Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

A i jeszcze jedno pytanko:

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 17:37    Temat postu: A i jeszcze jedno pytanko: Odpowiedz z cytatem

Po roku nauki mam tytuł specjalisty i dyplom w języku polskim i angielskim. seks oferty A teraz mam już zrobione na swojej dłuuugości chciałem sie podzielic moim zdaniem ze jezeli w trade beda pracowac miedzy ph tacy ludzie jak la1rryto w tej firmie nigdy normalni ludzie nie beda mogli spkojnie i dobrze wykonywac swojej roboty- bo zawsze bedzie mało!!!Koles jest chyba opętany,LA1RRY nie łudz sie to nie jest meksykanska telenowela...
nie ważę się ale po obwodach widzę że schudłam (to już 10 dni), Rollliza boję się tego co mówisz że w 2 tygodniu przybrałaś ok 1,5 kg....?????
\schudłaś?\ to od razu widzi się sens diety, ćwiczeń i meridii.
Ja próbowałam wielu sposobów, aby pozbyć się cellulitu.
stankiewicz jest koło 30stki bądz po trzydziestce, chyba raczej ma 32 tak mi sie przypomina i urodziła Fryderyka.
I u dobrego chirurga - ja miałam tylko 1 zabieg i już NIGDY paznokieć mi nie wrósł!

Czuje sie fatalnie seks ogłoszenia pozdrawiam!!!

I chyba najlepiej byĹ‚oby powiedzeć lekarzowi, pomogĹ‚oby to w postawieniu trafnej diagnozy. Ile kosztuje piaskowanie zÄ™bĂłw? I drugi dzieĹ„ za mnÄ… klapeczko dziekuje Ci bardzo i pamiÄ™taj, ĹĽe trzymam za Ciebie kciuki na pewno wszystko siÄ™ uda. W razie wystÄ…pienia obrzÄ™ku policzka dodatkowo proszÄ™ przyjmować Aescin 3 x 2 tabletki. seks ogłoszenia
może dodam choć nie wiem czy to istotne że mam 21 lat porsze o pomoc w ew. i żeby nie było. ha a więc... Mi osobiscie dobrze sie ulozylo w Kanadzie zycie, nie wyjechalabym spowrotem do Polski nigdy. czy ktoś robił we Wrocławiu plastyke brzucha?jaki koszt?,chciałabym się zmieścić w kwocie 7000zł czy to jest możliwe? Kto im da pracę? Nie wiem czy mnie pamiętasz, ale ja Ciebie tak Pamiętam że jak ja do Was dołączyłam to Ty chyba wracałaś do pracy i wiecznie byłaś w rozjazdach Mówisz że przeżywasz pierwszą miłość córci...
i tak ciÄ™ nie lubieeee....!!!!!!
A niech sobie noszą ten różowy, skoro go potrzebują.
zajmuje sie przedluzaniem paznokci zelem i akrylem profesjonalnie,koszt waha sie w zaleznosci od materialu jakim wykonujemy tipsy i ilosci zdobienien, od 50zl -65 z,pozdrawiaml
u mnie cisza, wkurzajÄ…ca cisza.
Chimera
...piractwo siÄ™ szerzy!!!
NiektĂłrym lekarzom leczÄ…cym na NFZ (dot.
W moich naturalnych brÄ…zach:
Tobie rowniez naj..naj...
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 17:37    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: