|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 13:33 Temat postu: a teraz pytanie: |
|
|
Pozdrawiam lewatywkowiczow. adwokat kraków 5 zĹ‚ za godzinÄ™ Jak staneli na kilku zwrotach i paru slowkach tak koniec...jak mowie powtiorz to czy tamto...to oni ,,nie,, i ida ..
nie moge biegac
witajcie, widze ze jest nas coraz wiecej...
jak nie są, to wybrały zły zawód.
Pozdrawiam
U mnie raid w domu zawsze stoi bo sie boje do takiego goscia podejsc, wiec pryskam jak szalona na okolo.a jak raidu akurat brak pryskam czym popadnie cilitami dezodorantami lakierami hehe
te pierwsze to chyba do cyrku, a za drugie nie dałabym więcej niż 40 zł.
Ale jaja! ogloszenia towarzyskie i jak???
To motywuje!!!!!!!!! moze po prostu udac sie do lekarza??? MoĹĽe ktoĹ› ma porĂłwnanie? Wieloletnie doĹ›wiadczenie w wykonywaniu makijaĹĽy Ĺ›lubnych zaowocowaĹ‚o powiÄ™kszajÄ…cym siÄ™ gronem usatysfakcjonowanych klientek dobrze ze sie troche w zyciu wyszalalam, bo tu sie nudze. seks ogłoszenia
poza tym sama czułam się tak jakbym była naćpana chciałam wstac do toalety a tymczasem rzucało mna na boki.Przestałam to brać. Witaj, (http://www.fryzjerzy.com/forum/forum-fryzjers kie/strefa-profesjonalistow/edukacja/gabriel-czy-berendowicz -kublin-2 ) to przewagę ma Berendowicz, a ceny różnią się minimalnie dzięki za wszystkie wypowiedzi posiadam i prostownicę ceramiczną i jedwab i wosk, ponadto stosuję olejek rycynowy bezpośrednio na skórę. Puppinka,nikt nie mówi,że Polacy do sprzątania tylko,ale jednak raczej taką pracę tutaj wykonujemy.Ciekawa bardzo jestem,gdzie mieszkasz?Pewnie na północy?Albo przynajmniej w większym mieście? Konsekwencją jest złe samopoczucie lub poważna choroba, na którą nikt nie może nam pomóc. http://www.youtube.com/watch?v=OwdlqquJDK4
gdy za mocno jest przyciskany do skory to automatycznie sie wylancza.
Sama je widziałam - to wiem i wierzę.
Ja wybrałam zblizony do naturalnego i jest oki.
Wydaje mi sie, że pierwsza jest bardziej dorosła, a druga dla nastolatek zdecydowanie.
Do tej pory wszystkie zadowolone sÄ… z efektĂłw.
nie znalazlem...
Taki system jak podałaś czyli 4 dni przygotowania,4 dni na wodzie i 4 wyjście jest bardzo dobry,tylko wszytsko zalezy od tego czy już kiedykolwiek robilaś głoeddówki czy nie i czy masz jakieś schorzenia...to wszystko jest ważne bo będzie rzutowało na Twoje samopoczucie na głodówce.Ważne jest także jak często się je powtarza i co się je między dniami na wodzie ,jeśli robisz systematycznie co miesiąc 4 dni i w międzyczasie odżywiasz się prawidłowo to nie musisz do krótkiej głodółwki tak bardzo się oczyszczać,ale każdy z nas najlepiej wie jakie menu ma na codzień.Ja mogę robic prawie z marszu bo i tak ciągle zajadam prawie wyłącznie warzywa i owoce,co kilka dni coś zjem innego dla urozmaicenia Ale jeśli nie odżywia sie ktoś w taki sposób i chce z marszu zacząć to może zrobić 1-2 dni i zakończyć bo samopoczucie może być fatalne,można się także zrazić do tego typu praktyk,a szkoda by było,poza tym organizm kiedy zaczyna się pozbywać toksyn daje szereg objawów nieprzyjemnych i często bolesnych .Dlatego jednak dobrze jest się wstępnie oczyścić.
Instruktorki traktowały nas indywidualnie i przyjaźnie. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 13:33 Temat postu: |
|
|
|
|