Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Daj Kesjana albo Iza albo Esterka Albo Nikola ale w wersji

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 21:12    Temat postu: Daj Kesjana albo Iza albo Esterka Albo Nikola ale w wersji Odpowiedz z cytatem

ja teĹĽ poszukujÄ™ szefowej z salonu Venus na ul. sex anonse chcialabym sobie zrobic niedlugo 2 tygodniowa glodowke,ale musze sie do tego przygotowac....a krokiety jakos sie w te przygotowania nie komponuja witam wszystkich jestem tydzien po operacji tarczycy moje gozki mialy juz duze rozmiary bo prawie 8cm a jestem mlodym czlowiekiem bo zaledwie 28 latkiem wszyscy sie pytaja czy to jest taka straszna czy boli wiec powiem jak jest jest super nie boli bardzo delikatne dozylne przeciwbolowe i jest ok najgorszy jest moment wyciagania drenu ktory zakladaj w miejscu ciecia a nosi sie go tylko 24 godziny wtedy zaczyna sie dosc powazny bol ale od czego sa proszki co jest jeszcze wazne zeby zaopatrzyc sie w proszki od bolu gardla bo po usunieciu rurki inkubacyjnej strasznie boli gardlo i po 3 dobach do domku nie zakladaja szwow tylko klamry i nosi sie je tylko 24 godz naprawde nie jest to straszne strach jest ale nie ma czego sie bac co jest wazne jesli ktos juz ma jakies sygnaly od lekarza ze trzeba wycinac tarczyce to naprawde jak najszybciej trzeba to zrobic poniewaz tarczyca puszcza tak jakby korzenie i one przerastaja pluca okrecaja serce kregoslup i wtedy jest to dosc powazne jesli sie boicie nadal to polecam lodzki szpital im.KOPERNIKA tam ja mialem i wiele wiele innych ludzi personel jest super lekarze tylko tym sie specjalizuja a poza tym tak jest najlepszy oddzial endokrynologiczny w polsce trzymam za wszystkich odwaznych kciuki
ja_ga, nie ma się co bać , przynajmniej nie samego zabiegu - śpisz sobie jak susełek a jak się obudzisz - jest po wszystkim.
Jednego dnia wymasował mnie jeden, drugiego dnia drugi, trzeciego dnia byłam jak nowo narodzona - nic mi nie drętwiało i nie bolało.
u mnie niestety to samo.
jak się nie ściska worka to nawet nie czuć że coś w ciebie wpływa, jak się ściska to trzeba uważać żeby nie wypadła końcówka od rurki no i jest takie dziwne uczucie parcia, ale tylko momentami, da się to przetrzymać, ale uczucie jest jakby trzeba było do toalety.
biobsja odpada bo tyle tego jest ze pani doktor stwierdzila ze i tak moze nie trafic w ten wlasciwy .
14-16 cm miska B;
Racja!
Osobiscie czesto robie tam zakupy...

Poza tym nie ma prawie talii. seks oferty Wiec naprawde nie macie sie co bac, (zaden z tych pajakow nie jest wstanie zagrozic nawet noworotkowi, no moze przesadzilem 2 letniemu dziecku) bardziej bym sie obawial jesli ktos ma problem z pajakami i male dziecko tych mniejszych 2 gatunki moga byc grozne dla malego dziecka, poczytajcie troche o tym, a strach sam przejdzie nie mowie ze odrazu lęk tez bo dyskonfort chyba kazdy odczuwa jak obudzi sie i zobaczy pajaka nad glowa.

moze to i lepiej bo by wypisywali jakies wyglupy, wy kobiety nie macie takich sklonnosci cale szczescie! Moja mama miała ten sam problem (ja obecnie również). i co myslcie żę będę dobre te ćwiczenia 6w na spalanie mojego tłuszczu? proszę mi sprzedać lewego lub prawego buda i udowodnic mi,ze drugi jest mi nie potrzebny Pozdrawiam wszystkich anonse erotyczne
A jezeli ktos pisze ,że wietrzyc pokój i kłaść sie o tej samej godzinie to znaczy ,że nie ma pojęcia jak wielki jest to problem. Czy autorka o nicku Donna invisibile pojawia się tu jeszcze? nie wie ktoś z was może po jakim czasie od resekcji powinno się zrobić koronę i czy jest to konieczne jako jedyne wyjście by jakoś uratować ten ząb? Ja mialam od zeszlego roku od pazdziernika dwie dekoloryzacje. Pozdrawiam serdecznie! Nie jestem aktywna fizycznie, mimo, że sporo chodzę to jednak nie uznaję tego za wysiłek. Ca mam teraz 40,6, a wczesniej 60 ponad .Czy podwyzszony cholesterol i lekko cukier moze miec zwiazek z choroba kobieca?
Baaardzo OK.
Spierd........
Płaci płaci, ale...
Meridia i adipex są LEKAMI pomimo tego, że jeden z nich zawiera pochodną narkotyku, a drugi tę słynną sibutraminę...
warto się uczyć języków obcych...........
Michaś ma już 10 zębów góra -jeydnki,dwójki,czwórki
dobrze powiedziałaś Regina..
Okazało się bowiem, że kwasy omega-3 hamują wzrost komórek rakowych wątroby.
aa no i mozecie tez napisac ile Wam potem czasu zajęlo zrzucanie tego
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 21:12    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: