Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Ale nie zna moich włosów i nie jest w stanie określić co

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 14:37    Temat postu: Ale nie zna moich włosĂłw i nie jest w stanie określić co Odpowiedz z cytatem

Hej dziewczynki... anonse erotyczne Ja też bym prosiła o te materiały jestem początkująca i chciała bym jakiś żel ale nie wiem który.
a jak to jest z wysoką prolaktyną i hormonalnymi środkami antykoncepcyjnymi?
chodziło mi o to że z moich obliczeń i masakrycznej premi wyszło całe 0,85 zł za hekto na łapkę(zamknięty plan).
W szpitalu odwalają robotę, nie patrzą, czy to w dalszej perspektywie nie zaszkodzi pacjentowi...
ehh ilu ja diet juz probowalam,wszystko zarzucalam po 3 dniach-zupa wiele razy pozwolila mi sie odchudzic,wiec wrocilam do tego sposobu,kiedys schudlam na niej 25 kg-nabytek po ciazy teraz mam tez sporo do stracenia-ok 20 kg i zamierzam wytrwac,na razie do swiat ,potem od nowa
BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jakbyś używała to pewnie wiedziałabyś, ze nie tylko mają smak, ale i pachną!!!
Możecie poszukać domowych sposobow - naturalnych, na rozjasnienie włosów.

Brukselka seks oferty wlasnie dzis bylam w salonie przy ul.

witam. Tkanki nie ma po bokach bo jest ścięta do kości. byłoby cudownie! Pozdrawiam Operoana zamiast drapać sie w głowe co się dzieje, śmigaj do lekarza, bo sama widzisz ,że coś jest nie tak jak trzeba. sex anonse
Julii rozumiem ze braliscie slub ze wloszech? dzikie mięsko troszeczkę się zmniejszyło... Podoba mi sie ten ich luz i wszystko. Cześć wam. Dzisiaj jak zwykle mam baaardzo ambitne plany, zobaczymy co z nich uda mi sie zrealizowac. Lewatywa jest bardzo przyjemna i jak widzac zdrowa. Środki przeczyszczające rozregulują twój układ trawienny , będziesz miała za kilka lat problemy z załatwianie się.
jesli zle sie czujesz wez co drugi dzień i zobacz co bedzie
Mam prosbę:
Niby okazja jest,ale odwagi jak zawsze brakuje Telefon jakiś do Parafii mam ..
Mam do siebie zaufanie i wiem że wyjdzie mi to perfekt (przynajmniej tak bym chciała ) mam zaprzyjaźnioną babeczkę która da mi tyle próbek kosmetyków żebym wybrała to co będzie najlepsze.
Choc obie maja odkurzacze.
- ale tak żebym nie zostawiła w salonie całej wypłaty!!
po 4 powinno załagodzic!!nie martw sie!
witam
Wlasnie, gdzie jeszcze w Krakowie sa fajne fryzjerki- chodzi o to ze jak sie powie zeby obciela 3cm to tyle obcina , ani tak jak mnie ostatnio fryzjer obcial pol wlosow bo uwazal ze byly zniszczone!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 14:37    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: