Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

u mnie bylo podobnie..az w koncu doszlo do rozstania )(nie z

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 02:28    Temat postu: u mnie bylo podobnie..az w koncu doszlo do rozstania )(nie z Odpowiedz z cytatem

Uspokoilam sie troche Dobrze, że chociaż majtki można mieć ogloszenia towarzyskie Bo na dobre kursy to tylko w wawie można liczyć - i najlepiej tam gdzie ktoś to kontroluje. a jak ta blizna wyglada czy jest zaglebiona czy plaska?
Jesli zle sie ktos czuje to nalezy robic dodatkowa lewatywe,a nawet dwie - trzy w ciagu dnia.
P.Gin.
Mam doświadczenie na obu palcach w sumie cztery strony i trzy razy zabieg(za jednym razem załatwiłem obie strony) Pozdrawiam.
Witam!!
tak polubiałam basen, że za zgodą lekarza kontynuowałam go i tak w styczniu nauczyłam się pływać, całe zycie bałam się wody i nie umiałam pływać, nadal boje się wody ale za to umiem pływać 3 stylami, no tak nie jest to najbardziej sportowy styl bo rama daje pewne ograniczenie, tak jak np przy żabce kiedy najpierw łączysz nogi, a ja nie mogę złączyć bo mi aparat nie pozwala, brak łaczenia zmniejsza napęd przez co musze robić silniejsze ruch ramionami, ale płynę..
Ja w kazdym razie nie zejdę poniżej 1000 kcal.
Miałam nadzieję, że na mnie też tak zadziała, bo ogólnie jestem powolna i leniwa, ale nie!

ciągłe zmęczenie , zawroty głowy, nadmierna potliwość, bóle nóg , bóle z tyłu głowy, karku i ogólna niechęć do wszystkiego .Wyniki krwi mam rewelacyjne ,TSH w normie , płuca ok., EKG też w porządku . sex anonse ja dzis bylam u ginka i powiedzial ze mam torbiel czy to cos strasznego?

róşnicę w długości nĂłg, wrodzoną albo po wypadku. Jakbyś trochę poczytała forum to dowiedziałabyś się Ĺźe jestem piercerką a raczej uczę się od 4 lat i tyle razy było tołkowane na tym forum Ĺźe tribiotic woda utleniona i spirytus to zło Ĺźe mam czasem juĹź dość ; Nie wiem co robić Dr Broma nie jest ukierunkowany tylko na pieniądze, ale na dobro pacjenta i jego zadowolenie. jedna od kolon az po stope cala a druga na drugiej noce tylko na lydce. portal społecznościowy
Wszystko jest dla ludzi, operacje także. SUPER ŻE JEST NAS WIĘCEJ! Mnie to czeka i bardzo sie boje P.S. pozdrawiam -Galaxy na Piastowskiej odebrałam wyniki tokso i nie wiem jak je zinterpretowac czy nalezy biec do lekarza czy nie:
Hejka!
Akurat ona jest, ale jak życie pokazuje boryka się z takimi samymi problemami jak każdy nie-hrabia:
Nie bez znaczenia jest tu też mozliwosć terapi noworodka niezwłocznie po narodzinach a nie dopiero gdy wystąpią objawy.
dzien w dzien.
Iron Maiden - 2 minutes to midnight, The number of the beast
jak myślicie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 02:28    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: