Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

chyba zeby zajsc w ciÄ…ze musi byc do tego potrzebny acet a

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 07:58    Temat postu: chyba zeby zajsc w ciÄ…ze musi byc do tego potrzebny acet a Odpowiedz z cytatem

Możesz wypróbować sex anonse a ja chciałabym tylko górną wargę dolna jest ok.
Rozprawiłem się z trądzikiem.
Strzegomskiej (Nowy DwĂłr KrzyĹĽĂłwka).
Tak sie litujecie nad pajakami ale to są drapiezniki i taka muche wpierdzielaja w całości na żywca i jakoś się nie przejmują tym.
czy ja wiem czy te glodĂłwki sÄ… takie zdrowe..
figopas
I wszystko mozesz - ino nie mozesz watpic w to,
Pozdrawiam

Mysle, ze koszt takich dwoch blizn to byloby ok. ogloszenia towarzyskie Sala EKO jest bardzo przyzwoita - anestezjolog jest ciągle na miejscu, znieczulenie za darmo, panie położne hmmm ponoć zależy od zmiany - moje wyglądały groźnie ale okazały się bardzo w porządku.

wogóle go ni czuje ;P i bardziooo mi sie podoba pozdrowionka przepisał mi gynalgin na 10 dniową kurację i kazał stosować tabletki anty a co do tego to mi nic nie powiedział co i jak i czemu. naprawde Wam sie tam dziewczyny podoba ??? 56 w pasie?!!!sorki laski ,ale kit my a nie nam!!!moja siostra ma 1,71 waży 60 kg i ma 72 w pasie,i co najlepsze ma nawet fajną figure.kużwa nie wmówicie mi ,ze mozna przy tak małej róznicy w wadze mieć prawie20 cm !!!!!!!!!! Wiem, że prowadzi gabinet z synem również ginekologiem. anonse erotyczne
Pati9215 no to super. Zaczęłam wczoraj i póki co nic mnie nie boli. A on albo by wyszedl albo by zostal jednak nie pozwolilabym mu sie nawet dotkonąć a po wszystkim powiedzialabym mu ze ja tak sie czuję codziennie! a najlepiej jak taką nieścisłość wyjaśnisz u źródła czyli dzwoniąc z tym zapytaniem do kliniki To jest niemozliwe sama pisalas ze spodnie zrobily sie luznielsze a wiec musialas cos zrzucic sprawdz na innej wadze no chyba ze podjadalas Naprawde warto.Jest super i do wlosow naturalnych i farbowanych. potem 15 minut bez pokrywki, by woda wyparowała.
;]
-regularne wielomiesieczne kontrole
z Rylik niż z Dancewicz Nie wiem czemu,może dlatego,że Dancewicz tańczyla o wiele gorzej niż Rylik co ogónie wplywalao na ocenę calej pary...
Tak czy inaczej, dzięki za poświęcony czas
niestety nie tyle kwalifikacji, co dobrej znajomosci jezyka mi brak narazie
Spokojnie stosowałam to na całe włosy..
na wakacjach ważyłem 94kg spadłem do 82kg, ale zima się zaczęła i znów przyszło ...
Respect.
Jakich kosmetyków mam używać, by zachowały taką formę przez cały dzień?
Witam,
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 07:58    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: