|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 16:33 Temat postu: 125g boczku -satopiÄ na patelni -wystudziÄ |
|
|
maruĹka 25---->ujmne wyniki ĹwiadczÄ
, Ĺźe jesteĹ seronegatywna czyli mieĹcisz siÄ w pierszym przypadku (minus-minus) reszta jak w linku. ogloszenia towarzyskie KULTURA I POPULACJA - TAK TO SIÄ PISZE A jeszcze takie pytanie moĹźe i gĹupie, ale czy jest naprawdÄ duĹźy % ludzi co po tej operacji mieli takie komplikacjÄ iĹź musieli lekarze amputowaÄ nogi albo umarli?
WĹasnie zjadlam jajko i grejfruta ;p .
to mi odkrycie Ameryki!
KupywaĹam te zioĹa u braciszkĂłw i wiem w jakim opakowaniu byĹy...
ByĹam u wielu fryzjerĂłw w Krakowie, ale nikt nie potrafiĹ mi dobraÄ fryzury ,tak jak trzeba, nie mĂłwiÄ
c juĹź o kolorze.
Kupilam 3 rozjasniacze 2 farby i oddalam sie w rece kolezanki, ktora zadnego pojecia nie miala o rozjasnianiu.
MyslÄ jednak, Ĺźe z obu stron okupione jest duĹźym rozdarciem.
Do koĹca dnia bardzo bolaĹ mnie brzuch i krwawienie staĹo siÄ obfitsze.
dosyc mam oklapnietego koĹnierza
To chyba na nic.
Nie chce stac siÄ tu wrogiem, ale powiem tak- stosowaĹam adpiex, jest dobry, ale strasznie sie po nim pociĹam, czego nienawidzÄ, meridie teĹź probowalam, ale byĹam taka otepiaĹa, wziÄĹam kiedys teĹź na probÄ meizitang zielony i jakis czas póşniej czerwony (po 1 tabletce), zielony powodowaĹ ze bylo mi cholernie zimno, ale apetyt na wieczĂłr odzyskalam, tylko spaÄ moglam tak Ĺrednio, czerwony byĹ masakryczny, nie mogĹam sie odnaleĹşÄ, zimno, dreszcze, bĂłl gĹowy, niepokĂłj, jeĹÄ mi siÄ nie chcialo.
Zapraszam takĹźe wszystkich serdecznie do naszej hurtowni fryzjerskiej www.Fryzjerskie.com szeroki wybĂłr artykuĹĂłw w atrakcyjnych cenach. ogloszenia towarzyskie moĹźe ktoĹ potrafi mi pomĂłc ???
do incomplete: Nie wierz wszystkiemu, co mĂłwiÄ o Tobie, to moĹźe byÄ kĹamstwo. - od czasu to czas ugniataj je do gĂłry, Ĺlicznie siÄ ukĹadajÄ
, loki sÄ
bĹyszczÄ
ce i sprÄĹźyste -jedne dziewczyny chwalÄ
, drugie ganiÄ
Pozdrawiam sex anonse
bagnet na broĹ .. the drill z wokalem kobiety bo mi tak to jest to o co mi chodziĹo Nie bardzo wiem, czy Tobie to by pomogĹo, ale przy niezbyt rozlegĹych bliznach daje efekty wĹaĹnie ta dermabrazja o ktĂłrej mĂłwiĹam tymi krysztaĹkami glinu pod ciĹnieniem, mi trochÄ pomogĹo no ale moje blizny sÄ
bardzo bardzo duĹźe. Potem, Ĺźe nie wĹaĹnie Lena. Poza tym wiem ze ja tez miaĹabym wyrzuty sumienia, nie bede rywalizowac z Bogiem o Niego. Nigdy w zyciu wiÄcej tego Ĺwinstwa! Bo kurcze lezac i bedac na diecie w moim pzypadku srednio No nic pobawie sie jeszcze tymi paskami jak sie skoncza przestane to mierzyc bo tylko sie spinam.
Nie byĹam przekonana w 100% co do tej pracy, ale byĹ maĹy promyk nadziei, ze byÄ moĹźe coĹ z tego wyjdzie!
w ogĂłle, wĹosy mam teraz strasznie zniszczone.
SÄ
tylko gruszki i gruszeczki dla dzieci oraz irygatory dowcipne.
Jest jeszcze popularny Ignacy czyli IngaĹ - jak jeszcze moĹźna dziecku zepsuÄ dzieciĹstwo...
to jest prawda bo jÄ
widziaĹam i ma Ĺadny juz wystajÄ
cy brzuszek, no i na zdjÄciu tez widziaĹam , to nie jest brzuch z przejedzenia: |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 16:33 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |