|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 23:48 Temat postu: Marla,maĹymi wpadkami siÄ nie przejmuj ,waĹźne Ĺźe potem w |
|
|
Ehhh jak fajnie byc w domu portal społecznościowy TRZEBA PRZEZYC WSZYSTKO,
tak, tylko ze ta torba powinna byc na tyle duze zebys mogla ja sobie na glowe zalozyc,ponoc najlepsze sa te z McDonald's buhaha
Jej znajoma tworzy takie cudowne kompozycje, ale nie sÄ
one szeroko dostÄpne na rynku, bo ona robi to hobbystycznie.
nie ma nikogo??
A maĹc Tribiotic no podobno jest super, wiÄc mama mi ja kupi...
1.
Nie spodziewaĹam siÄ niczego zĹego .
czesc czemu nie moze przekroczyc 25 min ??:> jakie cwiczenia robicie jeszcze dodatkowo i poo jakim czasie widac elekty oraz powiedzcie mi czy duzo mialyscie/macie do spalenia
@ o czasie - chyba jednak nam zostaje in vitro seks oferty Hej dziewczyny wczoraj polegĹam dziĹ dzieĹ 1 od poczÄ
tku przez moja gĹupote!!!:/Czy wytrwam 7 dni???Mam nadzieje Witam nowe kolezanki
PrzecieĹź tam nie ma Ĺźadnych gwiazd... Wstyd. Ludziska pomóşcie Szukam 2 piosenek Armenia - 150 pkt. Tylko raz mi siÄ wtedy zdaĹźyĹo wymiotowaÄ, ale po późniejszych stresach wiÄcej nie prĂłbowaĹam tego robiÄ Jednak teraz nie biorÄ juĹź piguĹek... ogloszenia towarzyskie
ZÄby sa gĹadkie i rĂłwne. Dziewczynki zapraszam na kafe Wkleilam tylko artykul ze strony samo zdrowie gdzie pisza o pielegnacji ciala na glodowce ,moze ktos bedzie z jakiejs rady chcial skorzystac. BolaĹo przy przekĹuciu, maĹo nie zemdlaĹam ale po 10 minutach nie bolaĹo juz wcale. No ale jestem i... nie wiem czy wiarygodna czy nie ale wierze Ĺźe biust sie powiÄksza od stosowania tabletek antykoncepcyjnych Jak wyglÄ
dajÄ
, teraz moĹźliwoĹci fizjologiczne mÄĹźczyzn i kobiet w dziedzinie seksu?
http://exrx.net/Calculators/CalRequire.html
ja chcÄ takie ramiona:
DOBRZE CI RADZÄ!
OczywiĹcie nikt do koĹca nie wie, co to moĹźe byÄ.
moze znacie dobrego szpeca od tokso na slasku?? |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 23:48 Temat postu: |
|
|
|
|