|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 06:03 Temat postu: Teraz jest juz miesiac po zabiegu paluch juz rosnie jest do |
|
|
ja chyba postanowilam ze zapisuje sie do binetisc- u bo niestety nie mam tak silnej woli zeby cwiczyc w domu - jak wy to robicie?? sex anonse I wiesz co?? Na atkinsie bylam przez 6 lat waga sie trzymala super.
no tak, typowe.
Co to ma do rzeczy czy Tyszkiewicz jest hrabiankÄ… czy nie jest.
to ja pisalam o bioxetinie, obecnie mam 20 lat zachorowalam kiedy mialam prawie 15 lat, obecnie nie wymiotuje juz od prawie 2 lat mam nadzieje, ze wam tez sie uda
sa niesamowicie suche, nie ma mowy o rozczesywaniu ich na sucho - wtedy na głowie jest okropna szopa.
ja właśnie zaczynam 2 opakowanie bromergonu, najpierw brałam przez 6 dni po1/2 tabl.
Zarówno blizn przerosłych jak i zapadłych, rozstępów jak i blizn pooperacyjnych.
ze moja kolezanka we Florencji blisko centrum za 2 malenkie pokoiki placi 900 euro+oplaty,w Rzymie sadze,ze albo drozej lub na tym samym poziomie.
Też przez długo borykałem się z tematem jaki został poruszony na tym forum a mianowicie bezsennością.
pozdrawiam serdecznie sex anonse U mnie jest brzydka pogoda, wiatr, zero słońca, 12 stopnie C.
ChciaĹ‚abym wam polecić nowy salon na osiedlu Odrodzenia -Femme. Nie wiem na jak dĹ‚ugo, ale nastÄ™pnym razem przypilnujÄ™ i pĂłjdÄ™ na zwykle usuniecie osadu i kamienia bo to piaskowanie fajne nie byĹ‚o. no w Shannon to tylko lotnisko, ja z tamtad i tak sie przemieszcze nieco dalej na polnoc Irlandii MinÄ…Ĺ‚ rok, znĂłw zaczyna boleć jeden z jajnikĂłw no i pytanie: BraĹ‚am juz w ten sposĂłb LuteinÄ™ 3 razy i ĹĽadne krawienie nie nastÄ…piĹ‚o? portal społecznościowy
Mam do sprzedania buty sportowe męskie REEBOK'a rozmiar 47 Widze, że juz większość ma TO za sobą, u mnie niby w porządku z wynikami, wolne terminy na operacje to koniec sierpnia początek września, a ja nie chce wtedy! jak cos robie pracuje jest ok a jak ide spac mam wolne w weeknd jak sie budze jest strasznie- bol dretwienie rak czasami same dlonie palce a czzasami az do ramion . 8)Hardhouse - Qlimax Lady Dana - 13 Deepack - Drop Out! http://www.deansplanet.com/nomakeup_charlize_ theron.html Widocznie lepsze im są pacjentki z Z. Pozdrawiam wszystkie osoby, które tak samo boją się pająków!
Ciezko mi tutaj troche, bowiem nie mamy parapetow i roslinki stoja na balkonie a np.
Bula, Ĺ‚adny kwiatuszek
Gosia Salon Smooky
Nie, ja juz wizyt nie mam, czekam na telefon zeby sie zjawic w szpitalu na zabieg zdjęcia
wielu dobrych fryzjerow wyjechalo...ale bez przesady sa w Krakowie takie fryzjerki do których az chce sie chodzic .Ja mam taka Pania Madzie,ma mały salonik ,sama w nim pracuje ale jest zaje....nawet z moich 4 włosow w 8 rzedach zrobi extra fryz !!!zawsze ma jakas ciekawa propozycje zmiany i co najwazniejsze jest zawsze usmiechnieta wiele moich kolezanek (studentek)tez tam chodzi bo sa zadowolone a i ceny sa normalne.Widac,ze ta pani lubi to co robi .Chodze do niej juz od 4 lat i tak juz zostanie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 06:03 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |