Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Podzielcie się opiniami na ten temat,moze dzięki temu kurs

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Czw Mar 27, 2014 10:54    Temat postu: Podzielcie siÄ™ opiniami na ten temat,moze dziÄ™ki temu kurs Odpowiedz z cytatem

Szukam od dĹ‚uĹĽszego czasu piosenki w refrenie ktĂłrej pojawia siÄ™ na przemian dzwonek (jak od starego telefonu) i kukuĹ‚ka .DĹşwiÄ™ki te pojawiajÄ… siÄ™ na przemian w prawym i lewym kanale (stereo).ZgĂłry dziÄ™kuje . seks ogłoszenia Trzymam kciuki za wszystkie, za siebie teĹĽ
co nas tak malo z tej Kanady??
otóż nie mogę zlać więcej niż litr wody (Tombak zaleca nawet dwa), bo mi -delikatnie mówiąc woda wylatuje z tyłka -nie pomaga ściskanie....nie mogę wytrzymać tych kilka minut, bo woda ucieka....mam wrażenie, że ta moja lewatywa jest w takim razie nic nie warta i ze nie działa.
Jutro przyjada po nas moji rodzice.
przyłącze się do dyskusji.
ale to dla mnie problem, jak narazie ja się tym bardziej przejmuję niż moja partnerka i chyba się w końcu udam do seksuologa bo zawsze mam do siebie pretensje że minutka a ja musze przerywać bardzo chciałbym normalnie ale to ciężka sprawa i może porozmawiaj z nim bo to czasem pomaga, ale tak na powaznie, a nie tak coś napomknąć przy obiedzie ...
Wielonienanycone kwasy tłuszczowe omega-3 hamują rozwój raka wątroby, donoszą naukowcy podczas dorocznego zjazdu Amerykańskiego Towarzystwa Badań nad Rakiem (American Association for Cancer Research).
moze ktos juz pracowal, w ktoryms z tych miejsc i moze polecic, albo polecic dobra, uczciwa agencje??

ta ostatnia jest super adwokat kraków To nie tylko obietnice producenta, ale wĹ‚osy zwyczajnie przestajÄ… wypadac po trzech dniach.

ponieważ mimo że was już nic nie piecze i nic się nie wydostaje to jest to choroba która może wrócić dlatego trzeba je zużyć do końca. lekarz przepisal mi gynalgin, poniewaz mialam jakis rodzaj zapalenia, swedzenie, itp... Dziewczyny, może dodacie jakieś świeższe opinie na temat tego lekarza? Mam męża jednak brakuje mi babskich wieczorków, śmiechów i wesołego spędzania wolnego czasu w gronie koleżanek Aleksandra Adamczyk 0602630013 ogloszenia towarzyskie
Otóż mam włosy czarne ( swój kolor) a farbuje na złoty blond, mało kto jest w stanie wyprowadzic moj mocny ciemny kolor na jasny bez efetu końcowego w postaci żółtka... Dlatego tak ciezko mi cos zaplanowac Oczywiście zaskakujące są ceny typu 99 zł za zabieg- i tutaj zdecydowanie mamy do czynienia z aparaturą typy IPL - nie mylić z laserem - efekt jest zależny nie tylko od aparatu, ale także od ustawień, a także mocy lamp gdyż one także się zużywają. byłam w tym salonie tez mam nienajlepsze doświadczenia, ale Jean Luois David w Blue City np. wiesz co pomine fakt że mogłaś przeczytać odpowiedzi wcześniejsze (366,365 strona) no ale dobra . Koniec rozmowy Zobaczymy jak będzie z tym akrylem.
W pierwszej połowie lipca jestem umówiona na rezonans, więc od dzisiaj po maleńku i po ćwiarteczce będę wprowadzała to świństwo od nowa.
Ludziska dajcie jakis znak!!!!!
moze ktos by mi przeslal jakies piosenki cc catch i inne tych starsszych zespolow oprocz modern talking bo mam chyba wszystkjie ich pioseki, na adres carlet@o2.pl bylabym bardzo wdziczna.
Tez nie piszesz .Skrobnij cos kochana
hej
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Czw Mar 27, 2014 10:54    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: