|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 03:28 Temat postu: Teraz mam brÄ…zowe i sÄ… super. |
|
|
To dlaczego na stronie telewest pisza inaczej.....ze jest 15 funtow za 3 pierwsze misiace a potem 35? adwokat kraków pozdrawiam i ĹĽyczÄ™ udanego weekendu SkorzystaĹ‚am z oferty studia urody ANTIDOTUM i wyszĹ‚am bardzo zadowolona.
Ale:
bardzo proszÄ™ o pomoc w interpretacji wynikĂłw ( jestem w 9 tygodniu ciÄ…ĹĽy):
Nawet jak maja zainteresowania to raczej je rozwijaja w gronie starych znajomych.
hej jaj juz tez kiedys głodowałam 7 dni to bedzie moje drugie podjescie ale nie wiem na ile dni nie bede sobie stawiała zadnych granic od 2 tyogdni jestem na diecie wiec mysle ze to dobre przygotowanie ok do jutra pozadrawiam
Słyszałam że trudno z tym wrucic do normy?
Juz po wszystkim dalo sie przezyc, jutro wracam do domu dobranoc dziewczynki:*
Jestem szczęśliwa bardzo.
Witam ogloszenia towarzyskie tylko czemu ona sama nie powie, że popełniła błąd, a wymyśla jakieś żałosne teorie na ten temat?
RoooXano, test pozytywny, objawy wĹ‚aĹ›ciwe... U mnie byĹ‚o strasznie...;( Jest wiele za i przeciw, kaĹĽdy niech wybierze coĹ› dla siebie. POLECAM Pozdrowienia dla Wszystkich! adwokat kraków
Sama nie wiem, jak miał się urodzić Tomek, to mąż chciał Jasia, teraz znowu o Jasiu mówi, a mnie osobiście nie podoba się to imię. Mi też strasznie wypadają włosy brałam już różne specyfiki i nic proszę kogos o dobrą rade a czy mozna przy braniu tego leku pic piwko? Teraz Herbalife, a później kolej na Meridię, chociaż uwierz, że ja próbowałam już chyba wszystkiego I wydałam. czesc dziewczyny jestem z poznania. z góry dzieki za info.
To siÄ™ sprawdza i nic innego nie da ci takich rezultatĂłw.
Magazynuje wszystko i zamienia w tluszcz walczy.
Rano obudził mnie pisk mojego psa patrzyła się na ściane obok mojej głowy.
nic!
Kamuś, właśnie czytałam o nawałnicy w Rudzie Śląskiej! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 03:28 Temat postu: |
|
|
|