|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 14:37 Temat postu: Ale nie zna moich wĹosĂłw i nie jest w stanie okreĹliÄ co |
|
|
Hej dziewczynki... anonse erotyczne Ja teĹź bym prosiĹa o te materiaĹy jestem poczÄ
tkujÄ
ca i chciaĹa bym jakiĹ Ĺźel ale nie wiem ktĂłry.
a jak to jest z wysokÄ
prolaktynÄ
i hormonalnymi Ĺrodkami antykoncepcyjnymi?
chodziĹo mi o to Ĺźe z moich obliczeĹ i masakrycznej premi wyszĹo caĹe 0,85 zĹ za hekto na ĹapkÄ(zamkniÄty plan).
W szpitalu odwalajÄ
robotÄ, nie patrzÄ
, czy to w dalszej perspektywie nie zaszkodzi pacjentowi...
ehh ilu ja diet juz probowalam,wszystko zarzucalam po 3 dniach-zupa wiele razy pozwolila mi sie odchudzic,wiec wrocilam do tego sposobu,kiedys schudlam na niej 25 kg-nabytek po ciazy teraz mam tez sporo do stracenia-ok 20 kg i zamierzam wytrwac,na razie do swiat ,potem od nowa
BĹAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!
a jakbyĹ uĹźywaĹa to pewnie wiedziaĹabyĹ, ze nie tylko majÄ
smak, ale i pachnÄ
!!!
MoĹźecie poszukaÄ domowych sposobow - naturalnych, na rozjasnienie wĹosĂłw.
Brukselka seks oferty wlasnie dzis bylam w salonie przy ul.
witam. Tkanki nie ma po bokach bo jest ĹciÄta do koĹci. byĹoby cudownie! Pozdrawiam Operoana zamiast drapaÄ sie w gĹowe co siÄ dzieje, Ĺmigaj do lekarza, bo sama widzisz ,Ĺźe coĹ jest nie tak jak trzeba. sex anonse
Julii rozumiem ze braliscie slub ze wloszech? dzikie miÄsko troszeczkÄ siÄ zmniejszyĹo... Podoba mi sie ten ich luz i wszystko. CzeĹÄ wam. Dzisiaj jak zwykle mam baaardzo ambitne plany, zobaczymy co z nich uda mi sie zrealizowac. Lewatywa jest bardzo przyjemna i jak widzac zdrowa. Ĺrodki przeczyszczajÄ
ce rozregulujÄ
twĂłj ukĹad trawienny , bÄdziesz miaĹa za kilka lat problemy z zaĹatwianie siÄ.
jesli zle sie czujesz wez co drugi dzieĹ i zobacz co bedzie
Mam prosbÄ:
Niby okazja jest,ale odwagi jak zawsze brakuje Telefon jakiĹ do Parafii mam ..
Mam do siebie zaufanie i wiem Ĺźe wyjdzie mi to perfekt (przynajmniej tak bym chciaĹa ) mam zaprzyjaĹşnionÄ
babeczkÄ ktĂłra da mi tyle prĂłbek kosmetykĂłw Ĺźebym wybraĹa to co bÄdzie najlepsze.
Choc obie maja odkurzacze.
- ale tak Ĺźebym nie zostawiĹa w salonie caĹej wypĹaty!!
po 4 powinno zaĹagodzic!!nie martw sie!
witam
Wlasnie, gdzie jeszcze w Krakowie sa fajne fryzjerki- chodzi o to ze jak sie powie zeby obciela 3cm to tyle obcina , ani tak jak mnie ostatnio fryzjer obcial pol wlosow bo uwazal ze byly zniszczone! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 14:37 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |