Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

kurcze dziewczyny czy ktos ma jeszcze wypieki ,napiszcie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 15:09    Temat postu: kurcze dziewczyny czy ktos ma jeszcze wypieki ,napiszcie Odpowiedz z cytatem

Tylko nie wiadomo czy nie będą mi od razu wstawiać endoprotezy biodra... seks oferty Siema Ja jestem za tym żebyście zadzwoniły i się poprostu umówily Po co się tak męczyć Heeejjj
1.Stany zapalne w obrębie pochewek ścięgien wchodzących w skład kanału nadgarstka
a mnie śmieszą dzieci na moim osiedlu:
Kupowałam staniczki w małym sklepiku, gdzie mi zwezano obwód stanika.
Ale skoro kosztował 16 zł to chyba raczej stal czy cos tam takiego lepszego to nie jest...
Ostatnim razem, chirurg dał mi 5 zastrzyków i wyciął pół paznokcia i cały stan zapalny.
Ja przeżywałam jeszcze gorzej niż Ty, bo straszna panikara jestem ;].

Ponadto czeka tu na Ciebie wiele cennych porad na temat starania siÄ™ o dziecko. seks ogłoszenia Nikt nieu miaĹ‚ mi ich wyprostować.

czy ktoĹ› jest mi w stanie powiedzieć czy po studiach dziennych na AE KrakĂłw mogÄ™ rozpocząć praktykÄ™ na rzeczoznawcÄ™? dzieki za informacje, bede musiala pomyslec co i jak Serdecznie zapraszam CiÄ™ na inne fora i poczytasz to zobaczysz ze nikogo nie reklamuje, jedynie wyrazam opinie. Tam mieszkam, nie chce mi sie jechac do centrum, nie mam zreszta czasu. A teĹĽ mam na prawej nodze adwokat kraków
Od tego czasu zauważyłam że nogo są jakby opuchniete chociaż nie puchną mi kostki typowo jak dla problemów z opuchlizna i dla cellulitu wodnego. pozdrawiam i zycze wszystkim wytrwalosci i wspanialych rezultatow!!! moi drodzy ... http://edumed.com.pl/KOSMETYKI-k94/Kosmetyki- do-ciala-k100/Rajstopy-w-Sprayu-W7-tansza-odmiana-Sally-Hans en-Airbrush-Legs-p11424.html Maczałam w rivanolu, ból ustąpił. ALe kto ze mna mieszka ten wie, ze kocham jesc i anoreksji NIGDY nie mialam. Zdrowie i rozwój dzieckawww.przemiana.otwarte24.pl
Chcę się w tym tygodniu wybrać na strzyżenie i farbę.
Kamil zostawił Dorote i miedzy nami zaczęło coś iskrzyć...Kilka razy wyznał mi miłość itp., ale nie chodziliśmy ze sobą.
Nie uważam jednak byś miała powód do wyrzutów sumienia.
A przecieĹĽ wizyta nie jest \za darmo\ tylko oplacona z naszych skladek!
a ja mam pytanie czy ten lek jest tez moze w tabletkach do Ĺ‚ykania albo jakis jego zamiennik?
siemka
Sposób stary jak świat, matoda mojej babci na wszelkie rewolucje zolądkowe.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 15:09    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: