadziesiąt lat temu wystąpił z kapłaństwa.
Ja mysle jednak, ze ta domowa lewatywa nie oczyszcza tak dobrze jak ta w gabinecie..
pozdrawiam
napisal zeby nie przemywac woda utleniona i spirytusem noi tak wlasnie zrobilam i wyszlo mi to na dobre. serwujaca.waw.pl Zaburzen rownowagi nie mam w ogole, raczej nie odczuwam dyskomfortu nawet przy g***towych r****ch, ale moze dlatego, ze jestm chyba mocnej kosci i zawsze mam duzo energii zyciowej, czasami jak sie nie zmecze w dzien to nie moge zasnac haha.
po pierwsze- zauwazylam ze duzo osob tutaj myli turkow z arabami i kurdami. Nikt nie umie? że Ty masz ładne to nie znaczy że każdy P to ja oczywiście Anq25 jako że widać iż współpracujesz /w ten czy w inny sposób/ z Martixem mam pytanko - ile kosztuje dekolorek w salonie Matrixa? sfilmowal.elblag.pl
Preparat może być stosowany przez osoby na diecie wegetariańskiej lub wegańskiej oraz przez chorych na cukrzycę. ze co punkt zamkniety? też poproszę info al19042gazeta.pl a Ty oliOliwia trzymaj się dzielnie Zazwyczaj na temat Lisa i Rusin słyszałam same plotki, więc już sama nie wiem, a do tej pory ich lubiłam. Co do Salonu w Sosnowcu na Ul. a Ty igraine miałaś mdlości?
A dlaczego ograniczacie wode?
...zapomaniałam...
Niedobrze mi sie robi, gdy to czytam.
http://img446.imageshack.us/img446/2637/no5he .jpg
Ale ok wracam do sedna sprawy...
a) jeszcze nie doszlam do tego poziomu wtajemniczenia b) nie mamy w domu piekarnika Moze jak w koncu znajde prace, to zaszalejemy i kupimy sobie normalna kuchenke
http://wydaje.pl/e/jak-zwalczyc-cellulit-meto da-klepsydry2
- crash boom bang
braz, kasztanowy do jasnego zlotego to i do ciemnego
sfor.przeworsk.pl
Mam pewien problem, otóż mam wysoką prolaktyne 47 ng/ml i w związku z tym dostałam Bromergon od ginekologa na zbicie. do KathyBatea
Długo się zastanawiałam czy zdecydować się i pojechać do polecanej przez was Cleopatry - p.Moniki.
Problem jest taki, że jedni lekarze zlecają badania na toxo a inni pytają a po co to Pani......
Spróbuj się za niego zabrać zaraz po pierwszym numerku.
5 cm to żadna różnica.
ja tez mam krecone wlosy i ich nienawidze w dodatku sa kolkoru czarnego co pogarsza sprawe bo niemoge ich przefarbowac na jaki chce kolor aktualnie farbuje na czerwono ale wychodzi ciemna czerwin za kazdym razem wychodi jasniejsza i mam nadzieje ze wreszcie uzyskam taki kolor jak chce.
To jest głupota powiększać sobie usta. seta.waw.pl golic wszystko najlepiej!!!!
Jak najbardziej można! Po takich kuracjach ciężko jest dojść że sobą do ładu psychicznie i fizycznie. trzeba wiedziec czego sie chce po prostu, ja nie chcialam sprzatac (nie, zebym to uwazala za cos zlego, bron boze, zarabialam tak pol liceum i cale studia, ale uznalam, ze nie po to poswiecilam piec lat, zeby nic z tego teraz nie miec...). Na lotnisku nawet nie kaza Ci go wyciagnac z torby,ja swojego właczylam w czasie lotu i nikt sie nie czepial... A T3 i T4 mozesz sama sobie zbadac tylko to jest badanie płatne i bedziesz wiedziała jakie masz normy. sfingowany.malopolska.pl
to super że już wszystko z nogą w porządku bardzo mnie tu pocieszyłaś. U mnie to wyglada tak . Nie przesledzilam calego watku,ale zwrocilam uwage na posty TreFila; Robisz codziennie? a jak się dostać na uniwesytet we wloszech na italianistke? 2razy na podudziu po 5cm. Koleżanki z pracy córcia skończy jutro miesiąc, dwie inne planują ciążę na ten rok, jedna z nich już zaczyna starania.
Znajoma mi go poleciła jej pomógł widocznie.
pa
Chemia w jedzeniu, chlor z wody, różne toksyny i leki które na codzień wprowadzamy do organizmu skutecznie niszczą naszą pożyteczną florę bakteryjną.
Byli w zwiazku z Turkiem wiec wiedza
do wrrrbrr
Czy zna ktoÅ› tÄ… piosenke?Leci tak:e nanana ...........
seterce.waw.pl
jestem mezczyzna ale zwracam duza uwage na to jak jestem obciety ostatnio nie ma mnie w Krakowie jak strzyge sie gdzies indziej to po powrocie do domu nie wiem czy smiac sie czy plakac do niego chodzi elita z calego Krakowa Ci ktorzy go znaja maja sporo szczescia .
A na mnie niekiedy 36 jest za duże i mniejszego niż 36 nie dostane raczej nigdzie
Pozdrawiam
w sumie po Metronidazolu tez mnie trochę swędzi albo piecze ale tylko w momencie kiedy ze mnie wypływa(czyli ogólnie kiedy jest kontakt z błonami śluzowymi na zewnątrz)więc wtedy szybko do łazienki i się opłukuje prysznicem albo chusteczka nawilżaną jak nie jestem w domu zbieram delikatnie te białe resztki tabletki( ogólnie Metronidazol się lepiej wchłania, czasem przez 2dni mi nic nie wypływa, a Gynalgin wylatywał codzienne rano, praktycznie cala tabletka, tylko w formie papki) i za chwilkę już mam spokój-pieczenie albo swędzenie mija;
Boje sie jego reakcji, nie miałabym do niego żalu bo sama nie cierpie jej widoku, a co dopiero powiedziec o osobie ktora ma z czyms takim do czynienia pierwszy raz...
Czy wiecie coś o takim wpływie operacji na faceta.
jeśli zarazisz się podczas ciąży, sprawa jest poważniejsza, ponieważ przeciwciała będą traktować ciąże jak wroga i będa ja zwalczać, co moze doprowadzić do poronień.
Napisalam te zasady gdyz wiem z doswiadczenia, ze wielu posiadaczy lampy ich nie zna.
ale tak sie nie dzieje...
Wybieralam sie tez teoretycznie do lekarza, ale zawsze cos mi na przeszkodzie stanelo, jak to przy pracy i domu. sfatygujesz.rawa-maz.pl Mam jednÄ… rade:
Duzo pracuje i nie zawsze juz mam czas na swoje treningi.. Kochana, ja też na początku przytyłam, chyba kilogram. ja mam troche obawy,bo w sumie nie jem tlusto, ale przypuszczam,ze to wlasnie weglowodany mnie tlucza,wiec musze sprobowac. - Myj szamponem do pielęgnacji fal i loków Nivea Ogladalam podobne programy realizowane bodajze w Anglii i Holandii i tamte kobiety faktycznie byly brzydkie i bardzo zaniedbane. seryjnego.waw.pl
Nie mowie,że jest naaajlepszy, bo ilu nie znam .Ale dba o pacjentki. Pozdrowionka Za darmo. gosc3 powodzenia, pamietaj jak mozesz to nie idz na skroty, niech to oczyszczanie bedzie swiadomym i jak najlepszym doswiadczeniem Zaleca się wykonanie badań serologicznych w kierunku obecności przeciwciał IgG i IgM przed ci±, na początku ci±y, a w przypadku kobiet seronegatywnych powtarzanie ich w kolejnych trymestrach ci±y. Wielu chorych panicznie usiłując uwolnić się od konieczności lewatyw, gotowych jest przyjmować leki przeczyszczające. przepraszam Was za powtarzanie postow mam cos nie tak z wysylaniem ich,a mianowicie jest napisane, ze czas wysylania zostal przekroczony a potem dziwnym trafem zamieszcza sie post
Dla relaksu polecam modÄ™ i urodÄ™ www.elastyczna.pl
np.
3.Objawy ruchowe - osłabienie mięśni kłębu, zwłaszcza odwodziciela krótkiego kciuka.
KINGA RUSIN
Czy ktos moglby mi w tym pomoc.
No tak to byly moje nogi ale przez to zniecuzlenie nie czulam ich-swietne uczuecie widziec swoje nogi a ich nie czuc.
bromergon bierę od początku leczenia, czyli ok 7 lat...u mnie wysoki poziom prolaktyny wowały tabletki anty, po ich odstawieniu zaczął się mlekotok...w czasie leczenia bromergonem jest ok, ale kiedy tylko na kilka dni go odstawiałam, od razy pojawiał sie mlekotok...u mnie bromek nie wywołuje żadnych skutków ubocznych.
sfilmuj.jgora.pl
Jesli jestes naprawde zdesperowana, twoj nos jest brzydki i masz nadmiar gotowki to znajdz dobrego chirurga i rob. wiecie co...
A morza mi strasznie brakuje, szczegolnie w te gorace dni, ktore niebawem zawitaja
ja nie wiem co to znaczy?
gggggg jeśli jeszcze masz trochę cierpliwości to proszę zechciej wysłać i mnie zdjęcie sprzed i po.
Drodzy moi !...moim zdaniem wszystko zależy od kontekstu...
Brałam przez pół roku od operacji orgametril.
Moze kupic jakis inny numer telefonu na komorke albo zalozyc nowego nicka na skypie i stukac z nim.
Juz raz to zrobili jak podałam linka do sprzedawcy, od którego ja kupiłam. serwitor.waw.pl http://www.youtube.com/watch?v=5xRIPxC4cWg
czy torbiele można wykryć za pomocą zwykłego badania USG? mam pytanie .Czy nadal trzeba odnawiac pozwolenie na prace czy wystarczy ze jestem tu zameldowana?? i zmykam sie uczyc Wreszcie pokazała mi swoją L. Wtedy drapaki nie byly w modzie. sesin.waw.pl
Witaj Radosny - miłego podróżowania Mam skierowanie na operację, niestety planowane jest usunięcie całej tarczycy, nie próbowano pozbyć się tych guzów farmakologicznie nie wiem dlaczego. Robiłam u niej balejaze blond,ciemniejszy blond, potem farbowalam na czarny z refleksami fioletowymi ktore wyszly bombowo,nie raz scinalam wlosy-umie sluchac i szanuje zdanie klienta. k**wa mac, same rteklamy, żadnych noralanych wpisów od klientek Pozdro byle do wiosny http://goo.gl/sXx5Y I chyba zaczne je przyjmowac od następnego poniedziałku bo teraz wyjeżdzam i nie chciałbym sie martwić o leki.
Zdrzemnę się i jak wstanę to się wylansuję, później chłopaków wystroję i idziemy na imprezę.
Cześć wszystkim.
szkoda ze jest nas wiele...
a ja sie nie wczytywalam
ewelinaewelina1 wejdz na strine gazeta.pl na forym dziecko i watek mama cud , tam sa dziewczyny co dyskutuja o meridii
i na zawsze
ojjjjj szkoda wczorajszego meczu, ale coz taka pilka...
A powiedz jakie jeszcze brałas inne leki ??
O ten komfort psychiczny, że nikt Ci się nie przygląda, nie szepcze, nie odwraca z obrzydzeniem, nie lituje się nad tobą, że bez skrępowania możesz robić najnormalniejsze w życiu rzeczy - latem włożyć krótki rękaw, szorty, wyjść na plażę i się poopalać albo popluskać w wodzie, nie bać się tego wszystkiego.
niektorzy zbyt powierzchownie podchodza do tematu i innym czytajacym to szkodza |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wys³any: Wto Kwi 08, 2014 18:29 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|