Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Czerwona herbata, kawa naczczo i inne domowe sprawy.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 04:33    Temat postu: Czerwona herbata, kawa naczczo i inne domowe sprawy. Odpowiedz z cytatem

a czy ktoras z was miala doczynienia ze skaza bialkowa? adwokat kraków Ja dzisiaj tez tak troche \poadkinsowalam\ . Tam gdzie pilates to Ĺ›ciÄ…ganie pĹ‚atne,a na ABS(te pierwsze)pisze,ĹĽe nie moĹĽna odnaleść pliku.OdĹ›wieĹĽaĹ‚am
To jeszcze Ci mało Liili.
dziewczyny ja pewnie jestem tu najstarsza, bo mam 42 lata, a moje odchudzanie trwa ponad 20 lat, problemy z nadwagą zaczęły się po ciąży i tak się stały moim nieoderwalnymi elementami życia....
ja już sie zmierzyłam i zważyłam dokładnie.
Pozdrawiam!
Też się zasmuciłam tą podwyżką.

(jeĹ›li tak podobajÄ… siÄ™ Wam faceci o ciemniejszej karnacji to czemu za cyganĂłw siÄ™ nie bierzecie w kraju?) a wyjedziecie i zamiast starać siÄ™ coĹ› w ĹĽyciu osiÄ…gnąć, to wiÄ…ĹĽecie siÄ™ - nie bojÄ™ siÄ™ tego sformuĹ‚owania uĹĽyć - z najniĹĽszÄ… klasÄ… spoĹ‚ecznÄ… - to jest arabami, ciapatymi (nazwijcie ich jak chcecie). adwokat kraków masakra , brali go wtedy z tata jakimis patykami i wyniesli daleko za plot ...

Jestem w Anglii Wszystko tu jest sztuczne a w szczegolnosci relacje miedzyludzkie bo wiecie co ja bym chciała: Hej hej! a co myslicie zeby wypie**olic te j**ane paznokcie na amen ja slucham niektórych to mi sie plakac chce no jak mozna sobie 15 razy dac zerwac paznokiec.ja bym chciał je tak usunąc zeby nigdy nie urosły.sorki za pisownie taki charakter.Powiem wam ze te paznokcie sa okropne avalanche12 polecam brylantyne w wosku.Idalna do modelowania włosów suchych i puszących się.Nadaje im ładny połysk i sprawia ze włosy sa mięciutkie.Możesz wypróbować seks oferty
Bromie i MODEL - MEDOWI. Powodzenia. POZDRAWIAM!!!!!!!! Znalazła taki artykuł: Do brązowej sukienki ładnie wygląda biżuteria miodowo - złota lub wrzosowa. wątpię żeby robili to komuś kto chce zrobić obie nogi bo tak mu się chce, ja to wszystko znam od podszewki, widziałam jaki to ból, jak ludzie ryczą w poduszkę na rehabilitacji bo z tą całą maszynerią trzeba cwiczyć, jak ludzie chodzą z tym miesiącami bo kość nie chce się zrosnąć, radzę sobie to przemyśleć. Jka myślicie zmijesza to ich skuteczność?
MÄ…ĹĽ padnie jak siÄ™ dowie, ĹĽe nie jem...
Nic dodać nic ująć
Zaczęłam czytać medyczne kniżki i co się okazało?!!!!
we wrześniu ide na tydzien do szpitala na kontrolę w sprawie zbadania efektów jodowania.
pozdrawiam
me gusto(..) por favor, wolniej, a szybciej;
A ty jakaś niepełnosprytna umysłowo jesteś, że odpowiadasz ludziom, którzy dyskutowali tu sześć lat temu ?
dla mnie tipsy to taneta!!kazdy wokol o tym trabi!!czy widzialyscie tispy u znanych aktorej prezenterek ????ja mam swoje dlugie i ldne paznokcie...az czasem niektorzy pytaja sie czy to szcztuczne....tipsy to TANDETA!!!
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 04:33    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: