|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 08:20 Temat postu: Polecam wizaĹĽystkÄ™, ktĂłra pracujÄ™ na terenie Radomia, do |
|
|
ByĹ‚am u innego lekarza i ten mi powiedziaĹ‚, ĹĽe widocznie tego, ktĂłry daĹ‚ mi od razu caĹ‚Ä… tabletkÄ™ zgubiĹ‚a rutyna. seks ogłoszenia Oznaka ze cos sie oczyszczalo na dziaslach albo w srodku.
Nie mogę się rozchorować.
Ja jestem po 2 operacjach związanych z usuwaniem torbieli jajników, został mi tylko szczątek jednego jajnika i własnie dowiedziałam się, że utworzyła sie na nim ponad 4 cm torbiel.
Może jestem naiwna, ale widząc aktorkę na okładce czasopisma wierzę, że ona tak wygląda ponieważ taką samą twarz widziałam w filmie!!
Przeciez ona nigdy nie zarosnie.
Zmiany opatrunku wykonywane przez pielęgniarki też były okropne jak jednym szybkim szarpnięciem zrywały opatrunek wraz z odrastającą tkanką.
Kukulska na początku kariery miała kilka fajnych kawałków.
Ostatnio troszkę ćwiczyłam i widzę,że zmniejszył mi się biuścik odrobinę.
Gruba, a jak twoje efekty i samopoczucie?
503 139 478.
DĹ‚uĹĽej juĹĽ w tym kraju wytrzymać siÄ™ nie da Zabieram wiÄ™c zabawki i szukam lepszej piaskownicy. adwokat kraków Witajcie...!!
Po takich kuracjach ciężko jest dojść ĹĽe sobÄ… do Ĺ‚adu psychicznie i fizycznie. BĹ‚agam o pomoc Polecam serdecznie, m.in.www.przystanekzdrowie.pl RobiÄ… badania moczu, krwi, przeciwciaĹ‚. Nie sÄ…dzÄ™, ĹĽeby moĹĽna byĹ‚o sprecyzować takie miejsca i okolicznoĹ›ci. adwokat kraków
I rozumiem,że to jest tylko zabieg kosmetyczny,czyli nie trzeba narkozy,tak? O kurcze ale mnie zaskoczyłyście. cały album Catch The Catch 1986 , z Welcome To The Heartbreak Hotel największe wrażenie wywarło na mnie Heaven And Hell ale pod taki drugi Catch The Catch podciągam Like A Hurricane z 1987 ;> a najlepszy duet to czywiście Thomas Anders i Dieter Bohlen czy jak kto woli Modern Talking te ich hity nigdy mi się nie znudzą , ogólnie mam słabość do \\\Brother Louie\\\ , \\\Atlantis Is Calling\\\ , \\\Geronimo\\\'s Cadillac\\\ czy też \\\You\\\'re My Heart , You\\\'re My Soul\\\ ! Zapisałam się własnie do dr Broma, widziałam u koleżanki piersi robione przez niego były super blizna niewielka a poprawiane po Sankowskim, uważam że z lekarzem jest jak z pilotem samolotu albo zaufasz i lecisz, albo rezygnujesz, nie znam się na sztuce operacji plastycznych, nie umiem prowadzić samolotu , ale mam świadomość że oddaje się w ręce fachowca. Natomiast Pavlovic kojarzy mi się ze steraną życiem dominą z czerwonej dzielnicy Hamburga. Opowiedz mi coś więcej prosze o prowadzeniu wydłużania na Lindleya w Warszawie. od pofalowanych do mocnego skrętu, zależy od pogody)
Nie narzucam innym mojego sposobu, a jedynie dziele sie wlasnym doiswiadczeniem
Lepiej zastanów sie ilu osobom by pomogło dopuszczenie L/M do oficjalnej sprzedazy ,ale znajac nasze realia do tego nie dojdzie ,wiec daruj sobie ten bzdurny artykuł ,ktory nic nie zmieni porocz tego ze L/M nadal bedziemy kupowac tylko bedzie drozszy , mniej go bedzie a wiecej podrobek bo beda na nas zyrować TACY JAK TY .
czapeczka,lub beret na glowie w kolorze niebieskim, buty bordowe-jak masz,kolorowy szaliczek,rekawiczki bez palcow..zalezy od Twojego stylu.
rozmawiamy o wszystkim.
Jak odpowiesz dam Ci linka z wlasciwym wiekiem tych pan:
Muszę rozwiać także Twoje złudzenia jakobym prowadziła z Tobą jakąś poważną wymianę zdań.
Pozdrawiam
Pewnie nie byłaś w okolicach Neapolu i niewiesz jakie tu są realia. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 08:20 Temat postu: |
|
|
|