|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
jedantri
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 08:44 Temat postu: A ja mam pytanko do siostry ksiÄdza UllluĹĹĹ, czy TwĂłj |
|
|
http://cur.lv/1a91g seks oferty PoniewaĹź okolicznoĹci Ĺmierci byĹy nieznane i do koĹca niewyjaĹnione wykonano wewnÄ
trzszpitalnÄ
sekcjÄ zwĹok. Jak wyglÄ
da stan aktualny?
Polska zajÄĹa w pĂłĹfinale 11.
Co do tego ze 2 litry ciezko ida...skads to znam, mi za pierwszym razem tylko 1 litr, mialam wrazenie ze nie ma wiecej miejsca, drugi raz 1,5l,
Ostatnio trochÄ siÄ ich namnoĹźyĹo, prawda...?
na forum twoj cialo sa zdjecia ust powiekszonych tluszczykiem sa sliczne
ale bardzo czÄsto przewaĹźajÄ
imiona Franek JaĹ StaĹ Zosia Marysia Helenka
PrĂłbowalam wczoraj z lubrykatem , wkoĹcu jest na bazie wody ale nie duzo to pomogĹo bo tabletka poprostu bardzo podraĹźnia skĂłre, miÄsnie siÄ napinajÄ
broniÄ
c sie przed tym i tyle.
w aerozolu najwiekszy pojemnik
Ĺťeby wyleczyÄ siÄ z bezsennoĹci musimy zrozumieÄ co powoduje, Ĺźe nie moĹźemy spaÄ, wyspaÄ siÄ. portal społecznościowy 3 tydzien wytrzymujesz - niezle piszesz ze waga spada
jestem zachwycona efektem ,przystepna cenÄ
i wystrojem salonu, Zestaw witamin i mineraĹĂłw, chrom niebieska piosenka ale u ciebie jedno drugiego sie nie trzyma teraz sobie pije kawke z mleczkiem ale sĹabÄ
i szluczka pale bo to pomaga mi sie zaĹatwiÄ hehe a zaraz Ĺykam 2 lide ciekawe jak dzisiaj bedzie dam znaÄ pozdro i buziaki sex anonse
CzeĹÄ wszystkim SprÄĹźynkom! WĹosy sie tak nie zniszczÄ
bo zawierajÄ
dobre skĹadniki. PRZYCZYNY POWSTAWANIE ZESPOĹU CIEĹNI KANAĹU NADGARSTKA Ja juz prawie tydzieĹ od zdjÄcia, noga nie boli, kolano sie nie zgina, ale walczÄ ChodzÄ z jednÄ
kulÄ
, bo mi wygodniej, ale wiekszosc ciezaru przenosze na niÄ
, wiÄc moja koĹÄ jest odciÄ
Ĺźana Nie moge sie nacieszyc normalnymi ubraniami A byc moze sa tacy ktorym lewatywa nie pomaga..? Ĺźe jeseĹ Dziewczyny udalo sie chodze na kurs,dwa razy w tygodniu po trzy godziny,nie jest zle bo zaczynam wszystko od poczatku,moze jakos poleci.Niestety nie ma w mojej grupie wogole polakow tylko sami indusi,dziwne bo slyszalam ,ze w villafranca jest duzo polakow.
czy teĹź bÄdzie miaĹo...
Witaj,olala,przedstawiÄ Ci w skrĂłcie mĂłj pobyt w szpitalu.Pierwszego dnia od 7.30 w laboratorium pobrali mi krew na TSH ,MORFOLOGIÄ itd.,itp.,później EKG i USG tchawicy.W poĹudnie przyjÄli mnie na oddziaĹ.Po 16.00 dostaĹam 1 tabletkÄ na uspokojenie,wieczorem drugÄ
.Liczyli na to,Ĺźe bÄdÄ spaĹa i tak przygotujÄ siÄ do operacji,ale nic z tego - zasnÄĹam ok.1.00 Rano,minimalnym Ĺyczkiem wody popiĹam moje lekarstwa.Po 7.00 dostaĹam niebieskÄ
koszulÄ i miaĹam siÄ przebraÄ (szĹam pod nóş jako druga).Koszula dĹuga,z dĹugimi ,zakoĹczonymi mankietami rÄkawami.Nikt siÄ nie pytaĹ, co mam pod spodem )))Po 9.00 zawieĹşli mnie na salÄ,gdzie po ok.
WĹaĹnie jestem na etapie szukania noclegu.
I skad teraz te problemy?
Dla osĂłb z Warszawy mogÄ poleciÄ:
PĹac zwykle 70-80 zĹ, wiÄc nie wiem czy to tak drogo, z myciem strzyĹźeniem, ukĹadaniem i modelowaniem?
Zapraszamy nawww.feelbeauty.eu/forum
Czy ktĂłraĹ z paĹ miala teĹź takie problemy.? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 08:44 Temat postu: |
|
|
|