Forum Curie Strona Gwna Curie
Forum IV LO im. M. Skodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

najczesciej jest widoczna wlasnie w okresie odbudowy lub zar

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Gwna -> Forum oglne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Wto Kwi 08, 2014 16:38    Temat postu: najczesciej jest widoczna wlasnie w okresie odbudowy lub zar Odpowiedz z cytatem

jakie przyniósł efekty?
sestyna.waw.pl
Teraz po tylu latach nie czuje sie juz obco.
mowicie o efektach...a le jakie o sa efekty????
Ja też już nie używam konta na NK Zaraz postaram się wysłać maila.
-obiad:
A Oldusi się udało, ma dwie kreski i zapisała się już do grudniówek.
Ja sie boje tego momentu po przebudzeniu..
Kazdego ranka mowie sobie ze dzis bedzie inaczej...

Witam. sfeminizuje.stargard.pl podnosze i ponownie zadaje pytanie
i mam jeszcze jedno pytanko wiem że troszkę głupie ale wolę się upewnić co do kąpieli czy mogę kąpać się z np. Jeśli chodzi o pytanie wyzej, to tak Duża butelka starcza gdzieś na 7 miesięcy, więc można się szarpnąć. No cóż, mnie już żadna siła nie przekona do państwowego. obiad to np piers i warzywa gotowane,kolacja? setera.waw.pl
do Girasole Konsekwencją jest złe samopoczucie lub poważna choroba, na którą nikt nie może nam pomóc. Tutaj chodzi chyba o 5000 hl dla całego trade bo pracuje prawie 6 lat i nie widziałem żeby jakiś PH sprzedał sam tyle przynajmniej w naszym trade ja w sezonie wywoże koło 1400 do 1600 hl i to z biedą przy moim rozjeździe . to nie daje rezultatow, problem powraca. podkreśla fale i sprawia ze one mniej się puszą, jest to szampon do włosów kręconych z oriflame :] do włosów matowych i sianowatych preferuję odżywkę Timotei:ekstrat z miodu i monoi de tahiti / do włosów suchych lub zniszczonych. hej dziewczyny u mnie dzis drugi dzien po pierwszym 1.100kg mniej oby tak dalej,pare miesiecy temu zrobilam 5 dni na kapusciance i spadlo ok.
Radość prawdziwa, że nie musi się kupować jedzenia, gotować, smażyć, piec.
daj spokoj, poszlam do berendowicz kublin jako modelka, za darmo mnie mieli sciac, liczylam ze fajny fryz bede miec a tu zonk!
Witajcie,
Jeżeli któraś z Was miała coś podobnego proszę o pomoc...
Przy tym cieple nie moge sobie pozwolic chodzic w golfie hihi bo powiedza ze jestem nienormalna.
Normalnie.
April to po angielsku kwiecięn.
rabarbar

Później ampułka regenerująca i strzyżenie.
serwisowi.waw.pl
A tu zaszlam calkiem naturalnie. tak jak wspomnialam,, kolezanka ma chlopaka turka, od niego sie nasluchalam nie stworzonych historii i latwowiernych Polkach itp..
Witam !!
czasami wstyd sie przyznac ze jest sie polakiem.Ja tu nie pasuje wiec albo zmienie miejcse i prace albo poprostu zjade do polski.
Miałam wypełniane usta ok 6 miesięcy temu, mam wrażenie że delikatny efekt jeszcze się utrzymuję ale planuję na dniach poprawiać, jednak w innym miejscu niż wcześniej.
groblewska@olinkowy-og rodek.pl
Lekarz prowadzący powiedział,że prawdopodobnie będzie ją operował jakiś dobry lekarz ortopeda- słyszałam że lepiej, żeby to był chirurg neurolog.Czy to prawda?Czy ktoś z Was miał tam robiony zabieg?
Tylko mnie nie zlinczujcie ale to wszystko co pamiętam.
Pozdrawiam
pozdrawiam
Jak pokażę jakie chciclabym usta to ą w stanie mi zrobic?

na tym forum zresztą, że całe jej aktorstwo ogranicza się własnie do takiego idiotycznego szczerzenia albo prezentowania zbyt mocnego makijażu oczu, to się wszystko na mnie rzuca. sezonuje.augustow.pl nie ma juz ich na bazarach?
czym to jest spowodowane ? Tydzień temu robiłam usg waginalne - wszystko w porządku na razie. Nasz seks trwa długo, 30-45 minut, ale wcale mnie to specjalnie nie cieszy. Witam \Adkinsiareczki\ ! Wam dziewczyny zycze jednak z calego serducha aby sie wam setbole.waw.pl
wycieczko wyslalam Ci meila a napisz nam czy twoje panny domagaja sie wyprawiania urodzin? I oto widac jak w bardzo prosty sposób gosciu sie odsłonił...Operacja tarczycy,guz uwarunkowany genami...nie stosowanie srodków antykoncepcyjnych...no po co...soda wystarczy....na wszystko.... Wierzę że z tego wyjdziesz, musisz tylko ostatecznie zdecydować, że naprawdę chcesz z tym skończyć! 8 godzin dziennie w godzinach 9-17 od poniedzialku do piatku .Krzyki, okolice Akademii Ekonomicznej. jeśli ja mam nadwagę no to nie mam pytań - ważę 50kg przy wzroście 170cm - to jest nadwaga? Są nimi: Czy może ktoś mi pomóc i napisać co oznacza ten wynik, ponieważ się martwię, a wizytę u lekarza mam dopiero za miesiąc.
codziennie o godz 16 miała kawe i kawałeczek ciasta ...
Buziaczki
Julio Iglesias - Amor
znam to z autopsji- byłam z jednym, jego koledzy i rodzina są związani z polkami i traktują je od wielu lat jak księżniczki.
tez pozdrawaiam
pozdrawiam

mnie to po prostu zaczynalo tak irytowac ze najlepiej by bylo zeby nie odzywac sie.Ciesze sie ze sa tu madrzy ludzie co maja szerokie umysly.nie chce tu nikogo obrazac.Kazdy kto szuka znajdzie prawde.Czasami zajmuje to troche czasu.Ale przezywa sie jak mergussor zauwazyl sprzeciwianiem sie rozne etapy.
sfingujesz.mragowo.pl
byłam dziś u fryzjerki co do ściągania.
a co do hiv to jaka mądra dziewczyna kocha sie z nieznajomym bez zabezpieczenia (prezerwatywy) ??
Jednak Górniak ma ładniejszą i czystszą barwę od Kukulskiej.
Można powiedzieć ,że nie miałam twarzy.
Cześć Dziewczyny
Ide zajrzeć na topik sex z Księdzem Ale jeszcze do was wrócę
W ktorejs wypowiedzi przeczytalam ze przez kilka dni odbudowuje sie szkliwo - fajnie by bylo..to fikcja.
a jadlam ja pniewaz rzcam od miesiaca moje kochane papieroski aaaahahahahaha i rosne, ale to nic czuje sie wysmienicie i wcale nie jest to az takie trudne jak wszyscy strasza ( palilam 9 wspanialych lat lat )
Rowniez tutaj jest wiele Rumunow,ale nie tylko...jest tez wiele Marokinczykow ,ktorych zachowanie sie jest czesto niecywilizowane...masa Murzynow , Chinczykow i Cyganow.
Co do tego ze choruja masowo to nie bardzo sie moge zgodzic srednia zycia jest najwyzsza na calym swiecie i ta starsza populacja jak zauwazyl Pytajnik miesza troche statystyki.
Czy któraś też tak ma?

2 dni temu mialam kanalowo leczonego zeba trzonowego, dodam że zabieg był całkiem do zniesienia a nawet przyjemny (jak sie ma takiego dentyste jak ja sfilcowal.bydgoszcz.pl wczoraj wyszłam ze szpitala....operacja wycięcia tarczycy......wtorek kolejka ze skierowaniem planowym.....
mimiiibea nic nie zrobisz, trzeba nam zyć...najlepiej jak umiemy i wspaniale to Twoje podejscie-mądre, bo pomyslałas o plusie a nie minusie. sposob aby troche oszukac siebie samego - jesc wcale nie glodowe w gruncie rzeczy i kat na dobą sprawę nie pozbywają się problemu, nacierpią się tylko... Fanka hej moze macie pojecie gdzie w Poznaniu mozna kupic LIDE albo Meizitang?? sfingowanych.mazowsze.pl
Ja używałam sterylizatora toomy tippy,byłam bardzo zadowolona. Zgodna jest opinia wybitnych autorytetów medycyny holistycznej z całego świata, że zdecydowana większość chorób ma swój początek w jelitach, które w wyniku zaburzeń trawiennych, zawierają substancje i mikroorganizmy szkodliwe przedostające się do wnętrza ciała. 1. mialam wrazenie, jakby moja pochwa byla strasznie przesuszona i podrazoniona! I w kruczej czerni? prosze o pomoc Na spalenie tkanki tłuszczowej:
no więc wybrali takie kobiety, którym nie trzeba robić 16 operacji tylko 3 bo w sumie Polsat może i jest bogaty ale jakieś tam limity na pewno mają
Z zagranicznych:
piaskowanie to piaskowanie a skaling to skaling (to jest właściwe usuwanie kamienia).
Trzymajcie kciuki!
chaka khan- aint nobody;
Po raz pierwszy ktoś zrobił ze mną Wywiad na temat włosów !!
Hy Marlena 39 ...
Popsie - Latino lover

mnie piekło jak cholera po tym gynalginie.
serwowaliscie.waw.pl
kirkor Mam przykre doświadczenie sprzed 2 lat z DR PAJąKIEM
Myślcie o facetach w czerni
4) UKOŃCZYŁA STUDIA PODYPLOMOWE w zakresie wyceny nieruchomości,
Tak więc póki co zostaję w domu i chodzę do Kościoła, żeby jak radzi Ullluś oswajać swoje uczucie, aby zdobyć nad nim trochę władzy Dziś chciałam trochę oswoić , ale nic z tego Poprostu na przyjemności trzeba zasłużyć Paaaa
Hej Santana
Ja robie usta i botox w Gdansku, za dobra cene.
laboratoria ducastel bo oni sa szkoleni wtym ,wiem poniewaz tez jestem fryzjerka...i nznam od kilku lat te branze
Nie przyjmuj moich obietnic, obiecam cokolwiek, by wyjść z kłopotów.
Witam, dawno nie pisałam, ostatnio rok temu kiedy wybierałam się na operację, ale do której nie doszło bo w ostatnim momencie pani doktor stwiedziła że torbiel się zmniejszył i z operacja poczekamy, i tak czekam juz rok, w miedzyczasie( w kwietniu b.r.) byłam w Gliwicach na wizycie kontrolnej i tam tez stwierdzili że nic takiego się nie dzieje, więc nie ma potrzeby operować, ale ja nie czuje się za dobrze, często boli mnie pól głowy-najczęściej tył głowy, ucho, gardło, taki ucisk jakby ktoś mi do ucha czegos napchał , w gardle kluskę,i to wszystko po tej stronie głowy gdzie mam torbiel, słyszałam juz że takie objawy są tez przy tarczycy bo ponoć tarczyca wszystko atakuje, tak mnie to już wkurza że gdybym wiedziała że to od tarczycy to bym juz od razu chyba zdecydowała sie na operację, ale lekarz od tarczycy twierdzi że nie, laryngolog mówi ze jest ok, wię juz głupieje skąd mam takie objawy, i proszę napiszcie mi czy ktoś z was też takie objawy miał, czy to jest normalne, bo juz mam czarne myśli że to może całkiem z czym innym związane, proszę was napiszcie jakie u was były dolegliwości!!!
Pozdrawiam i lece na rower

jak ktoś tego nie zauważył to nawet NUMER TELEFONU do salonu podaje w takim samym układzie - żałosna reklama, nie wierzę w ani jeden pozytyw na tym forum bo wszystkie POSTY PISZE JEDNA I TA SAMA OSOBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............ sfinksie.nysa.pl telefon do pracy o kolejna dwa dni wolnego...
Aha rozumiem ale to jest na stale? http://www.surfpoint.pl/windsurfing/kurs-wind surfingu-6dniowy Cześć dziewczyny też jestem posiadaczką takich wosów, ale bardziej baranków.Cały czas chodziłam w związanych włosach podkusiło mnie i poszłam do fryzjera.Na początku byłam zadowolona, do momentu jak je umyłam.Nie moge ich sobie ładnie ułożyć robi mi się siano na głowie.Powiedzcie mi jakich powinam kosmetylów używać.A tak wogóle jak rospósciłam włosy miałam wrażenie że każdy się patrzy na moją szope.Pozdrawiam. http://www.deansplanet.com/nomakeup_bridget_f onda.html Zdezoriętowanych zapraszm na mój adres mail. sfauluje.sejny.pl
Moze jakies dyskusje na temat powyzszych strojów ? I chłopcze, oczywiście ja narazie daję radę ale w niedzielę jadę na chrzciny. w kazdym razie ta zona to aniol a on po prostu to wykorzystuje, nie chce jej dac rozwodu teraz, no jakby mogl dac jak tu ma wszystko na kiwniecie palcem a w turcji nie mialby nic. W cieple rozszerzą się też pory skóry, co ułatwi potowi wydostanie się na zewnątrz. ja bylam w salonie przy ul. Moze to przemysl zywnosciowy podkupil Atkinsa To nie jest kwestia psychiki i młodego wieku.
ciekawe jak bedzie tym razem??
powiekszamia ust poprzez wstrzykniecie aguamidu kosztuje 2 tys w klinice poznan ul leszczynska u dr Piotra Skupina robilam tam piersi i polecam ta klinike jestem przed powiekszaniem ust i korekcja nosa i jestem spokojna i bez obaw pozdrawiam
może być ucisk na któryś z nerwów,niedokrwistość
wit.C i omega-3, a jeśli masz ciągły stres, należy powiększyć znacznie ich przyjmowanie.
;>
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Wto Kwi 08, 2014 16:38    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Gwna -> Forum oglne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Curie  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!