|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2014 01:50 Temat postu: niektore pytania: |
|
|
jak lubisz,to chodz... adwokat kraków KoĹ‚odyĹ„ski to na snowboardzie konkretnie. Aptekarz mu powiedzil zeby jadl jak najczesciej kapuste ,obojetnie czy surowki czy gotowana.Wiesz co?
Witam wszystkich milosnkow starej muzyki - Poszukuje piosenki W Refrereni taka kobieta spiewa trlalalal HEY NA NA NA NA NA - i jescze raz HEj NANAnA .
ja dzisiaj siedze i szukam i szukam ...
Z tą wagą czułam się najlepiej i jest to waga sprzed ciąży.Wiem, że to nie jest mało, ale ja jestem ciężkiej kości po tacie.
RSI+zespół cieśni nadgarstka.
Rozczesuję je tylko po myciu, z odzywką bądź maską na włosach.
Nigdy więcej lewatywy!!!
gwarancja 24 miesiace.
kurcze, teĹĽ to zauwaĹĽyĹ‚am, usuniÄ™to ostatnie posty - wĹ‚aĹ›nie krytykujÄ…ce dj style adwokat kraków co do upiecia bo takowe pytanie tutaj mi w oczko wpadlo to ja osobiscie mam z tym takze duzy problem bo moje wloski sa skrecone swiderki lubelli a do tego grube i geste...
Uwarzam że dr Broma to bardzo dobry lekarz i polecam. Zadzwoniłem, kazali przyjść, koleś popatrzył w zęba i powiedział, że nerw trzeba usunąć :/ nic to jednak nie dało, bo po kilku dniach znów bolało. Sama juz zglupialam co o tym myslec. Tydzien bez czekolady cukierka czy ciacha sama nie moge uwierzyc !!! Ja miałam zabieg chirurgiczny 10 lat temu jako nastolatka. ogloszenia towarzyskie
2 x dziennie do mleka dodawalam 1 lyzeczke skrobi ziemniaczanej, tylko surowej, bardzo dobrze zapiera. Michaś ma już 10 zębów góra -jeydnki,dwójki,czwórki najlepsze odżywki to są te które kupuje się w salonach fryzjerskich ja tam kupuje i naprawde moje włosy odżyły i sa miekkie i nie rozdwajaja sie (mam 20 lat) ja mialam gynalgin ale nie ale niestety mialam taki problem z aplikacja ze zadnej tabletki nie zuzylam. http://img446.imageshack.us/img446/2637/no5he .jpg Niby tu wyskakują w radiu telewizji i babskiej gazecie glamur.
facet ze zdrętwiałą ręką-------> Twoja teoria jest raczej wątpliwa, bo moje regularne odrętwienia zaczęły się po tym jak wróciłam z 3 tygodniowego urlopu, a wtedy nie miałam do czynienia z kompem ani przez 5 sekund, poza tym nawet jeśli siedzę przed kompem to jestem praworęczna, a jednak to lewa ręka mi drętwieje
Moim zdaniem w Polsce starzenie (ze wzgledu na tryb
Co do aplikacji opracowałam sobie już sobie jak to robić, po zwilżeniu jest dużo łatwiej!
Trzymam kciuki i za prace i za chudniecie
Wiatr:
pytam bo to bardzo znany model i marka no i ciekawość mnie zżera
Jak musiałaś odrazu wszystko robic.
Są to proste zasady i każdy powinien je zrozumieć. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2014 01:50 Temat postu: |