Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Nazywa siÄ™ Robert Moskwa i szok ma 41 lat!!

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Wto Mar 25, 2014 01:09    Temat postu: Nazywa siÄ™ Robert Moskwa i szok ma 41 lat!! Odpowiedz z cytatem

od jutra zaczynam szostke - trzymajcie kciuki! seks ogłoszenia http://www.imdb.com/gallery/hh/0706787/iid_89 5139.jpg?path=pgallery&path_key=Rai ,%20Aishwarya&seq=2 Zobaczymy.
Pierwszy fryzjer, który mnie obciął jak trzeba i do tego wg własnego pomysłu.
Mój facet twierdzi, że nawetjak się stara, nie potrafi dojść wcześniej.
katarzynawx, czy Ty jesteś w Polsce, czy w UK, bo takie podejście, to chyba nie w nas?
starsznie mnie wkurza, że może czasem bym dostała praca, ale za mało potrafię się wychwalać, mówić jaka jestem wspaniała i w ogóle.
dziewczynki w dzielnicy BrochĂłw., od zaraz.
wkurzylam sie i polozylam sobie farbe z rozjasniaczem z garniera i wlosy byly o jakies 3 tony jasnbiejsze a wlosy w ogole sie nie znisczyly, wiec jak widac, w polsce tez jest wszystko mozliwe
Musisz go wyprobowac.
wyglÄ…da jak w peruce
Pozdrawiam
żYWA Ty żyjesz huraaa, oj u mnie ksiiegos gada że maja wszystko w dupie że nie istnieja i że nic nie zrobią, jaki cudowny świat trade- same wariaty.

potem zerknęłam że nieco brzuch mi się opuścił co potwierdziła mama .. ogloszenia towarzyskie no moze czasem gdy mi karza ostawiać eltroxin

no i co dalej? WkrĂłtce mama: Ja jestem mĹ‚ody i raczej duzo po tych dietach tego nie bedzie ale osoba ktore spedzaja mniej aktywnie czas i moga przeczytac ksiazke w ubikacji polacam naprawde. wiecie co piekÄ… mie oczy tak delikatnie , juĹĽ tak miaĹ‚am po nieprzespanej nocy. Wybierz sie do gabinetu Zdrowe Nogi -zaĹ‚oĹĽÄ… ci tamponadÄ™ a juĹĽ samo to duĹĽo daje. adwokat kraków
Otóż od około roku miewam ból w okolicy lewego jajnika... DO Kati* Jesli chodzi o Afaparf to ja rowniez bylam kilka dni temu u p.Kasi i bylam zadowolona.(Chyba ze jest tam weicej pan o imieniu Kasia). Ale wiem że chce dla mas jak najlepiej ale ciągle przesadza. Po_la i ...Misha.. Wedlug mnie najlepszym kursem jest ten w akademii berendowicz & kublin maja siedziby w calej polsce a w katowoicach jezeli jest sie daleko maja w cene wliczony pobyt w ich prywatnym hotelu nad akademia hotel w sw Pisze tu o osobie 2 w jednym. Shakin Stevens
Dzień 4
Inni mowia byrobic swiece.
Smaruj nim rzęsy codziennie, najlepiej na noc.
Bardzo lubie brąz i khaki, ale kostium w tym kolorze nie będzie chyba zbyt elegancki, w dodatku mam duzo ubrań w tych kolorach
Kosztowało by mnie to 50zł.
noi to mnie jeszcze bardziej zmobilizowało do działania ...
Baloniku
Dupko Jelenia cóż tak wróżysz?
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Wto Mar 25, 2014 01:09    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: