Forum Curie Strona Główna Curie
Forum IV LO im. M. Skłodowskiej - Curie w Chorzowie

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

Piszesz takie bzdury ĹĽe aĹĽ Ĺ‚eb boli

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Pon Mar 24, 2014 07:27    Temat postu: Piszesz takie bzdury ĹĽe aĹĽ Ĺ‚eb boli Odpowiedz z cytatem

Ile kasy przygotowac, jak z praca jest na miejscu, mieszkaniem. sex anonse Siakus wyslesz mi to zdjęcie ?? pozdrawiam
hehe musialy się czynmś zywić, a tylko zywy pokarm je interesuje
wzięłam sprawe w swoje ręce i kupiłam wiele odżywek, i dalej ten sam problem kupiłam nawet head& schoulders przeciw wypadaniu włosów.
Druga sprawa,przypomniało mi się,że miałam sny-koszmary,że jadłam ciastko i jeszcze jedno i kolejne moje ulubione z toffi,później zwążtpiłam bo zawaliłam atkinsa.Taki sen to ja dziękuję,wiecie ja nawet nie mam celu jeśli chodzi o chudnięcie,zależy mi na sprawdzeniu tej diety i siebie samej.Sprawdzam bo chciałabym pomóc kumpeli,no i mam ciekawość
Mi lekarz przepiał ten lek na nadżerke, po zaaplkowaniu jednej tabletki w poniedziałek wieczorem, od wtorku z rana dostałam okres o ponad tydzień wcześniej :/, leci ze mnie tak, że nie nadążam popdasek zmieniać, kiepkso sie czuje, głowa mnie boli, do lekarza niemoge się dodzwonić i nie wiem co mam robić :/.
pozdrawiam
dodam jeszcze,ze przy pierwzsej ciazy i teraz odczuwam bol,jak przed @ i wiem,ze to normalne,chyba ze zauwazy sie brazowe lub krwiste plamienie.
Kochane!
Witam Wszystkich zwolennikĂłw 6weidera !!!
Likwiduje zwiększone odkładanie tłuszczu.

Można wydać majątek na zdrową żywność, zioła, bio-preparaty, bez efektu! seks oferty hej!

Abba - Chiquitita / Souper trouper/ Fernando/ I believe in angels POLICZ SOBIE. Fanka dzięki za rady Podnosze wojewódzki ogloszenia towarzyskie
Chłopcy zachwyceni - byliśmy w ZOO w Gdańsku i Oceanarium w Gdyni. Teraz mam owszem ulgę - bo możliwość wrośnięcia = 0% ale też traumę. jak miala niedoczynnosc byla b. Moze ktoś z Was jest w podobnej sytuacji. Trzymam kciuki. Voldemort zabije Rona, bo wydaje mi się że to jest następna osoba w kolejności, której Harremu będzie najbardziej brakowało. Richard Marx to jest akurat dno!
siemka , mam 12 lat i chce sobie zrobic kolczyk w pępku moja qumpela z klasy tez ma i strasznie jej tego zazdroszcze .
Hmm...
LubiÄ™ pulpeciki
Na pierwszy zabieg poszłam bodajże w 98.
hm na moje to chodzi ci o piosenke ModernTalking pt.
Ona perfekt włada fransuskim i dzieki temu krąg jej klientów poszezra sie o tych fransucko języcznych.
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Pon Mar 24, 2014 07:27    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Curie Strona Główna -> Forum ogólne Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: