Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Teraz mam brÄ…zowe i sÄ… super.

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 03:28    Temat postu: Teraz mam brÄ…zowe i sÄ… super. Odpowiedz z cytatem

To dlaczego na stronie telewest pisza inaczej.....ze jest 15 funtow za 3 pierwsze misiace a potem 35? adwokat kraków pozdrawiam i ĹĽyczÄ™ udanego weekendu SkorzystaĹ‚am z oferty studia urody ANTIDOTUM i wyszĹ‚am bardzo zadowolona.
Ale:
bardzo proszÄ™ o pomoc w interpretacji wynikĂłw ( jestem w 9 tygodniu ciÄ…ĹĽy):
Nawet jak maja zainteresowania to raczej je rozwijaja w gronie starych znajomych.
hej jaj juz tez kiedys głodowałam 7 dni to bedzie moje drugie podjescie ale nie wiem na ile dni nie bede sobie stawiała zadnych granic od 2 tyogdni jestem na diecie wiec mysle ze to dobre przygotowanie ok do jutra pozadrawiam
Słyszałam że trudno z tym wrucic do normy?
Juz po wszystkim dalo sie przezyc, jutro wracam do domu dobranoc dziewczynki:*
Jestem szczęśliwa bardzo.

Witam ogloszenia towarzyskie tylko czemu ona sama nie powie, że popełniła błąd, a wymyśla jakieś żałosne teorie na ten temat?

RoooXano, test pozytywny, objawy wĹ‚aĹ›ciwe... U mnie byĹ‚o strasznie...;( Jest wiele za i przeciw, kaĹĽdy niech wybierze coĹ› dla siebie. POLECAM Pozdrowienia dla Wszystkich! adwokat kraków
Sama nie wiem, jak miał się urodzić Tomek, to mąż chciał Jasia, teraz znowu o Jasiu mówi, a mnie osobiście nie podoba się to imię. Mi też strasznie wypadają włosy brałam już różne specyfiki i nic proszę kogos o dobrą rade a czy mozna przy braniu tego leku pic piwko? Teraz Herbalife, a później kolej na Meridię, chociaż uwierz, że ja próbowałam już chyba wszystkiego I wydałam. czesc dziewczyny jestem z poznania. z góry dzieki za info.
To siÄ™ sprawdza i nic innego nie da ci takich rezultatĂłw.
Magazynuje wszystko i zamienia w tluszcz walczy.
Rano obudził mnie pisk mojego psa patrzyła się na ściane obok mojej głowy.
nic!
Kamuś, właśnie czytałam o nawałnicy w Rudzie Śląskiej!
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 03:28    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: