|
Curie Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1207 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 07:27 Temat postu: Piszesz takie bzdury ĹĽe aĹĽ Ĺ‚eb boli |
|
|
Ile kasy przygotowac, jak z praca jest na miejscu, mieszkaniem. sex anonse Siakus wyslesz mi to zdjęcie ?? pozdrawiam
hehe musialy się czynmś zywić, a tylko zywy pokarm je interesuje
wzięłam sprawe w swoje ręce i kupiłam wiele odżywek, i dalej ten sam problem kupiłam nawet head& schoulders przeciw wypadaniu włosów.
Druga sprawa,przypomniało mi się,że miałam sny-koszmary,że jadłam ciastko i jeszcze jedno i kolejne moje ulubione z toffi,później zwążtpiłam bo zawaliłam atkinsa.Taki sen to ja dziękuję,wiecie ja nawet nie mam celu jeśli chodzi o chudnięcie,zależy mi na sprawdzeniu tej diety i siebie samej.Sprawdzam bo chciałabym pomóc kumpeli,no i mam ciekawość
Mi lekarz przepiał ten lek na nadżerke, po zaaplkowaniu jednej tabletki w poniedziałek wieczorem, od wtorku z rana dostałam okres o ponad tydzień wcześniej :/, leci ze mnie tak, że nie nadążam popdasek zmieniać, kiepkso sie czuje, głowa mnie boli, do lekarza niemoge się dodzwonić i nie wiem co mam robić :/.
pozdrawiam
dodam jeszcze,ze przy pierwzsej ciazy i teraz odczuwam bol,jak przed @ i wiem,ze to normalne,chyba ze zauwazy sie brazowe lub krwiste plamienie.
Kochane!
Witam Wszystkich zwolennikĂłw 6weidera !!!
Likwiduje zwiększone odkładanie tłuszczu.
Można wydać majątek na zdrową żywność, zioła, bio-preparaty, bez efektu! seks oferty hej!
Abba - Chiquitita / Souper trouper/ Fernando/ I believe in angels POLICZ SOBIE. Fanka dzięki za rady Podnosze wojewódzki ogloszenia towarzyskie
Chłopcy zachwyceni - byliśmy w ZOO w Gdańsku i Oceanarium w Gdyni. Teraz mam owszem ulgę - bo możliwość wrośnięcia = 0% ale też traumę. jak miala niedoczynnosc byla b. Moze ktoś z Was jest w podobnej sytuacji. Trzymam kciuki. Voldemort zabije Rona, bo wydaje mi się że to jest następna osoba w kolejności, której Harremu będzie najbardziej brakowało. Richard Marx to jest akurat dno!
siemka , mam 12 lat i chce sobie zrobic kolczyk w pępku moja qumpela z klasy tez ma i strasznie jej tego zazdroszcze .
Hmm...
LubiÄ™ pulpeciki
Na pierwszy zabieg poszłam bodajże w 98.
hm na moje to chodzi ci o piosenke ModernTalking pt.
Ona perfekt włada fransuskim i dzieki temu krąg jej klientów poszezra sie o tych fransucko języcznych. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 07:27 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |