|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 02:28 Temat postu: u mnie bylo podobnie..az w koncu doszlo do rozstania )(nie z |
|
|
Uspokoilam sie troche Dobrze, Ĺźe chociaĹź majtki moĹźna mieÄ ogloszenia towarzyskie Bo na dobre kursy to tylko w wawie moĹźna liczyÄ - i najlepiej tam gdzie ktoĹ to kontroluje. a jak ta blizna wyglada czy jest zaglebiona czy plaska?
Jesli zle sie ktos czuje to nalezy robic dodatkowa lewatywe,a nawet dwie - trzy w ciagu dnia.
P.Gin.
Mam doĹwiadczenie na obu palcach w sumie cztery strony i trzy razy zabieg(za jednym razem zaĹatwiĹem obie strony) Pozdrawiam.
Witam!!
tak polubiaĹam basen, Ĺźe za zgodÄ
lekarza kontynuowaĹam go i tak w styczniu nauczyĹam siÄ pĹywaÄ, caĹe zycie baĹam siÄ wody i nie umiaĹam pĹywaÄ, nadal boje siÄ wody ale za to umiem pĹywaÄ 3 stylami, no tak nie jest to najbardziej sportowy styl bo rama daje pewne ograniczenie, tak jak np przy Ĺźabce kiedy najpierw ĹÄ
czysz nogi, a ja nie mogÄ zĹÄ
czyÄ bo mi aparat nie pozwala, brak Ĺaczenia zmniejsza napÄd przez co musze robiÄ silniejsze ruch ramionami, ale pĹynÄ..
Ja w kazdym razie nie zejdÄ poniĹźej 1000 kcal.
MiaĹam nadziejÄ, Ĺźe na mnie teĹź tak zadziaĹa, bo ogĂłlnie jestem powolna i leniwa, ale nie!
ciÄ
gĹe zmÄczenie , zawroty gĹowy, nadmierna potliwoĹÄ, bĂłle nĂłg , bĂłle z tyĹu gĹowy, karku i ogĂłlna niechÄÄ do wszystkiego .Wyniki krwi mam rewelacyjne ,TSH w normie , pĹuca ok., EKG teĹź w porzÄ
dku . sex anonse ja dzis bylam u ginka i powiedzial ze mam torbiel czy to cos strasznego?
róşnicÄ w dĹugoĹci nĂłg, wrodzonÄ
albo po wypadku. JakbyĹ trochÄ poczytaĹa forum to dowiedziaĹabyĹ siÄ Ĺźe jestem piercerkÄ
a raczej uczÄ siÄ od 4 lat i tyle razy byĹo toĹkowane na tym forum Ĺźe tribiotic woda utleniona i spirytus to zĹo Ĺźe mam czasem juĹź doĹÄ ; Nie wiem co robiÄ Dr Broma nie jest ukierunkowany tylko na pieniÄ
dze, ale na dobro pacjenta i jego zadowolenie. jedna od kolon az po stope cala a druga na drugiej noce tylko na lydce. portal społecznościowy
Wszystko jest dla ludzi, operacje takĹźe. SUPER ĹťE JEST NAS WIÄCEJ! Mnie to czeka i bardzo sie boje P.S. pozdrawiam -Galaxy na Piastowskiej odebraĹam wyniki tokso i nie wiem jak je zinterpretowac czy nalezy biec do lekarza czy nie:
Hejka!
Akurat ona jest, ale jak Ĺźycie pokazuje boryka siÄ z takimi samymi problemami jak kaĹźdy nie-hrabia:
Nie bez znaczenia jest tu teĹź mozliwosÄ terapi noworodka niezwĹocznie po narodzinach a nie dopiero gdy wystÄ
piÄ
objawy.
dzien w dzien.
Iron Maiden - 2 minutes to midnight, The number of the beast
jak myĹlicie? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2014 02:28 Temat postu: |