|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 05:49 Temat postu: Witam |
|
|
miedzy innymi kase trzeba miec na afitto i na jedzonko... sex anonse Antoś jest poddawany codziennej rehabilitacji co przy tej chorobie jest niezwykle istotne. Jest mi bezprzerwy niedobrze i głowa boli mnie (non stop - raz mniej raz bardzo) tak, jakby mi ktoś do głowy nalał ołowiu, który się przelewa podczas ruchu głową.
Mój naturalny kolor włosów to jasny brąz.
Ja też próbowałam praktycznie wszystkiego, kremy, masaże, rollery, pasy uciskające, pasy rozgrzewające, bańka chińska...
od 10 do 30 dnia mozna diete urozmaicac,zaleznie od dostepnosci produktow trzymajac sie zasady odzywiania roslinno-mlecznego ( kefir ,jogurt)z maksymalna zawartoscia witamin i soli mineralnych.
Kasia
bylam juz z nie jednym polaczkiem i w zyciu bym nie wymienila mojego kochanego nawet na dwoch.
Chyba nie bedzie osoby, ktorej by nie przeczyscilo po zrobieniu lewatywy, jesli do tego doda sie masaz brzucha czy zastosowanie pozycji z jogi ( tzw swieca ) to mozna dosc dlugi odcinek jelita grubego oczyscic.
ale sie ciesze seks ogłoszenia pozdrawiam Asik!
I mi teĹĽ to siÄ™ nie podoba. Aha.i chcÄ™ jeszzce wspomnieć ,ĹĽe mam astmÄ™ wiÄ™c jakby nie bylo jestem ciÄ…gle na sterydach..ktore powodujÄ… taka wielkÄ… ochote jedzenia.. Czesc! Mam spory brzuszek i boczki i mam wraĹĽeniÄ™, ĹĽe a6w na to nie zadziaĹ‚a. SÄ… zagubione, nie majÄ… nikogo. portal społecznościowy
to taka dość studencka wersja - Jek będzie więcej szło, to ...dojem. A wsadzales tampony z waty nasaczony jakas mascia antyseptyczna miedzy paznokiec a wal paznokciowy tak zeby odizolowac paznokiec od skory i umozliwic dzialanie masci ? Ja też jak dostanę natchnienia to jestem dentystą, ginekologiem i Bóg raczy wiedzieć kim jeszcze Trzymajcie się! niepowiedziała nic otym czy mam przyjść na kontrole tylko przepisala i papa. Jabłczyńska i symbol seksu??? Byłam na tej diecie 10 lat temu i schudłam pięknie i długo utrzymywałam tę wagę.
witm wszystkich wielbłądów jestem z wami nrka
Czysciutko, sale dwoosobowe, telewizor, lazienka do kazdego pokoju, alarm w lazience i uchwyty do przytrzymywania.
Allegra...
a o mnie nikt zle nie mowi
mi sie udalo
Hejka.Wiesz kolezanko,niemoge isc na studium,bo jestem po Handlowce Zawodowej.Znalazlam sporo kursow,ktore podpisuja umowy z Urzedem Pracy,a teraz tylko trzeba sie dogadac w Urzedzie..ide jutro i oby mi sie udalo cos zalatwic.Gabriel sa drogie kursy i mysle,ze sa tansze i tez profesjonalne.Dlaczego uwazasz,ze masz trudniejsza sytuacje?Moze masz wiecej dzieci niz jedno hihhi
No ale włączyli wkoncu nie wiem czemu to tak długo trwało wiec od razu napisałam hehe pomimo ze powinnam juz wtedy spac
A gdzie bella? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 05:49 Temat postu: |
|
|
|
|