|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 15:09 Temat postu: kurcze dziewczyny czy ktos ma jeszcze wypieki ,napiszcie |
|
|
Tylko nie wiadomo czy nie będą mi od razu wstawiać endoprotezy biodra... seks oferty Siema Ja jestem za tym żebyście zadzwoniły i się poprostu umówily Po co się tak męczyć Heeejjj
1.Stany zapalne w obrębie pochewek ścięgien wchodzących w skład kanału nadgarstka
a mnie śmieszą dzieci na moim osiedlu:
Kupowałam staniczki w małym sklepiku, gdzie mi zwezano obwód stanika.
Ale skoro kosztował 16 zł to chyba raczej stal czy cos tam takiego lepszego to nie jest...
Ostatnim razem, chirurg dał mi 5 zastrzyków i wyciął pół paznokcia i cały stan zapalny.
Ja przeżywałam jeszcze gorzej niż Ty, bo straszna panikara jestem ;].
Ponadto czeka tu na Ciebie wiele cennych porad na temat starania siÄ™ o dziecko. seks ogłoszenia Nikt nieu miaĹ‚ mi ich wyprostować.
czy ktoĹ› jest mi w stanie powiedzieć czy po studiach dziennych na AE KrakĂłw mogÄ™ rozpocząć praktykÄ™ na rzeczoznawcÄ™? dzieki za informacje, bede musiala pomyslec co i jak Serdecznie zapraszam CiÄ™ na inne fora i poczytasz to zobaczysz ze nikogo nie reklamuje, jedynie wyrazam opinie. Tam mieszkam, nie chce mi sie jechac do centrum, nie mam zreszta czasu. A teĹĽ mam na prawej nodze adwokat kraków
Od tego czasu zauważyłam że nogo są jakby opuchniete chociaż nie puchną mi kostki typowo jak dla problemów z opuchlizna i dla cellulitu wodnego. pozdrawiam i zycze wszystkim wytrwalosci i wspanialych rezultatow!!! moi drodzy ... http://edumed.com.pl/KOSMETYKI-k94/Kosmetyki- do-ciala-k100/Rajstopy-w-Sprayu-W7-tansza-odmiana-Sally-Hans en-Airbrush-Legs-p11424.html Maczałam w rivanolu, ból ustąpił. ALe kto ze mna mieszka ten wie, ze kocham jesc i anoreksji NIGDY nie mialam. Zdrowie i rozwój dzieckawww.przemiana.otwarte24.pl
Chcę się w tym tygodniu wybrać na strzyżenie i farbę.
Kamil zostawił Dorote i miedzy nami zaczęło coś iskrzyć...Kilka razy wyznał mi miłość itp., ale nie chodziliśmy ze sobą.
Nie uważam jednak byś miała powód do wyrzutów sumienia.
A przecieĹĽ wizyta nie jest \za darmo\ tylko oplacona z naszych skladek!
a ja mam pytanie czy ten lek jest tez moze w tabletkach do Ĺ‚ykania albo jakis jego zamiennik?
siemka
Sposób stary jak świat, matoda mojej babci na wszelkie rewolucje zolądkowe. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 15:09 Temat postu: |
|
|
|