|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2014 09:58 Temat postu: http://www.allegro.pl/item99681105_ozone_swie tne_skorzane_s |
|
|
oh no to chociaz masz o tyle dobrze ze nie lecisz sama tak jak ja Ale moze poznam przypadkiem jakiegos milego Pana, ktory bedzie lecial w tym samym kierunku i mnie bedzie chcial potrzymac za raczke hihi ogloszenia towarzyskie Jakos nie jestem sobie w stanie tego wyobrazic...
Jak jakaĹ› ma ochotÄ™ to mieszkam w okolicach ostrĂłdy hehe..
JakieĹ› czary to chyba sÄ…
ile zapłaciłaś za zabieg sama zastanawiam sie nad tym zabiegiem u tego doktora wysłałam do niego pytanie ale jeszcze mi nie odpisał gdzie on pracuje bo tu nic nie pisze pozatym ze mozna sie za darmoche skonsultowaćwww.bebeauty.pl napisz cos wiecej
MyslÄ™ jednak, ĹĽe z obu stron okupione jest duĹĽym rozdarciem.
A owen jest kawalerem
I tak podcinaj je co jakieĹ› 2 miesiÄ…ce. seks ogłoszenia PoniewaĹĽ wtedy jeszcze nie byĹ‚o USG dopochwowego, a lekarze chyba jeszcze mniej wiedzieli niĹĽ teraz, byĹ‚am diagnozowana dosĹ‚ownie na wszystko od wyrostka poczÄ…wszy, poprzez kamicÄ™ nerkowÄ…, na nerwicy koĹ„czÄ…c.
dokładnie straszne! pozdrawiam pewnie ze sie udaly, bylo bardzo milo. Ja uważam ze na pewno warto jest go rozważyć jesli codziennie katujesz swoje włosy prostownica. Hej dziewczyny seks oferty
Co do torbieli przypuszczam, że wchłoneła się gdy miałam tępy ból w podbrzuszu. I nie przeszkadza im to. roznią sie cenowo...ale moze warto zaplacic wiecej bo ich oferta jest mniej wiecej taka sama..bardzo podobna.. Witam Maaadzik i Jola 67 pozdrawiam Po siódmym dniu, jeśli nie oszukiwałeś i stosowałaś się do powyższej diety, stracisz od 4,5 do 7,7 kg nie chciałam Cię straszyc, ja nie miałam zielonego pojecia o udziale drugiej strony,jak on wygląda, dlatego byłam ostrozna-tego nigdy za wiele, a niedopatrzenia bym sobie potem nie darowała...zrobisz jak najlepiej bedziesz mógł....wszystko bedzie dobrze..
brzydka?
pogate chłopaki są fajne !
swietny kalkulator dziekuje somełan
czy was tez zab dalej boli po tym leczeniu?
a co do reszty mogloby zostac tak jak jest.
mam pytanko dotyczace tabletek dopochwowych np gynalign ....
ja zaczynam od jutra.. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2014 09:58 Temat postu: |
|
|
|
|