Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Teraz jest juz miesiac po zabiegu paluch juz rosnie jest do

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 06:03    Temat postu: Teraz jest juz miesiac po zabiegu paluch juz rosnie jest do Odpowiedz z cytatem

ja chyba postanowilam ze zapisuje sie do binetisc- u bo niestety nie mam tak silnej woli zeby cwiczyc w domu - jak wy to robicie?? sex anonse I wiesz co?? Na atkinsie bylam przez 6 lat waga sie trzymala super.
no tak, typowe.
Co to ma do rzeczy czy Tyszkiewicz jest hrabiankÄ… czy nie jest.
to ja pisalam o bioxetinie, obecnie mam 20 lat zachorowalam kiedy mialam prawie 15 lat, obecnie nie wymiotuje juz od prawie 2 lat mam nadzieje, ze wam tez sie uda
sa niesamowicie suche, nie ma mowy o rozczesywaniu ich na sucho - wtedy na głowie jest okropna szopa.
ja właśnie zaczynam 2 opakowanie bromergonu, najpierw brałam przez 6 dni po1/2 tabl.
Zarówno blizn przerosłych jak i zapadłych, rozstępów jak i blizn pooperacyjnych.
ze moja kolezanka we Florencji blisko centrum za 2 malenkie pokoiki placi 900 euro+oplaty,w Rzymie sadze,ze albo drozej lub na tym samym poziomie.
Też przez długo borykałem się z tematem jaki został poruszony na tym forum a mianowicie bezsennością.

pozdrawiam serdecznie sex anonse U mnie jest brzydka pogoda, wiatr, zero słońca, 12 stopnie C.

ChciaĹ‚abym wam polecić nowy salon na osiedlu Odrodzenia -Femme. Nie wiem na jak dĹ‚ugo, ale nastÄ™pnym razem przypilnujÄ™ i pĂłjdÄ™ na zwykle usuniecie osadu i kamienia bo to piaskowanie fajne nie byĹ‚o. no w Shannon to tylko lotnisko, ja z tamtad i tak sie przemieszcze nieco dalej na polnoc Irlandii MinÄ…Ĺ‚ rok, znĂłw zaczyna boleć jeden z jajnikĂłw no i pytanie: BraĹ‚am juz w ten sposĂłb LuteinÄ™ 3 razy i ĹĽadne krawienie nie nastÄ…piĹ‚o? portal społecznościowy
Mam do sprzedania buty sportowe męskie REEBOK'a rozmiar 47 Widze, że juz większość ma TO za sobą, u mnie niby w porządku z wynikami, wolne terminy na operacje to koniec sierpnia początek września, a ja nie chce wtedy! jak cos robie pracuje jest ok a jak ide spac mam wolne w weeknd jak sie budze jest strasznie- bol dretwienie rak czasami same dlonie palce a czzasami az do ramion . 8)Hardhouse - Qlimax Lady Dana - 13 Deepack - Drop Out! http://www.deansplanet.com/nomakeup_charlize_ theron.html Widocznie lepsze im są pacjentki z Z. Pozdrawiam wszystkie osoby, które tak samo boją się pająków!
Ciezko mi tutaj troche, bowiem nie mamy parapetow i roslinki stoja na balkonie a np.
Bula, Ĺ‚adny kwiatuszek
Gosia Salon Smooky
Nie, ja juz wizyt nie mam, czekam na telefon zeby sie zjawic w szpitalu na zabieg zdjęcia
wielu dobrych fryzjerow wyjechalo...ale bez przesady sa w Krakowie takie fryzjerki do których az chce sie chodzic .Ja mam taka Pania Madzie,ma mały salonik ,sama w nim pracuje ale jest zaje....nawet z moich 4 włosow w 8 rzedach zrobi extra fryz !!!zawsze ma jakas ciekawa propozycje zmiany i co najwazniejsze jest zawsze usmiechnieta wiele moich kolezanek (studentek)tez tam chodzi bo sa zadowolone a i ceny sa normalne.Widac,ze ta pani lubi to co robi .Chodze do niej juz od 4 lat i tak juz zostanie..
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 06:03    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: