Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

A ja mam pytanko do siostry księdza Ullluśśś, czy Twój

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jedantri

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 08:44    Temat postu: A ja mam pytanko do siostry księdza Ullluśśś, czy TwĂłj Odpowiedz z cytatem

http://cur.lv/1a91g seks oferty Ponieważ okoliczności śmierci były nieznane i do końca niewyjaśnione wykonano wewnątrzszpitalną sekcję zwłok. Jak wygląda stan aktualny?
Polska zajęła w półfinale 11.
Co do tego ze 2 litry ciezko ida...skads to znam, mi za pierwszym razem tylko 1 litr, mialam wrazenie ze nie ma wiecej miejsca, drugi raz 1,5l,
Ostatnio trochę się ich namnożyło, prawda...?
na forum twoj cialo sa zdjecia ust powiekszonych tluszczykiem sa sliczne
ale bardzo często przeważają imiona Franek Jaś Staś Zosia Marysia Helenka
Próbowalam wczoraj z lubrykatem , wkońcu jest na bazie wody ale nie duzo to pomogło bo tabletka poprostu bardzo podrażnia skóre, mięsnie się napinają broniąc sie przed tym i tyle.
w aerozolu najwiekszy pojemnik

Ĺťeby wyleczyć się z bezsenności musimy zrozumieć co powoduje, Ĺźe nie moĹźemy spać, wyspać się. portal społecznościowy 3 tydzien wytrzymujesz - niezle piszesz ze waga spada

jestem zachwycona efektem ,przystepna ceną i wystrojem salonu, Zestaw witamin i minerałów, chrom niebieska piosenka ale u ciebie jedno drugiego sie nie trzyma teraz sobie pije kawke z mleczkiem ale słabą i szluczka pale bo to pomaga mi sie załatwić hehe a zaraz łykam 2 lide ciekawe jak dzisiaj bedzie dam znać pozdro i buziaki sex anonse
Cześć wszystkim Sprężynkom! Włosy sie tak nie zniszczą bo zawierają dobre składniki. PRZYCZYNY POWSTAWANIE ZESPOŁU CIEŚNI KANAŁU NADGARSTKA Ja juz prawie tydzień od zdjęcia, noga nie boli, kolano sie nie zgina, ale walczę Chodzę z jedną kulą, bo mi wygodniej, ale wiekszosc ciezaru przenosze na nią, więc moja kość jest odciążana Nie moge sie nacieszyc normalnymi ubraniami A byc moze sa tacy ktorym lewatywa nie pomaga..? że jeseś Dziewczyny udalo sie chodze na kurs,dwa razy w tygodniu po trzy godziny,nie jest zle bo zaczynam wszystko od poczatku,moze jakos poleci.Niestety nie ma w mojej grupie wogole polakow tylko sami indusi,dziwne bo slyszalam ,ze w villafranca jest duzo polakow.
czy też będzie miało...
Witaj,olala,przedstawię Ci w skrócie mój pobyt w szpitalu.Pierwszego dnia od 7.30 w laboratorium pobrali mi krew na TSH ,MORFOLOGIĘ itd.,itp.,później EKG i USG tchawicy.W południe przyjęli mnie na oddział.Po 16.00 dostałam 1 tabletkę na uspokojenie,wieczorem drugą.Liczyli na to,że będę spała i tak przygotuję się do operacji,ale nic z tego - zasnęłam ok.1.00 Rano,minimalnym łyczkiem wody popiłam moje lekarstwa.Po 7.00 dostałam niebieską koszulę i miałam się przebrać (szłam pod nóż jako druga).Koszula długa,z długimi ,zakończonymi mankietami rękawami.Nikt się nie pytał, co mam pod spodem )))Po 9.00 zawieźli mnie na salę,gdzie po ok.
Właśnie jestem na etapie szukania noclegu.
I skad teraz te problemy?
Dla osób z Warszawy mogę polecić:
Płac zwykle 70-80 zł, więc nie wiem czy to tak drogo, z myciem strzyżeniem, układaniem i modelowaniem?
Zapraszamy nawww.feelbeauty.eu/forum
Czy któraś z pań miala też takie problemy.?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 08:44    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: