Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Marla,małymi wpadkami się nie przejmuj ,ważne że potem w

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 23:48    Temat postu: Marla,małymi wpadkami się nie przejmuj ,waĹźne Ĺźe potem w Odpowiedz z cytatem

Ehhh jak fajnie byc w domu portal społecznościowy TRZEBA PRZEZYC WSZYSTKO,
tak, tylko ze ta torba powinna byc na tyle duze zebys mogla ja sobie na glowe zalozyc,ponoc najlepsze sa te z McDonald's buhaha
Jej znajoma tworzy takie cudowne kompozycje, ale nie są one szeroko dostępne na rynku, bo ona robi to hobbystycznie.
nie ma nikogo??
A maśc Tribiotic no podobno jest super, więc mama mi ja kupi...
1.
Nie spodziewałam się niczego złego .
czesc czemu nie moze przekroczyc 25 min ??:> jakie cwiczenia robicie jeszcze dodatkowo i poo jakim czasie widac elekty oraz powiedzcie mi czy duzo mialyscie/macie do spalenia

@ o czasie - chyba jednak nam zostaje in vitro seks oferty Hej dziewczyny wczoraj poległam dziś dzień 1 od początku przez moja głupote!!!:/Czy wytrwam 7 dni???Mam nadzieje Witam nowe kolezanki

Przecież tam nie ma żadnych gwiazd... Wstyd. Ludziska pomóżcie Szukam 2 piosenek Armenia - 150 pkt. Tylko raz mi się wtedy zdażyło wymiotować, ale po późniejszych stresach więcej nie próbowałam tego robić Jednak teraz nie biorę już pigułek... ogloszenia towarzyskie
Zęby sa gładkie i równe. Dziewczynki zapraszam na kafe Wkleilam tylko artykul ze strony samo zdrowie gdzie pisza o pielegnacji ciala na glodowce ,moze ktos bedzie z jakiejs rady chcial skorzystac. Bolało przy przekłuciu, mało nie zemdlałam ale po 10 minutach nie bolało juz wcale. No ale jestem i... nie wiem czy wiarygodna czy nie ale wierze że biust sie powiększa od stosowania tabletek antykoncepcyjnych Jak wyglądają, teraz możliwości fizjologiczne mężczyzn i kobiet w dziedzinie seksu?
http://exrx.net/Calculators/CalRequire.html
ja chcę takie ramiona:
DOBRZE CI RADZĘ!
Oczywiście nikt do końca nie wie, co to może być.
moze znacie dobrego szpeca od tokso na slasku??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 23:48    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: